O le togalaau

Leai se mea e aunoa ma le - faʻamautuina vave le togalaau

E tatau i faifaatoaga ma tagata fai togalaau ona faʻavaveina pea moega, a leai e mafai ona tuʻuina oe e aunoa ma se fua. O le faʻaleleia o le faʻaleleia o le togalaau mo le togalaau e sau i le laveaʻiina o tagata nonofo i le mafanafana, ma faʻafaigofie le faʻagasoloina o le vai. O se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e sili ona lelei.

O le a le masini faʻaputu togavao togavao?

O le le lava o le suasusu e mafua ai le liliuina o laau totõ, ma o nisi o fualaʻau aʻa e avea ma mea oona. O le tele o vai e mafua ai le fesuisuiai o aʻa, ma o le tofo o fualaʻau e avea ma suavai. Faʻafetai i le faʻamagoina o le togalaau, e mafai ona e faʻatulagaina se faʻagavai. O le masini e faʻatinoina le faʻagasologa masani ma le lelei, faʻavaeina se siosiomaga faʻalelei mo laau taʻitasi.

O le masini e aofia ai le tele o masini, masini e teu ai, pamu, sprinklers, paipu, pipili ma le faʻafefe o paneli. O le sufuluina o suavai e nafa ma le suaina o vai, lea ua faʻavasegaina i ituaiga nei:

  • - fuainumera faamaumauina, faʻaaoga mo le faʻaleleia o laau i totonu o se vaega laiti. Ole maualuga o le fuainumera o fuainumera i le otometi o le togalaau e 10-12 m, o le radius e oʻo ile 5 m;
  • - fesuiaʻiga, faʻaaoga mo le faʻamaina o laau i luga o se nofoaga tele. O le laina o se mea faapipii e oʻo i le 20 mita, e fautuaina mo le fausiaina o laufanua laugatasi, nofoaga tatala - o se mutia, laʻau, ma isi;
  • - tele-jet, fausiaina o le vai ma le tele o mea sese na tuuina atu i itu eseese. Ona o lona tau maualuga e seasea faʻaaogaina.

Faʻatoʻaga togavao faʻapitoa e maua ai vaʻa faʻapitoa e faʻatautaia ai le fausiaina o le nofoaga ma pulea le tafe o vai. O le mamafa o paipa ua faia e le pamu, o le taofiofi e puleaina paʻu, lea, pe a tatala, pasi le vai i le nofoaga.

Faʻapitoa o le faʻaaogaina o togalaau faʻapitoa

O le lelei o le togavao faʻatoʻaga e aofia ai faʻataʻitaʻiga nei:

  • - faʻaolaina o punaoa a le tagata - i le taimi ma le malosi;
  • - faʻamautinoa le faʻamalosia masani ma le lelei;
  • - puipuia o le susu ma le fou i luga ole nofoaga;
  • - faigofie i le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina;
  • - faʻaputuina o le suavai, faʻaleleia o le suavai o le a maua ai le faʻaogaina atoatoa o le tau ile tau o le tau.

Faʻasalaina vave le togalaau o le a fesoasoani e tusa lava pe alu se tagata umi mo le taimi. O le faʻapipiʻiina muamua o le polokalama, e mafai ona e alu i lau pisinisi e aunoa ma le fefe. O le faʻamaoniaina o le a mafai ona tali atu ma le faʻatautaia pe a tupu mai se timuga faʻafuasei po o le amataina o le kiona. O lenei mea moni o se faaola ola mo tagata amata ma tagata masani i le taumafanafana.