Fale taumafanafana

Aotelega o pamu penisini

O paʻu lanu 'apamemea e fesoasoani i le vave faʻasaʻoina o le pa puipui ma tuʻuina atu ai i le vao ni foliga matagofie. Ona o le mea moni o le afi o le trimmer e manaia i le penisini, ae le o le eletise, e mafai ai e oe ona totoina isi lala i soo se mea. O le pito pito i lalo o le mea e gaosia ai le pulumu ua faʻapipiʻiina i se fasi mafiafia, ma o le pito i luga o se uumi o le lima e mafai ona fetuunai ma se afi ma se tane suauu. Matou te fautuaina le faitauina o le tusiga i luga o le telefoni lauiloa ms-180 chainsaw!

Huskvarna Brush Cutter Version 545FX

O le kamupani a Huskvarna e maua ai filifili, filifili eletise, filifili, filifili eletise ma isi meafaigaluega mo le faʻaaogaina o fale ma le faʻaaogaina. O le ata 545FX brush cutter na faʻatuina i le 2011 ma ua faʻavasegaina o se mea faigaluega faʻapitoa ma le maualuga ma le faʻatupulaia o le tumau. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina le Husqvarna 545FX e faʻapipiʻi ai le kesi i le gasologa atoa. O le meafaigaluega na fausia faapitoa mo le faʻamamaina o le vaomatua. O lenei gaioiga e mafai na o se masini eletise malosi e maua ai le maualuga o le vibration, ma e faʻapipiʻiina foi se eletise maualuga.

O le afi 545FX e faʻapipiʻiina le afi e fausia i le faʻaaogaina o tekonolosi X-Torq ma e i ai le masini eletise e 45.7 cm3. O le malosi e 2.2 kW. Faʻafetai i le tekonolosi X-Torq, o le Husqvarna 545FX e lua-stroke cut cut engine e vave televave le oso vave ma le tele o le faʻaaogaina o le kesi i totonu o le siosiomaga, ma faʻapitoa foʻi ona lavea le suauu. Amataina ua maeʻa ona faʻaaogaina le polokalama Amata Amata. I lenei tulaga, o le a manaʻomia se taumafaiga itiiti, talu ai o le tetee o le uaua amata e faʻaititia e le 40%.

O se tulaga iloga o le ata o le mea e iai le gearbox i le maualuga o le 24 °. Faʻafetai i lenei mea, o le galuega e sili atu ona faʻalauteleina le faʻalelei.

O le uʻamea uʻamea ma le faʻaaogaina o le uila uila o le suauu pulu penisini ua faʻapipiʻiina i se tulaga ina ia faafaigofie ai ona pulea le faagasologa o le moa. Ua maeʻa manulele i moli mama, lea e faʻaaogaina atoa ai le ono mafai ona paʻu. O le faʻaaogaina o le vibration e faʻaitiitia ai le maualuga o le vibration ma le atuatuvale i lima, o lea e mafai ai ona faʻaaoga le meafaigaluega mo se taimi umi.

Faʻamatalaga:

  • mana - 2.2 kW po o le 3 hp;
  • faʻasalalauga - saʻo;
  • mamafa e aunoa ma le faʻaaogaina o elemene, mea puipui ma le suauu - 8.1 kilokalama;
  • suauu suauu - 900 ml;
  • maualuga maualuga fautuaina e aunoa ma se uta - 13000 rpm.

O le pamu pamu e fesoasoani i le vave amataina o se mea e gaosi ai le pulumu e tusa lava pe maeʻa tapunia umi. Ua aveese le faamama faamama e aunoa ma ni meafaigaluega, lea e faigofie ai ma leai ni ki e sui ai. O le otometi amata e vave lava ona toe foi i lona tulaga muamua ina ia sili atu ona faigofie ma televave e toe faʻafoʻisia ai le tagata vavae. Mo galuega lelei i le meafaigaluega, o se mea fusi e aofia ai, e aofia ai se fusi, lua uʻu tauʻau ma se lautele lautele mo le tua. O le tua e mafai ona fetuunai.

Suauu pulumu peti Stihl FS 450

O le FS 450 o le mea e seleseleina ai le pulumu o se fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa penisini ma le tele o galuega eseese. Fuafuaina mo le faʻaaogaina i mea taufaatoaga, vaomatua poʻo mea aoga. O le malosiaga o lana afi lua-stroke e 2.1 kW. Ole voluma galue o le 44.3 cm3. Faʻafetai i le ElastoStart soft start function, o le pulupulu cutisi e vave ma faigofie ona amata. O lea e le aʻafia ai le tagata faʻaoga i le malosi o le vibration ma le avega, o se faiga mo lo latou toe totogiina, e aofia ai le tele o mea e faʻaaogaina ai pamu, faʻapipiʻi.

O le pa o se mea e gaosi ai le pulumu penisini o le FS Calm FS 450 version e saʻo, ma o le kakau e faia e pei o se uila po o le tusi T. O lenei manoa e mafai ai ona sili atu le pulea o le faagasologa, ma le vaivai tele aʻo faʻalautele le faʻaaogaina. O le paʻu e mafai ona faʻafetaui maualuga ma se T-sikulū, e aunoa ma se meafaigaluega. O faʻatonuga uma e faʻatonu i luga o le tasi lima.

Pe a faatusatusa i ituaiga fale o le kesi, o le Carburetor Shtle FS 450 ua faʻapipiʻiina ma se taui. O se taunuuga, e tusa lava pe i ai i le tulaga o se faamama malosi e faʻapipiʻi ma palapala, o le a mafai e le meafaigaluega ona galue i le malosi faifai pea.

O le tagata e faʻaaogāina o le a tumau pea le maualuga o le faʻafefiloi o le uʻamea ma le ea i totonu o le uila afi seia oʻo ina maeʻa uma le faamama. Ina ia faigofie le amataina o le fulufulu Fulufaʻi FS 450, o le a amata ona amata i se taimi umi o le le gaoioi, e faʻapipiʻiina i totonu se pamu penisini faʻaauau ma se vailaʻau faʻasaga. O le mea mulimuli e maualalo ai le mamafa i totonu o le paʻu. O se taunuuga, o le amataina o le afi e sili atu ona faigofie, ma e faʻaititia ai foi le ofuina o le kesi kesi. Mo galuega faʻamalieina faʻatasi ma se mea e seleseleina ai le pulumu O loʻo i ai se mea fusi. O le mamafa o le masini e aunoa ma se suauu ma tipi vaega e 8 kg. Ole maualuga o le tane mo le gasoline e 670 ml.

Carver GBC-043

O le vaʻaia o le penisini vavalaʻau Gver-043 ua fuafua e galue i luga o se fuafuaga a le tagata lava ia. E mafai ona faʻaaogaina e lafoaʻi ai laʻau, tipiina vao laiti poʻo vao vao. O le tagata e taina le pulumu ua faʻapipiʻiina se masini e tasi le masini afi, o lona malosi e 1.7 kW. O le tele o le paʻu e 43cm3. E pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o le au e faia i le foliga o se uila, o lea e sili atu ona faigofie le galulue ma. O le tele o le tane mo le fafie o le 950 ml.

Faʻamatalaga autu o le Carver GBC-043 faila:

  • o le laʻau fagota trimmer ei ai le sikuea sikuea, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le pisa ma le viia;
  • afi moli eletise;
  • laina saʻo;
  • o se tane suauʻu lapopoʻa e mafai ai e oe ona faigaluega mo se taimi umi e aunoa ma le toe faʻaleleia;
  • o le afi afi ua ufiufi i le chrome, ona o lenei mea o le a umi se taimi;
  • mamafa mamafa - 6.7 kilokalama.

Faʻatusatusaga le laulau o le uʻamea gasoline Husqvarna 545FX, Stihl FS 450 ma le Carver GBC-043:

Igoa o uigaHusqvarna 545fxStihl fs 450Carver GBC-043
Mana kW2,22,11,7
Umi vavalalata siama cm345,744,343
Gaosiga o masini, ml900670950
Pauna (e aunoa ma le faʻapipiʻiina o fagu, uaua ma le suauʻu ua tumu), kilokalama8,186,7
Suiga vave i luga o le meafaigaluega, tpm101008750-89307600
Faʻateleina o gaioiga, cm22,53043
Noise level, dB114100-111110

O le tau o suauʻu e gaosia ai le gaosiga o le suauu e faalagolago i lo latou gafatia ma le faʻamoemoe. E sili atu le taugofie nai lo meafaigaluega faʻapitoa meaʻai.