Meaai

Steck zucchini compote o le a faateia ai oe i lona tofo

O se fiainu ma le soifua maloloina lelei o le sisi sikoa o le a talafeagai mo oe i soo se taimi o le tausaga. O le Zucchini o se fualaau suamalie e leai se laʻau faʻalauiloa, ae e aoga tele. Ona o le mea moni e mafai ona gaosia ni manogi ma tofo i autafa o mea pepelo, o le zucchini e lauiloa i meaai e mafai ona kuka, aemaise lava i compotes.

O le itu lelei o le fualaʻau o le aiga o le pumpkin o le mafai lea ona faʻafaigofieina le faʻavaʻaina o le vai i le tino o le tagata. E sili atu ona fautuaina mo tamaiti ma tagata matutua, aua e le mafai e le zucini ona tupu soʻo se gasegase afaina. Zucchini compote ma o le suamalie e mafai ona faʻafilemu ai neura, faʻaleleia le faʻaogaina o le tino.

O lenei fualaau faisua o se fualaau vevela ma amata ona fua i le amataga o Iulai. O le mea lea, e mafai ona e tauina meaalofa laiti o le togalaau i le ogatotonu o le taumafanafana, faʻafiafia i latou i ipu eseese, faʻapea foʻi ma le faasaoina mo le taumalulu. Faia o se vai susu mai le zucchini, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau faisua, fualaau aina ma fua. E mafai ona avea ma apu, pears, cherries, raspberries, lemoni, moli, siaki plum. E faʻalagolago i ou manaʻoga ma lagona.

 Zucchini e le mafai ona faʻaumatia.

Zucchini compote

I luga o se fua faʻatatau o le zucchini e aunoa ma ni mea faʻaopopo, e te manaʻomia le 1 zucchini fou. O Zucchini lava ia e le oi ai sona tofo, ae o nisi e fia inu i na meainu. Ae ui i lea, ina ia faia se mea manogi, ave ni nai pine. Zucchini ma le 2 ipu suka o le a teuina i le 2 lita o le vai, ma le afa o le sipuniti o le 6% vailaʻau oona e mautinoa ai le saogalemu.

Kuka:

  1. Fufuluina le zucchini, tipi umi ma aveese fatu.
  2. Tisi.
  3. Sasaa le vai i totonu o le apa, faʻapipiʻi zucchini masi ma kuka.
  4. A uma le kuka, sasaa le suka ma amata kuka, faʻaosooso seia oʻo ina manino le zucchini. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faia ni cloves.
  5. Aveese le paluga mai le afi, sasaa i totonu o le fatu. Liligi i totonu o fagu faʻamamaina ma faʻamalosi le faʻavaa.

E mafai ona suia le fatu o le acetic i le citric acid.

Stewed squash i le moli mo le taumalulu

Na te tofoina lelei le sisi sikuea ma le moli mo le taumalulu. 5 bate fagu e manaʻomia pe a ma le 600 kalama o le zucchini. 2 alu o le a faatumuina le vai i se 'aisa o le citrus ma 1 lemoni o le a tausia ai meaai mo se taimi umi. O le suka o le a saunia mai le 500 kalama o le suka ma le 4.5 lita o le vai.

Kuka:

  1. O le lapisi squash pulup ua vaeluaina i totonu o pusa.
  2. Taʻu le lemon ma le moli. Vaevae le moli i fasi pepa. Otioti le pi i ni vaega laiti.
  3. Somi le sua mai le lemon.
  4. Faatumu fagu faʻatepa i le zucini.
  5. Faʻaopopo faʻamaʻi ma moli i le zucchini.
  6. Fufulu suavai ma sasaa i totonu o se zuo i le lumanai o le zucchini ma le lemon ma le moli. Faʻailoga mo le 20 minute seia oʻo ina liua samasama le vai.
  7. Faʻamama le vai inu i totonu o le apa, faaopoopo le suka ma le kuka.
  8. Faaopopo 2 teaspoons o le sua o le lemoni i ipu tioata taitasi ma sasaa sua sua suamalie. Vili i luga o le faavaa ma afifi i totonu o se ie. O le aso e sosoo ai, e mafai ona aveese le palanikeke mafanafana ma siitia atu i le faleoloa.

Zucchini pineapple compote mo le taumalulu

O le kukaina o pineapple compote mai zucchini mo le taumalulu, e tatau ona e saunia 1.5 kilokalama o le sukcini. Mo meaʻai, ave 1 moli ma le lita o le pineapple juice. O le faasaoina o le a maua ai le afa-sipuni ole acid citric, ma o le suamalie o le a faia ai le 0.5 ipu suka. Ina ia faʻateleina le tutusa o le sukcini ma le pineapple, e vaeluaina i totonu o mama. O le mea lea, o le zucchini e sosolo mo le taumalulu e pei o le pineapple ma mea e lisiina e le gata ina maua ai le tofo o se fualaau aina, ae o le foliga foi. O loʻo i ai se isi filifiliga mo le faia o se compote, pe a fai e le o le pineapple juice, e mafai ona faʻaaogaina le pineapa. O le a atili ai ona tumu le tofo.

Kuka:

  1. Tipi le zucchini, tilo fatu ma tipi i afa mama. E mafai ona e tipi i totonu o mama, ma aveese le pito i tua pe a maea mama taitasi ma se ipu malamalama poo se tioata. E faʻalagolago i le tele o le fualaʻau.
  2. Fafati le sua mai le moli, faʻaalu i le pineapple ma liligi i fasi pepa mai le zucchini. Tuu i lenei tulaga mo le tusa o le itula.
  3. Tuu le ipu i le zucini i luga o le ogaumu, faʻapipiʻi ma le suka ma le kulimi citric. Suauu ma palu i totonu o fagu.

Ina ia mafai ai e le zucini ona tumau pea le maoaʻe, e tatau ona faaitiitia le faiga o le kuka i le 5 minute, sei vagana ai i lenei tulaga e le fetaui le compote mo le taumalulu.

Steck zucchini ma sea buckthorn compote mo le taumalulu

E mafai ona e maua se tofo suamalie o se mea inu suamalie e ala i le kukaina o se ato o zucchini ma le sami buckthorn mo le taumalulu. Mo le fia inu, o le ae manaomia e oʻo atu i le 1.2 kilokalama o le zucchini (zucchini) ma le 200-220 grams o le buckthorn moana. O le siva o le a faʻaaoga 2 lita o le vai ma le pauna o suka. O nei vaega uma ua tuʻu i totonu o se fagu tioata e 3-lita mo le taumalulu.

Kuka:

  1. Aveese le pele ma fualaau faisua ma se naifi, vaevaeina i ni vaega se lua ma aveese ia fatu ma se sipuni.
  2. Toto le fualaau aina ua saunia i ni vaega tetele.
  3. Sasaa cubes i totonu o se fagu ina ia tusa ma le 2/3 o lona voluma.
  4. Faʻasaina le sami buckthorn vine i lalo o le vai tafe. Alu i se mea e faʻaleleia ai le eleele e faʻafefe ai le vai.
  5. Liligi sua i luga o le zucini.
  6. Palu le vai ma sasaa i le squash, tuu mo le 10 minute. Faʻasusu le ipu ma toe fai faalua le faiga.
  7. Faʻaopopo le suka i le suka sikash squash ma faʻafefiloi le paluga.
  8. Liligi le fagu i le sipuni ma taʻavale i luga o se fagu. Faʻapipiʻi ma tuʻu ese e faʻamafanafana. Compto ua sauni!

O le tele o vai i lenei fua o loʻo saunia e tusa ai, o le sili atu le saʻo o le voluma o loʻo maua mai i le faagasologa o le gaosiga.

Laʻau moa ma squash

O le fatuina o se mea inu suamalie ma se fualaau aina suamalie e tatau ona tusa ma le 30 minute. O le compote o plums ma zucchini o lo oi ai se manogi manaia ma le manogi manaia. O le a ave se pauna o le zucchini talavou ma le 300 kalama o plums po o peni pele. Mo le sasaa, e te manaʻomia le 1.5 lita o le vai ma le suka e tofo ai.

Kuka:

  1. Aveese fualaau faisua mai le anu ma fatu. Oti i fasi fasi.
  2. Fufulu le paʻu, e le mafai ona aveese ponaivi.
  3. Faʻafefiloi mea taua e lua ma ufiufi ai le tele o suka. Faʻasaga mo se itula e faʻamavae ai le sua.
  4. I totonu o se fagu, tuʻu le fualaau aina ma fualaʻau fualaʻau i luga o le afi. Sasaa vai pe a tatau ai ina ia ufitia ai le fua. Laʻau, tuʻu le malulu. Faʻaopopo le vanilla suka ma le sukalala pe a manaʻomia.
  5. A maeʻa le mafanafana, toe faʻavela le compote mo le 10 minute. Malosiaga ma e mafai ona tautua. O i latou e mananao e faʻasaoina mo le taumalulu, e na o le sasaa atu i totonu o faletupe ma faʻamalama.

O nisi o fautuaga mo le faia o le zucchini compote

  1. E le manaʻomia e le tamaititi, o le zucchini faʻamalosi. E manaia ma manaia o le a le vaaia i totonu o le vaiinu.
  2. Leai se mea e teu ai le zucchini, latou te leiloa lo latou malosi, ma le toe gaogao, liliu i totonu o pateta paluga poo falala.
  3. E tatau ona faʻaaogaina le suamalie poʻo le suamalie suamalie i vai inu.
  4. O le faʻasaoina o le vai mo le taumalulu e manaʻomia ai le faʻamalosiina o tino aʻo leʻi amataina le sauniuniga.
  5. O fualaau suamalie suamalie e fufulu suamalie e aunoa ma ni mea faaopoopo e mafai ona faʻaumatia e ala i le faaopoopoina o ni nai sipuni tele o le gin.