Meaai

Salad Olivier "Hat Santa Claus Hat"

Le salalau fou o le tausaga Fou "Santa Claus Cap" o se salati Olivier masani i le kuka ma kukama ua uma ona natia, o loo natia i lalo o se pulou iloga na faia i koko koko ma fuamoa moa. O ata teuteu o le Kerisimasi mo le laulau fiafia e matuā ese lava. I lenei fuataga Olivier ma ata taʻitasi, o le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻaalu sina taimi ma tupe, ma o se taunuuga e maua ai se manava manaia, e fiafia i ai tagata uma, e aunoa ma se faʻasesega. E tatau ona e taʻutino atu o se pesini ma se salati teuteu i se paʻu vevela o pasili poʻo elemene lanumeamata mataʻetaʻe foliga foliga pala ma le atuatuvale, ae o le a se aso malolo e aunoa ma se olive? I le lautele, e pei ona masani ona fai e tamaitai - i lalo o le pulou e mafai ona e natia se mea!

Salad Olivier "Hat Santa Claus Hat"
  • Taimi e kuka ai: 30 minute
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le sauniuniga o salakeke Olivier "Hat Santa Claus Hat":

  • 450 g o le kuka soki;
  • 200 g keke pi;
  • 150 g kukama pi;
  • 200 g pateta;
  • 300 g kāloti;
  • 70 g leek;
  • 6 fuamoa moa;
  • 1 meli fuamoa;
  • 200 g mayonnaise;
  • masima, pepa.

Le auala e saunia ma teuteu ai le salati Olivier "Santa Claus Hat".

Matou te ave le afa o le fua masani e tusa ai ma le fua mo kālati kuka ma pateta, 'otiʻoti fualaau faisua ia sili atu i le afa afa senitimita le mamafa, lafo i totonu o se ipu salalau loloto.

'Otiʻoti le afa o kāloti ua kuka ma pateta

Matou te kuka kuka kuka ("fomai" poʻo le "amateur") i ni cubes tutusa ma fualaau faisua, faʻaopoopo i fualaau faisua.

'Otiʻisi le kuka sola

Ave le pito o le uʻamea, aveese le pito i luga mai le vaega malamalama, ona tipi lea o le aʻa i mama mama ma faaopoopo i le ipu salati.

Vaʻai le piko

Fuamoa mafiafia vevela, tipi i le afa, maua mai le yolks. Faʻamau i luga o se falaoa lelei, faʻaopoopo i le salati salalau i mea uma na totoe.

Faʻamau i luga le kulimi o fuamoa ua tunu

'Otiʻoti faʻamapu kukama. Matou te ufiufi le pipi tila i luga o se faʻamaʻi ina ia mafai ai ona faʻamago le ipu. Matou te tuu kukama ma pi i totonu o se ipu salati, vaitau faatasi ma le mayonnaise, masima ma le pepa e tofo ai.

Faʻaopopo faʻamapu kukama gaʻo, peʻa lanumeamata. Taimi i mea manogi ma le mayonnaise

Matou te fesuiaʻi le salati ua maeʻa Olivier i se pusa o le hemisphere, compact. Liliu le pesini i luga o sefolafolafolafola lapoa i se lanu eseese, aveese le pesini. O se taunuuga, o le salad Olivier i luga o se ipu o le ai ai le saʻo lelei o se pulou.

Faamau le salati ma ave i totonu o le pesini

Faʻamaulu isi kāloti ua tunu i luga o se fuʻa lelei, ia ufiufi le salati i se mafiafia lakapi o kāloti ua tunu ina ia le maua mai mea e maua mai i le lanu moli.

Grate le kāloti na totoe ma ufiufi le salati

Laʻau vela fufulu vevela ua kuka. Tolu fuamoa fuamoa lelei. Matou te salalau faataamilo i le pulou o se laupepa lanu o le polotini kuka. I le pito i luga o le pulou tatou te faia se fuamoa o le selu omea, sasaa i ai ni porotini fatu laiti.

Matou te faasalalauina le porotini kuka i le salatisi ma i luga o le fuamoa o le selu omea

Oti ese le pito i fafo o le ato ma le mayonnaise, faapipii fasi pepa. Tipiʻu lelei le laumei lanumeamata, sasaa le tumutumu o le pulou o Santa Claus ma tuu le ipu i totonu o le pusaaisa mo le tele o itula e sologa lelei ai.

Faʻaaoga ni fasi mayonnaise ma fufuluina i le gutu lau

E mafai ona e teuteuina le laulau o aso malolo i se auala e tasi. I le taimi lava na ou saunia ai ni pulou mo le laulau o le Tausaga Fou i le taimi e tasi - sa ou natia le Olivier masani i totonu o se pulou o Santa Claus mai kāloti, teuteu o laʻau i lalo o se peleini i totonu o se pulou pipi, ofu se salati i le fatafata ma moa i lalo o le pulou a Monomakh, ma Mimosa masani i fuamoa moa. O le faʻatalanoaga o loʻu pulou na sili atu ona manuia ma lelei.

Salad Olivier "Hat Santa Claus Hat" ua saunia. Fiafia fiafia. Manuia le Kerisimasi ma Fiafia i le Tausaga Fou!