Meaai

Chocolate beetroot brownie

O keke brownie beetie o se keke keke, e pei lava o isi mea, o loʻo i ai ni fualaau faisua, pe o karloti, paluka poʻo isi fualaau faisua ma fualaʻau. O le uiga o meaʻai fualaʻau o le taimi o le taoina o le brownie e le faʻamago, tumau sina susu susu ma e le manaʻomia ona faʻamalulu le kuliki. E le gata i lea, o fualaau aina taitasi e maua ai lona lanu tulaga ese, tofo ma manogi e tao ai.

Chocolate beetroot brownie

O sukalati ma beets faʻaopoopo se lanu enaena enaena i le brownie, lea e susu i totonu ma ufiufi i se meaʻai manaia i luga. Kiliki pusa pe vanilla ice cream e talafeagai mo le teuteuina o se mea suamalie, ae o se keke brownie pipi ua leva ona taofi e lelei lava e aunoa ma ni faʻaopoopoga.

  • Taimi: 50 minute
  • Auaunaga: 5

Meaʻai mo le sukalati Beet Brownie:

  • 130 g o pipi tao poo tao tao;
  • 150 g o sukalati lanumoana;
  • 15 g o le koko koko;
  • 120 g pata;
  • 140 g o suka;
  • 80 g o falaoamata o le saito;
  • 25 g semolina;
  • 4 g suauu paʻu poo suauu;
  • 2 fuamoa moa;
  • Kuki sisi, sukalati ma fuālaʻau fou mo teuteuga.
Meaʻai mo le faia o le sukalati Beet Brownie

Faia o le sukalati Beet Brownie

O le beets o loʻo kuka i totonu o se pulu e faʻamauina i luga o se fuʻa lelei pe tipi i totonu o se mea faʻaleleia. O le faʻaogaina o le auala e le afaina ai le iuga mulimuli, faia i le auala e te manaʻo ai.

Faʻamauʻu le beets kuka ma tapuni i totonu o se mea e gaosia.

I totonu o se isi ipu, faʻafefiloi uma mea taumafa: 20 g o le semolina (tuʻu se sipuni mo le paʻu), koko koko, paʻu tao ma falaoamata o le saito.

Faʻafefiloi ma faʻafefiloi mea taumafa

O le taimi nei ua amata ona matou faʻafefiloi mea taua. Toto ni fuamoa se lua i totonu o se pesini ma solo i le suka. O le fasia o fuamoa ma le suka i totonu o se pulu malosi e le talafeagai, ia na ona nutimomoia le paluga seia lelei.

Salu le pata, faʻamamago laitiiti, faaopoopo i suka ma fuamoa. Faʻafefiloi lelei.

Faʻafefiloi mea e maua ai le vai Faaopopo le pata suamalie Faaopopo le sukalati suamalie

Ona matou tuu lea o le sukalati pouliuli.

Faʻafefiloi le mea e maua ai le suavai i le beets

O le mea mulimuli, matou te faʻapipiʻi le pipi gaʻo i meainu vai, matou te faʻafefiloi mea uma lelei. E le o se paluga manaia tele, e tutusa lelei ma aano o manu mo pudding uliuli, ae aua le fefefe ia te oe, o le keke brownish beet baked e foliga manaia tele.

Faʻatasia mea faʻagogo ma vai

Matou te faʻaputu faʻamago ma vai. Faʻafefiloi ina ia leai ni tumutumu o totoe.

Lubricate le tao tao ma tuʻu le paluga i totonu.

Lubini le fomu ma le pata ma fufulu i le sipuni o le semolina. I le ala, ou te tuʻuina lava se afifi o suauu i totonu o le pusaaisa, e matua faigofie lava le suauu o le suauu o loʻo totoe i luga o se ipu tao.
Faatumu le fomu i le paluga. I lenei fua sa ou faʻaaogaina se foliga o le 25 x 25 senitimita.

Suʻi keke keke sukalati 30 minute i le 170 tikeri

Vaʻaia le ogaumu i le 170 tikeri Celsius. Suʻi keke brownie keke mo le 30 minute. O le saunia e mafai ona siakiina e se sikoa.

Vaevae le brownie maeʻa

A malogo le brownie, e mafai ona tipiina i ni vaega laiti i soo se auala faigofie. Sa ou kopiina ni keke laiti ma se fagu kuka.

Faʻasama le brownie i le kulimi sasaina

O kulimi pusa ma kulimi suka kuka o le teuteuga sili lea mo keke brownie beethi, ae e mafai ona e faia se isi kulimi nai lo lena. Le fiafia tele!

E i ai se faʻaopoopoga faalilolilo i lenei fua. A e tuʻuina le paluga i totonu o se ipu tao, taofi le sukalati i ni fasi vaega ma "mea" le paluga faʻatasi ma i latou. I le taimi o le tunu, o le a liusuavai fasi vaega ma o le suka kulimi o le a tumau i totonu o brownie.