Meaai

Laʻau ma tumato tamato - e pei o le tamaitiiti

O le fua mo le lemu mai pepa ma tamato e pei o le tamaitiiti, aua e toatele e manatua pea pusa Hungarian ma salakeke ma le caviar. O le mea lea, i nei mea, i lena taimi i fafo atu o meaʻai, sa muamua muamua le leko. O le manogi lea na salalau solo i le umukuka pe a manatuaina pea e loʻu tina se atigi fagu. Ou te fautua atu ia te oe e ave fuamato sili ona mumu ma mumu o loo i luga o le maketi ma pepa lanumeamata lanumeamata mo le kukaina. E i ai i se tuufaatasiga lea o le a maua ai le mea e manaʻo i ai - o le a tumau pea le faʻaaogaina o le pepa, ma o le a liua totogo i totonu o se mama mama mama. E leai nisi mea aoga, vagana ai taimi, e tatau ona faʻaopopo. Ou te sasaa se sipuni tele o le suauʻu olive, e faʻatatau i le fautuaga a tagata fai meaʻai e faʻamautinoa o nisi o elemene ma vitamini o loʻo i totonu o tamato e sili atu ona gauaiina e le tino e faʻatasi ma gaʻo fualaʻau.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Aotelega: 3-4 ipu ti 350 ml
Laʻau ma tumato tamato - e pei o le tamaitiiti

Meaʻai mo le kuka o le lemu mai pepa ma tamato:

  • 1.5 kg o tamato;
  • 800 g o le Bulgarian green pepper;
  • 10 g suamalie papaalo;
  • 35 g gaʻo;
  • 15 g masima;
  • 15 g o le suauu olive.

Le auala e kuka ai le lemu mai pepa ma tamato.

Tatou amata i tamato: fufulu, faia se faʻaogaina o le faʻasolo i le pito i tua, tuʻu i totonu o se pesini loloto. Ona sasaa lea o le vai, ma tuu mo ni nai minute. Matou te tufatufa atu tamato i totonu o se fagu vai vai. O lenei faʻasesega faʻafeiloaʻiga e faigofie ai ona faʻaumatia faʻamaʻi tomato.

Tipi totogo mai le paʻu

Aveese le paʻu, tipi le tamato i le afa, tipi le uʻu ma le faamaufaʻailoga latalata i ai.

Oti ese tamato ma aveese le 'au

Otioti tamato i totonu o nai tamai pusa: o le laititi laʻitiiti, o le saoasaoa lea latou te liu i pateta pateta pe a fuʻe.

Tipi tomati i ni vaega laiti

Oti le pepa lanumeamata i le afa, aveese fatu ma membrane. Otioti le paluga o le pepa i totonu o ni tamai pusa. E mafai ona e tipiina pepa i fasi pepa, ae ou faʻaaoga nei avanoa e avea o se saumalie mo pasta, o lea na ou selesele ai.

Matou te fufulu pepa ma tipi i totonu o ni tamai pusa

Vaʻai nei i totonu o le paʻu, paʻu mafiafia poʻo le paluga. Liligi le olive po o le meaʻai fualaʻau i lalo. Togi fualaau faisua, liligi le masima tele laulau, suka ma le paprika lanu suamalie.

Tuu fualaau faisua i totonu o se apa, faaopoopo le masima, suka ma paprika

Muamua, matou te tapeina fualaau faisua mo le 25 minute i lalo o le tapuni, ona aveese lea o le tapuni ma kuka mo le isi 10-15 minute ile vevela vevela ina ia faʻafefe ai le susu.

Tatou te tofo i le meaʻai ua maeʻa, faaopoopo le suka poʻo le masima pe a tatau ai.

Sue ma faʻasaʻo le lecho

Fufulu suamalie ma tapuni mo mea faigaluega, mago i le ogaumu i le vevela pe a ma le 120 tikeri 10 minute.

Matou te faʻapipiʻi le leki mai pepa ma tamato i totonu o fagu mafanafana. Viliva le fusi. Matou te ufiufi ogaumu vevela ma se palanikeke, alu e faamafanafana i totonu o le potu.

Matou te aveeseina le leki ua maeʻa mai pepa ma tamato i se nofoaga matutu ma malulu mo le teuina. Lavea o meaʻai mai le +1 i le 9 tikeri Celsius.

Matou te tuʻuina atu le kulimi o pepa ma tamato i totonu o fagu vailaʻau ma tapuni

Afai o nisi mafuaaga e te masalosalo ai i le saogalemu o le moega, matou te faʻamamaina meaʻai kuka. Tuu le fasi ie i le pito i lalo o le pusa mo le faʻamaʻiina, tuʻu se fagu malulu, sasaa vai vevela (pe a ma le 50 tikeri), aumai i se vevela. Matou te faʻamamaina fagu ma se gafatia e oʻo atu i le 500 ml - 15 minute, e oo atu ile 1 l - 22 minute. Faʻasusu lemu, malulu ma teu i totonu o se potu malulu.