Fugalaau

Lane uila. O veli pito sili ona lelei

O le mea ua taʻua o le taua veli vevela - aganuu lea, faafetai i fugalaau laiti ae matagofie, e foliga mai o le lane ola. O ia laau totō e mafai ona faʻaaogaina e le gata ia faamamafaina le matagofie o fugalaau tipi, ae faapena foi i le mamanu o le togalaau. E leai se pisa ma le matagofie, o nei laumei laumei e mafai ona avea ma uō sili ona lelei mo le vaʻavaʻa solo solo. I le asō, ua latou tutupu aʻe mai i se tau le tuputupu ae na o le tipi, ma ua avea ma se tasi o faiga taua i le mamanu.

Gaura Lindheimer ma Verbena Buenos Aires.

O vela lauolaola faʻamalosi o togalaau faʻatoʻaga faʻatasi ai ma laʻau matagofie lanu matagofie e maua ai fugalaau fugalaau ma fatuina ai se mea faʻapitoa ma se mea faapitoa. O nei paaga faiva e le gata ina faʻaopoopoina le tuufaatasiga, ae e lagolagoina foi le tulaga masani o le taaalo i mea taufaʻataua ma faʻatau i luga o faʻataʻitaʻiga. E pei lava o le fuga o fuga ma fugalaau fuga, i le tuufaatasiga o le mamanu na faaaoga ai veli vevela, o se lagona o le toe faaolaola o le ie, o lona uiga o lona le atoatoa ma le matagofie, na o le faamamafaina uma o le lelei o fetu tetele. Faʻafetai i mamanu faʻapitoa ma le lauulu, o nei laau totō e faia ai soʻo se faʻaopoopoga, e oʻo lava i le fugalaau fugalaau aupito tele, le ea ma le malamalama, e maua ai le malosi lava lea e tasi e mafai ona ausia na o le mafaufau lelei - atoatoa i auiliiliga, ogatasi o le eseesega.

O le faatosinaga a paaga o le veli i luga o le malamalama o le matagofie o fugalaau e faapitoa ona faalauiloaina i laau e pei o lili, peonies, aemaise lava vao vao, sunlils ma echinacea. O le laasaga autu mo laʻau tetele o le fugalaʻau, o mea lalelei ma lanu - bonbon verbena, solo, gypsophila, suauu, fatu aster. E ui lava e leai se isi laau toto e foliga mai e manaia e pei o siosiomia e se kesi. Ae e le gata o fetu fuga mai ua maeʻa ona tuʻufaʻatasia ma nei paʻaga lalelei paaga. O le taʻaloga a le au uo o le vevela o le a faʻaalia lelei ai lanu mamalu o le tupu ma sili ona lelei o lau laau teuteu teuteu. O le cirrus ma le faʻamalosi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, e faʻamaonia lelei Gaura Lindheimer, lauusiusi lauolaola, e tupu le vaivai mai ia Iulai ia Oketopa. O le matagofie o fuga o togalaau ma se taaloga e le mafaatusalia o lanu meamata ma le vaneina o vai ua faaalia mai i se auala fou i le kamupani o ia laau.

Gypsophila paniculata.

Ia e iloa vavalalata pito sili ona lelei.

Lafo e le fefe o ia i le vavalalata e oʻo lava i le mana malosi, ma o le mea lea na mafua ai ona ia fatuina ia kapeta matagofie ma taʻaleʻa i vao vao. O se laufanua laititi ma lapopoʻa ma laʻau felafolafoaʻi, o le fatuina o le tulaga lelei atoatoa mo fugalaau lane e oso i luga o le mamafa o le kalave i talipupuni matala o le faʻaogaina o se lanu samasama-lanumeamata. E faʻaalia e le paffi lona uiga laumei na o laau tetele laʻau: e matuā faʻamalosia ai le tele o fugalaau, aemaise lava le faʻamalamalamaina o paʻepaʻe paʻepaʻe ma le piniki. O le maualuga o le lapisi e le sili atu ma le afa mita, e ui lava o le ao auro e sisifo i luga aʻe o le laʻau tele e faatupuina ai se lagona o se uiga uiga ese.

O le paffi e vaivai.

E matua ese lava i le lace lace beauty - e foliga mai e paʻi atu i le kiona-mafiafia le vaai gypsophila. E i ai ona ituaiga e tele ma umi, lea, e faalagolago i uiga patino, e oʻo atu i le 30 cm le maualuga ma sili atu i le 1 m. Fugalaau lanu moana paʻepaʻe po o le mama e foliga mai o le moli vavalaʻau mumu, aemaise lava le faamamafaina o le matagofie o le lili o lili ma aoauli. Faatasi ai ma ituaiga laititi o le gypsophila, o ituaiga o le Compacta Plena ma Rosenschleier e taʻua o tagata sili ona fiafia i ai nei, o le maualuga - Bristol Fairy ma Flamingo. E talitonuina o le gypsophila o le paaga pito sili ona matagofie, o le tele lava o le faʻaalia mai o le aafiaga o le susulu ma le faʻamalamalamaina o totonu. O le veli, lea e foliga mai o le fia miliona o dewdrops i le susulu o le la, e faʻamalamalama lelei ai fugalaau taʻitasi ma faia ai faʻamaonia moni ia tusi.

Astra o se foliga fatu.

E uiga i mea faʻaoga fatu aster o le aiga e sili ona fiafia i ai ato laau e mafai ona matemateina i se suʻesuʻega vavalalata. O le manaia ma le ofo e uiga i fugalaau fugalaau faigofie i totonu o lenei togalaau, ua tumu i le fiaselau o moli felafolafoaʻi, ma le faatupuina o se lagona e sili atu le leaga nai lo le ampel forms lobelia. O se mea e ofo ai le matagofie ma le matagofie o laau toto i le faigata o lona fuga mai, ma faia ai ni ao uiga ese i lalo o vaovao. E le mafaitaulia fugalaau o fugalaau e ola na o Setema ma Oketopa, ae i le taimi lenei o le tausaga e leai se isi paaga vevela e afaina, lea e avea ai lenei aganuu o se soa e le mavavaeeseina. O le tino e sili ona mataʻina le fatu o le astra e faʻapipiʻiina ma laʻau mumu o lanu piniki fiafia.

O le mea e gaosi ai mea manogi e manogi.

Eseesega tulaga ese faʻaalia mea manogi lelei na lauiloa e le gata mo lona manogi manogi. O lenei laau e foliga mai e manaia, o fetu laiti o ona fugalaau e faamamafaina lelei e le lanumeamata lanumeamata o laulaau o le cirrus. O meaʻai manogi e gaosia ai le laumei lanu moana lapopoa, lea e faʻaalia ai le matagofie o laau totoa ma laʻau vane ma teuteu teuteu o lanu pei o se mea mataʻina pe a mafai ai. O lenei paaga veli e feteenai ma le manino ma sui o le aiga fern.

Verbena Buenos Aires.

O le paaga sili ona lelei mo tagata Roses i aso nei ua latou iloa mea e le mafaamatalaina Verbena Buenos Aires. O le ausia o se maualuga o le 1 mita ma le tu i fafo e ala i le alofa tunoa o le lace inflorescences, na ia faamamafaina ma le matagofie o paʻi atu i fugalaau matagofie o tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi faatoʻaga. O se ata lafoia o lanu mutia, manatuaina o geraniums ma le faʻasalalauina o fugalaau i le gaogao laiti laiti, faʻafeiloaʻi le verbena e iloagofie ai, e faʻatusatusa ai fugalaau taʻitasi i luga o laau vao. E sili ona aoga i le verbena roses e tuʻufaʻatasia ma le lanu mafanafana ma paʻepaʻe. O lenei fulafula manaia mai ia Iulai ia Oketopa, ae e le mafai ona onosaia ia manumalo matuia. O le mea lea, o le vavalalata e tupu pe o se laau vevela, pe o le tau e toʻotogo latou teli ai i luga o se vao, ave le rhizomes malolo mo le teuina i se mea pogisa, ma ia Me latou te lafoina i le togalaau fugalaau. O Verbena o loʻo i ai se gaioiga ofoofogia e faʻamalosia ai ma le mataʻutia le matagofie o aganuʻu e taʻua o "nuu" aganuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se kamupani o le palabon verbena ma le veli tatala, o ituaiga sili ona lalelei e faʻaalia ai lo latou mamalu ma le togafiti togatiki dahlias, lea i se isi kamupani atonu e foliga mai o le a leiloloa i tauvaga tauvaga autu i le alofa tunoa.

Faʻasalaga masani.

E taua le taulaʻi atu i le tele o le faʻaituau ona o lona malosi faʻalauteleina tomai. lanu. O lenei laau e fiafia e faasalalauina le fatuina o ia lava, ae le o se tasi tauva e mafai ona tauva faatasi ma ia i le matafaioi o se paaga veli ma lanu malulu. Lulu ma ona lanumoana lanumoana e fuga mai i le taimi atoa o le taumafanafana ma faʻaleleia lelei i soo se nofoaga mafanafana ma susulu. I laau lauiloa mai lenei ituaiga, o le maualuga e sau mai le 30 i le 60 cm.

Gaura Lindheimer.

Gaura Lindheimer fuga mai le amataga o le taumafanafana seia oo i le taumalulu o le taumalulu, ma le maofa o le malamalama o le ea ma le alofa tunoa o auiliiliga. Ese ese lanu eseese o gaura fuga i eseese eseese ma e eseese tikeri o faigata faigata i le taumalulu. O lenei laau, e ui lava i le tulaga o se tauvaga mo le taumalulu, o le a manaomia se fale saogalemu, ae o le matagofie o le lace vase of fugalaau matagofie o le a faafetai atoatoa mo taumafaiga uma. Gaura fugalaau fugalaau e iai ni meaola matagofie e sili atu nai lo le tele o vailaʻau ufi, ae faʻafetai atu ia latou laupepa mafolafola faʻafefeteina ma se faatulagaga faʻapeapea, latou te fatuina le lagona o fetu taua o tautau i le ea. O ituaiga e sili ona lauiloa i le aso nei ua manatu o le kiona-papaʻe "Paolo Fiafia" ma le "Siskiyou pink". Gaura e fai ai pupuni malulu o vao o le gaʻo sili atu le ea ma matagofie le tuueseina o mea e masani ai ma ituaiga e le masani ai, e pei o se faʻataʻitaʻiga, faʻamalosia lelei ai le matagofie o le aganuu Maketonia.

Katran e loto fiafia.

O se tasi o pito sili ona maualuga o le veli - katran hearty. O lenei laau e oʻo atu i le tasi ma le afa mita le maualuga, ae i le taimi lava e tasi, o le matagofie o foliga o laulaau ma lau lanu vaivai e toetoe lava a natia uma e le manogi lanu suamalie o tamai fugalaau, lea e foliga mai e ufiufi ai le laau ma ni pulou pulou. O Katran e fuga mai ia Iuni ma Iulai; e maua ai le lanu matagofie i le kamupani o tagata totō.

Cornflower bifolia.

Na o sina laʻititi ifo, ae sili atu ile 1 mita le maualuga biloba cornflower - o se tasi o laʻau sili ona matagofie. O lona matagofie, e peiseai o pupu e leai se mamafa e sili atu i le maualuga o tagata e sili ona matagofie le tupu aʻe o solo, ae e le taofia ai o ia mai le faʻaalia o latou lalelei. O le puatini e totogo i le va o fugalaau o le paʻu, echinacea, rosa pei o sekene māliki mālūlū, e peisea'ī latou te faʻamalamalamaina ma faaopoopo atu i laʻasaga taʻitasi o le alofa tunoa ma le taʻaloga. O lenei tulaga masani e talafeagai mo le faia o le veli ma le lace aafiaga i luga o nofoaga e faʻapipiʻi paʻu ma eleele ma susu.