Fale taumafanafana

O le Ural chainsaw o loo i ai pea i le tautua

Na tatalaina muamua le Ural chainsaw i le 1935. I le 2005, i le F.E. Na aoina e Dzerzhinsky i le aai o Perm se 14-miliona o faataitaiga o le mea taua. 80% o le paʻu i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina e le Ural afi. I le taimi lava e tasi, o se faʻataʻitaʻiga mo galuega laiti i luga o faatoaga e sau mai le laina o le faʻapotopotoga - ua inu Druzhba, ae o ia o se vasega e laʻititi nai lo lona tuagane matua.

Uiga o se vaalele a le Soviet-era

I le taimi muamua, o le Ural chainsaw sa i luga o meafaigaluega faʻapitoa a le vaegaʻau, ma na o le 1955 na faʻaaogaina ai le laau i le gaosiga, ma tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga le Ural 2. O le meafaigaluega na mamafa ile 11.7 kilokalama. I lenei tulaga, o le afi afi o le 5.5 lita. ma O le mata o le mata na liliu i le taumatau saʻo i le taimi o le taotoga, lea e faafaigofieina ai le galuega a tagata faʻatau. O le filifili na faamalosia le lubricated, na aofia ai le hydrocline i meafaigaluega o le iunite.

O se faʻataʻitaʻiga o le Ural 1942 chainsaw o loʻo faʻaalia i le Faletusi Faatufugaga a St. Petersburg. I le 1958, na tuuina atu ai i le tufuga se pine auro i le Brussels Exhibition of Achievements.

O le Soviet Union na vavaeese, o meafaigaluega na fausia sa talisapaia, tufatufaina atu i fale gaosi oloa i laupapa e tusa ai ma le poloaiga. E le tutusa le faʻatuina o le polokalama e faʻatau ai le Ural chainsaw, ae o le Faauoga.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le Ural 2 chainsaw:

  • masini lua-stroke, tasi masini paʻu;
  • mana - 5 l. s.
  • suauu afi - 1.6 l;
  • vai mo le faʻaaogaina o le iunite o le silasila - 0.24 l;
  • paʻu o le paʻu - 46 cm;
  • filifili, numera o sootaga - 64;
  • sootaga pitch - 0.404 inisi;
  • lautele lautele - 1.6 mm.

O se tulaga taua mo le umi o le galuega a le Ural chainsaw, o lona sao tatau lea i totonu. O le amataga o le afi o le afi na faia i le leai o se faʻaaogaina o se faʻalauteleina o le suauu. E tatau ona mumu le 4 fagu vai uma. I le mavae ai o le 25 itula, na faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le faʻaogaina i luga o le faʻataunuʻuina o le suauu. Ina ua mavae lena, o le tuufaatasiga o le 20 lita o le AI-72 penisini 1 lita o le suauu na faaaogaina.

Modern chainsaw Ural 2T Electron

O le laau na faia ni suiga i le gaosiga o filifili chain, ma o le faʻaleleia atili o le ata na tuʻuina atu i ai se igoa fou. O loo i ai pea i totonu o le auupega o tagata faigaluega vaomatua ma i le faaaogaina e le tagata lava ia. O le taimi i luga o le mea faigaluega na faʻaalia i le 1997 faʻataʻitaʻiga mo le faʻatau.

2T Chainsaw O le eletise ua fuafuaina mo tulaga ogaoga i soo se taimi o le tausaga. E faia i mea malolosi malosi. O le faʻaaogaina o le meafaigaluega i se siosiomaga faʻamalosi ma i soo se vevela i fafo e faatagaina. O le mea lea, o se auiliiliga auiliili i lea laasaga i luga o le auala e faʻapitoa ai ona faʻafouina faʻalavelave faʻalavelave i totonu o le fanua.

E ui i le faʻaogaina o le vibration system, o le faʻaogaina ma le vavaeese o le pito i fafo na faʻamalosi ma o le viia i le taimi o le taotoga e malosi. E tusa ai ma lenei itu, ua faatonuina e faapea o vaomatua e galulue faatasi ma se vaai e le silia ma le tasi ma le afa itula ile aso. O lenei mea o le a taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi e aʻafia ai ma tulaga faʻaleagaina.

O se filifili malosi malosi ei ai se mea faapitoa faapitoa e mafua ai ona e oʻo i tulaga faʻataunuʻu o le masini. E faigofie lava ona ia faʻataunuʻuina uma le gasegase ma faʻasolosolo umi. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻatuatuaina, maualuga lima e faʻataga ai oe e aua nei faʻaoga, e galue i le maualuga atoa. I le isi itu, o le faamasani ma oloa faaulufaleina mai, o meafaigaluega faapolofesa, o tagata tomai faapitoa e vaai i le le atoatoa o le ata faataitai:

  • o le afi o loʻo galue ma le tele o le gaosiga o le kesi, e tatau ona galue le tagata vaʻaia i totonu o se siosiomaga gaosia;
  • 2 taimi sili atu le faʻafefiloi o le suauu e faʻaaogaina nai lo masini e faaulufale mai;
  • Faʻaleleia tausiga e manaʻomia ai le poto masani ma tomai;
  • faʻalauteleina le faʻaaogaina o le suauu
  • leai se filifili e motusia.

E le o se lisi atoa lenei, o le tekonolosi tuai e le maualalo i ata faʻaonapo nei. O le manaoga e lagolagoina e le tau maualalo o le Ural chainsaw. Ae ui i lea, o le au faipisinisi e sili atu le faʻaaogaina o meafaigaluega Na faasilasila e le laau le faamutaina o le gaosiga o le Ural 2E Electron chainsaw i le 2013. I le faatauina atu o faʻataʻitaʻiga e sau mai le gaosi oloa ma i le taimi nei.

O se ata fou na atiina ae i le laau, o le Ural 70 chainsaw, ae o lea ua lei ulu atu i le gaosiga. O se ata fou na foliga mai i se tulaga mama, na ia vaaia le filifili uila Ural BP-3650. O le malosi malosi na faalauiloaina e pei o se fale feaveai. Na foliga mai o se faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi saʻo pe a oso. Ua suia suiga o le Ergonomics, ua paʻu le mamafa o le mea faigaluega, ma o se faiga malulu na faia.

Faataitaiga Tausaga:

  • gaosi Ural;
  • afi afi - 4.9 lita. s.
  • paʻu o le paʻu - 45 cm;
  • mamafa - 6.3 kilokalama.

O le tau faaalia o le ata na vaaia le BP 3650 - 6,000 rubles.

Taiala a le Chainsaw ma le toe faaleleia

Fai mai tagata tomai faapitoa o gaoioiga taʻitasi e tatau ona faʻatino pe a faʻamatalaina auiliili le meafaigaluega i le tusi faʻaoga faʻapitoa. O se tasi o autu autu pe a uma le malologa, o le faʻapipiʻiina lea o faiga faʻapitoa uma. Ma mo lenei mea e tatau ai ona iloa le masini ma le mataupu faavae o le faagaoioia o auala.

O le see e aofia ai mautu autu:

  • afi
  • pipiʻi;
  • fausaga ma lima;
  • vaai vaega;
  • masini amata amataina.

Tele lava i le faagaoioiga o le uila e faalagolago i le fetuʻutuʻaiga tatau o le uila pepa o le Ural chainsaw. Mai le fale gaosi oloa, e tatau ona i ai le mea faigaluega ma le galulue saʻo i le mea e sili ona taua. Ae ui i lea, o nisi taimi e talafeagai ai le faʻaitiitia o faaletonu. I luga o le kesi, e eseese mea. I le taimi muamua, e faʻafetaui i le faʻafefiloi faʻamalosia i le taimi o le malologa o mea fou.

O le fetuutuunaiga o le uila pepa o le Ural chainsaw o le a mautinoa lava le manaomia pe a suia mai le malologa i se paluga masani. Ina ia faia lenei mea, faatulaga le tulaga o vaalele. E tolu ni fao ua saunia:

  • feoai i luga o le vaalele;
  • sulu mo le maualuga o le puleaina;
  • faasee solo.

Ole fesuiaiga o mea e faʻaaogaina e faʻafetaui le valve o le fesuiaʻiga o le suauu. Ae i le taimi lava e tasi, o lenei gaioiga e suia ai le malosi ma le saoasaoa o le suiga o le matagaluega. Pe a fetuunai le tachometer, o le faʻasalalauga o folau i le tusifolau e siakiina. E i ai se auala faitino. I luga o se paluga le lelei, o le silasila o le silasila, pe afai o le tuufaatasiga e mauoa, o le asu e sau mai le muffler.

Ua mamanuina le masini afi e faaaoga ai le gasoline AI-72, ae e le o gaosia. E mafai ona e suia le suauʻu AI-93.