Fale taumafanafana

Tatou te faʻatau mo le tuʻuina atu o le tele o le faʻavela vai i se vevela

Soifuaga i le atunuu, e faaopoopo atu i le tele o lagona lelei, faʻalavelave e aʻafia ma le leai o se vevela i soo se taimi. Afai o le vai inu e tuʻuina i totonu o fagu, ma o le vai i totonu o le vai o loʻo i luga o le taimi, e tumau pea e faʻatau se faʻamafanafana mo le tuʻuina atu o le tele i se mea vevela. I le taimi lava e tasi o le tapenaina o loʻo faʻapipiʻiina ma se ufiufi ma se mea vevela, o le masini atoa lea.

Eseesega o le tele o tane tane

E manino lava e faigata le faʻapitoaina o se vai vai vevela faʻaonaponei mo le faʻaaogaina i totonu o fale e na o se lavalava. O le masini e:

  • mamanu matagofie;
  • faailoga o le vai;
  • vevela afi;
  • poloka mai le "faʻaaogaina faʻamago".

E faʻatatau i luga o le nofoaga e faʻapipiʻi ai, e mafai ona fusiina le tane, pe faia i totonu o le pusa ma se pusa ma se tane mo le faʻafefe, o se ituaiga ipu vai mo Moydodyr ma se faʻavela.

Mo manaoga ole fale, mauaina o togafitiga o le tumama, e mafai ona faapipiiina se tanati lapoa i luga o se maualuga, ona oʻo lea o le vai i lalo o le mamafa, e mafai ai ona e faʻaaoga se vai.

Faʻamatagofie faigofie, o le masini e manaʻomia ai le faʻatonuina o le saogalemu, le mafai ona gaogao ma faʻalelei le faʻatumu. Talu ai o le vevela e eletise, o loʻo i ai se isi mea e ese mai fafo, e tu lata ane ma iai se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia. O le faʻatumuina o le tane vai e tupu pe a uma le mana. O mea sili ona lelei o le vevela mo le tuʻuina atu o le tele ma se mea faʻavevela o le palasitisi, e le faʻatautaia eletise eletise, puʻe le leo ma faʻavevela le vevela mo se taimi umi.

Ina ia mafai ona faʻaalu le eletise eletise, e mafai ona e maua le vai o se mafanafana vevela mai se vaʻa faʻapipiʻi i fafo i se aso susulu malamalama. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona valivali le tane faʻanoanoa ma e le o iai se faʻavavelaina o le palapala. Suavai e ufiufi i se ata vali po o se tioata. I le faʻaleleia o le tau, e vevela le vai i le eletise.

O masini eletise e sili atu le taugata, ae e sili atu ona puipuia i suiga o le vevela ma le teuina o le taumalulu i totonu o se potu e loloto lona loloto. O le faʻamafanafanaina o le uʻamea o le a tumau mo le tele o tausaga pe a le avea ma mea leaga i se teritori e le puipuia. O se isi faʻaopoopoga o se 'apamemea e leai se mea e sasaa ai le vai, o le leai lea o le vai i totonu o le vai e tusa lava pe a maeʻa le vaiaso talu ona leai ni tagata e ona le nuʻu. O le Polymers mo le faia o ipu e tutusa lelei le mea totino e tusa ai ma le vai ma le oxygen soli.

Ina ia foia manaʻoga i le lotoifale o tagata o le vaiaso, o le ae manaʻomia:

  • lapisi faʻatasi ma le uʻamea ma le goto;
  • vai ua faʻapipiʻiina i se tane faʻanatura poʻo se faʻamalosi faʻamalosi.

Le masini o le faʻavela vai

O le mamanu o se masini eletise eletise mo le tuuina atu o le gaosiga-ua faia e manatu i mea aupito itiiti:

  1. O le vai mai le pakete e le sasaa atu i totonu o le tane, e pasi atu i se isi pusa faʻamalosi ma faʻatumu le tane taʻavale e tusa ai ma le mataupu faavae o vaʻa fesoʻotai.
  2. O le tane e iai le matagaluega i totonu ma fafo, faʻatasi ai ma se vaalele i le va oi latou. Nai lo o le ea, e mafai ona faʻaaogā faʻamafanafana faʻamafanafana.
  3. O le maualuga o le faʻavevelaina o le vai i totonu o le tane i se tulaga lelei e faʻatonutonuina e le tele o le fale.
  4. Ole maualuga o le alavai o loʻo i luga aʻe o mea eletise, ma tuʻu ai pea i lalo o le vai.
  5. Ua tuʻuina atu se faailoilo e faʻaalia ai e fesoʻotaʻi le vevela i lima ma i le tulaga faigaluega.

O le faʻamatalaina o le tele o le faʻavela vai mo se fale mafanafana e mafua mai i le masini mai Alvin, ae o le mamanu sili lea ona lelei e tatau ona e tulimatai i ai.

O lea faʻavevela mo le faʻaaogaina o fale e faʻaaogaina mo le fufuluina o ipu ma le fufulu. E le faigata le faia o se masini eletise eletise mo se togalaau ma se taʻele. O le tane e tatau ona lapoa ma faʻapipiʻiina, faia se vaʻa i lalo o le mamafa.

E mafai ona faʻapipiʻi le faʻavelaina o le vai i se faʻavavega i luga o le taualuga i lalo o le taualuga, e sasaa ai le vai i totonu o se pusa masani. O le masini e leai se avanoa, e mafai ona faʻapipiʻiina se tulimanu malulu e natia mai mata. O le sikuea sikuea e faʻapipiʻiina i masini puipui, e faʻaaogaina se faʻamafanafana o le 2 kW. I le faʻamuamua, e mafai ona e faʻaaogaina se vevela e le maua le malosi, atonu e le mafai i le taimi o le taumafanafana i totonu o le fagu e manaʻomia ai le vai i le vevela o le 60 C.

Faʻalapotopotoga a Alvin e ofoina atu lana fofo ile faafitauli o le nofo ai i le taumafanafana. O le faʻamalosi ma le suavai faʻamamafana Alvin i se faʻapapa vai e 20 lita ua faia e pei o se vevela, o le vai i totonu e le lelei mo se taimi umi. O le a le faigata ona aveese le eyeliner shower, ma o le tane o le a talafeagai e pei o se taele. O le faʻataʻitaʻiga EVBO-20/2 faʻaaogaina se elemene faʻamafanafana ma se malosi o le 1.2 kW, o loʻo i ai se pitonuʻu ua fausiaina ma le pamu e fatuina ai le mamafa i totonu o le pulumu pe a fai se taʻele. O le tau o le masini e 7.2,000 rubles.

Faʻavevela-e-oe lava

O le faʻavevela mo se fale tele i se afi eletise e mafai ona faia e ona lava lima, pe faʻatauina e tusa ai ma fuataga faʻavaomalo, ua faʻapipiʻiina o masini faʻapipiʻi. O ia ituaiga masini e le taugata, ia i ai se mea lelei mafanafana ma se mamanu mafaufau. I le isi itu, o se vaʻa vai faʻatasi ma se tapuni ma se tap o le a pei foliga o lenei. Mai le tele o masini, o le mea lea e mafai ona faia e se tufuga.

O le tele o le vai vevela mo le nofo ai i le mafanafana ma mo se fale i tua e faia i pepa felanulanuaʻi. O le masini tapuni "Arctic" ua mamanuina mo le 15 lita o le vai ma e le faigata i le faatinoina.

E saogalemu le faʻaaogaina o se timu pe a uma le vevela. O le vai o se taʻavale malosi o le malosi, faʻaleagaina le vevela e mafai ona taʻitaʻia ai le savili eletise.

Muamua e te manaʻomia e filifili le suʻisuʻi talafeagai i totonu o loʻo fai i paʻu vevela poʻo le uʻamea ma se 'auʻitele faʻalelei. I lenei tulaga, o le palasitika e tatau ona avea o se mea taumafa ma le uamea e tetee atu i le faʻamaʻi.

O se faʻailoga ma se faʻataʻitaʻiga samples ma le faʻamaufaʻailogaina i ai o le a manaʻomia. E le faigata le faʻatauina o se faʻavevela ma se mea e fausia ai totonu ina ia maua ai se mafanafana mafanafana.

O le mea pito sili ona faigata e fatuina ai le itu o le fau ma le mea e vevela ai o le faia lea o fesoʻotaʻiga vavalalata. E mafai ona faʻaaogaina le faʻaleleia i totonu o se fagu uʻamea, mo se pusa tiola e te manaʻomia e tipi ai se pu mo le 16 mm tap, ma tuʻu i luga, i luga, i itu uma e lua, faʻapipiʻi le kulimi mai totonu e ala i pusa ma pulumu, ma tapuni mai fafo. I le auala lava e tasi, ua faia ai se faamaufaʻailoga mo le mea e faʻamafanafana ai, naʻo le lua o le a manaʻomia ile inisi ma se kuata poʻo le 40 mm.

Mo le vevela, muamua e manaʻomia ona faʻapipiʻi le fetaui, ma i totonu o le faʻapipiʻiina o faʻamaufaʻailoga tuʻu le mea faʻavevela. Aʻo leʻi faʻapipiʻi le mea faʻavevela, fai ni filo ma pulou ina ia mafai ai ona faʻamalosia le fausaga. A maeʻa ona faʻapipiʻi le masini ma mea faʻavevela, e tatau ona siakiina le mausali o le faʻapipiʻi i le atoatoa.

E mafai ona faia le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se faʻalaʻau uamea. I le faia o le suspensions, e tatau ona ufiufi i mea e faʻaleleia ai ina ia tumau le vevela o le vai mo se taimi umi. E mafai ona faʻaaogaina i ni tuʻufaʻatasi o le foamuli.

Mo se foliga matagofie ma le tumau, o le fausaga atoa e tatau ona ufiufi i se mea uamea e faia i le faigofie, susulu pe teuteuina le pepa. E faigofie ona valiina luga le luga o luga o luga ina ia le mafai ai ona pala le pala i le 2 tausaga. I le lava lava mataupu faavae, e mafai ona e faʻavevelaina le vai i ou lava lima mo se vai.