Faatoaga

Feiloai i le incubator "Lelei atoatoa"

I le tele o iloiloga o faifaatoaga moa, o le incubator "Ideal hen" e taatele. O nisi e maua i totonu o le tele o faaletonu, o isi e faamatalaina tulaga lelei. Ae peitai, o mamanu o loʻo manaʻomia, mafaufau i le mamanu i auiliiliga.

Le eseesega i le va o le "Henoa atoatoa" mai ni faʻatusa tutusa

Mo le faʻaaogaina o fale, e tuʻuina atu e le au gaosi ni masini e le taugata i totonu o se vavao mafiafia. E sili atu le taugofie ma sili atu le mama nai lo masini e iai se mea e faʻaogaina ai le faʻamalosi, palasitika poʻo le uamea. Incubator O le tina matua matua o le vasega o mea taugata maualalo.

O le eseesega muamua o le mataupu o le 15 lea o meaʻai e pei o saucers e faia i le pito i lalo mai totonu. Ua mamanuina ina ia faatumuina i vai inu, faia ai le susu i totonu o le potu faʻapipiʻi.

E tolu ni filifiliga mo le faʻaolaina mo se numera ese o fuamoa, e tutusa lava le 59 * 54 * 32 cm. Ae 90 fuamoa o le a liliu ma le lima, ma e 63 e mafai ona faʻanatinati ma aunoa ma se masini. O le mea sili ona taugofie le faʻaogaina o le Hen o se masini mamanu mo fuamoa e 35 ma le faʻaaogaina o le tusi.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaga o mea faʻavevela i le pito i luga. O se vaega tele vevela e mautinoa ai le faʻamafanafanaina o fuamoa i tulimanu uma o le potu. I le taimi lava lea e tasi, o se pulou vaʻavaaia manino o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga.

O le isi eseʻesega i le va o le fale. E leai se 220 V o loʻo maua, e le o iai se fesoʻotaʻiga faʻaopopo. O le a tatau ona faʻapipiʻi le atigipusa e ala i le ufiufi o le pusa faʻatasi ai ma isi mea e faʻaleleia ai faʻamalolo - fulufulu i vai, aluga.

E tatau ona mataitu le faagasologa o le faʻaogaina i aso 7 ma le 11. Afai e faʻapogisa atoa le fuamoa i le aso 11-13, o le faagasologa e masani. O fualaau e le aoga e tatau ona aveeseina mai le potu, siamu siama i le meaola ola, o le "failauga" e mafai ona paʻu.

O masini uma e aofia ai le masini e pulea ai le vevela, numera poo analog, ma le thermometer. O le vevela ua setiina e le pule faatonu. E i ai i luga o le pito i luga le mea e mafai ai e le komipiuta ona maua i se nofoaga avanoa. Ua fausia e le masini le puipuiga mai le malepelepe o le eletise. O ituaiga o masini eseese e eseese i masini ma numera o fuamoa i le tab:

  • IB1NB - 35 pcs., Faʻafouga Tusi;
  • IB2NB - 63 pcs., Faʻafouga faʻapitoa;
  • IB2NB - 90 pcs., Faʻafouga Tusi Lesona.

Faatasi ai ma le faaopoopoina o se poloka motu faapitoa EP1, e avea le IB2NB incubator ma le aunoa, IB3NB, ma le fuaina o fua ile 4 itula.

Telefoni Faʻatinoina o le Faʻamaumauga

Faatonuga mo le incubator O le matua hen commons mo ituaiga ituaiga uma. O vaega talafeagai e faʻamalamalama tulafono mo le faʻafoeina o faʻataʻitaʻiga eseese:

  1. O le filifiliga o le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o le incubator e aʻafia ai le lelei o le brood. Afai e leaga le potu, ona tatau lea ona faʻalauteleina le tatalaina o le ea i totonu o le mataupu.
  2. E tatau ona totogia faapitoa le tausiga ile saogalemu o le meafaigaluega. Taulaʻi faapitoa i le faʻamaoni o fesoʻotaiga ma meafaigaluega.
  3. O se auiliiliga auiliili o le incubator, o ona vaega galue ma a latou faatinoga.
  4. Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le saunia o le masini mo le mauaina o fuamoa. Faʻamaufaʻailogaina mea taua e tatau ona e gauai i ai. O loʻo i totonu o lenei vaega se faʻamatalaga eletise eletise o le Incubator Heater ua tuʻuina atu mo suiga uma faʻatasi ai ma le faʻamatalaga o laina o le tetee, o le au faʻapitoa ma le transistors.
  5. O se itu taua tele o le manaʻoga mo le lelei o fuamoa, o latou faailogaina ma le faʻatatau lelei. E faʻamautinoa e le kamupanī le 100% le fuaina o fuamoa filifilia i le oatsol ma se ola ola e le sili atu ma le 10 aso i lalo o tulaga talafeagai.
  6. Le sosolo i totonu o le incubator E tatau ona taofiofi le matuamoa o le hen e le faʻatoʻaga faʻatoʻaga. O loʻo faʻamatalaina le auala e fesuiaʻi ai fuamoa i luga o le saʻo, faʻafefe o le vevela ma aʻafiaga o le faʻaogaina le talafeagai.
  7. E faʻapefea ona fufulu le masini pe a uma le gaioiga, o fea e teuina ai ma fea e toe faʻaleleia.

O faʻamatalaga auiliiliga o le a fesoasoani e oʻo lava i se mea fou e faʻataunuʻu saʻo le faiga.

A mumu, o moa ua mamago e eleelea, o le ufiufi o le samasama. O le mea lava lea e tupu pe afai e le lava le susu i le potu. Afai e le afaina, e leʻi malolo le pute, e lanu meamata le laina umbilical. I tulaga uma lava, o le soliina o le puleaina, o tamaʻi moa ua faʻanoanoa, mumusu e teu meaai, ma paʻu.

Faʻapitoa o le incubator ma faʻamaʻi masini meli

Mo faʻavevesi O le aulelei o le IB2NB, na saunia e le kamupanī se masini mo le fusi tutusa o 63 fuamoa ma se faʻasologa lelei o le faʻaaogaina o le masini. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻatautaia le faagasologa e ala i le faʻatalama maimoa. O laumei e tuʻuina i luga o le uaea e tatau ona makaina i le tasi itu o le fogaeleele. Pe a fetogi, e tatau ona i ai igoa i le itu e tasi. Afai e le aoga lenei mea, e tatau ona e tatalaina le tapuni ma faʻavave vave le mea faʻapipiʻi.

O le faʻataʻitaʻiga o le "Nasedka" faʻapipiʻi masini e faʻapipiʻiina i le eletise eletise eletise ma se masini eletise. Fetuunai le ala e ala i le liliu o le kesi pito sili. Faaopopo le vai i le malologa e ala i le faʻafefe. Ua tape le mana o lima.

Mo le faʻamafanafana e faʻafefeteina i lea taimi i lea aso, o fuamoa e tatau ona sosoʻo malie mai le itu i le ogatotonu. I le vaiaso ua teʻa, aua le gaoioi fuamoa, aua le liliu, aveese le masini mai le mea pueata.

Faʻaaogaina o le faʻaogaina o le faʻaoga

E sili atu ona faigofie le taʻitaʻiina o moa e faʻalagolago i le pulega eletoroni o se faagasologa faʻapitoa. E tatau ona faʻatau i le faʻaopoopoga i le eletise eletise EP-1 o loʻo i ai i le masini masini ma faʻapipiʻi le faʻatulagaina, e tusa ai ma le tusi lesona mo le saunia o le eletise eletise, ma o le a tatou maua se masini faʻaleleia o le hen. O le faʻatulagaina o le polokalame, matou te maua ai le tausisia o le vevela ma le faʻamamaina o tuʻutuʻuga faʻatasi ma se mea sese. Ae e manaʻomia ona e faʻafoeina le faʻagasologa o le faʻavaʻa ma se faʻataʻitaʻiga.

I aso mulimuli o le faʻalavelave, faʻatasi ai ma le taʻaloga o tausia, e mafai e se tasi ona matauina le gaioiga i totonu o le potu - vaivai le vaivai o le faʻalogoina, e oso mai ai tafe i luga ole folasisi. I le taimi lea, e tatau ona mautinoa le malologa atoatoa i le potu.

O le incubator "Lelei o le hen" e le sili atu ma leai se mea e sili atu nai lo mea tutusa i lenei tau.