O le togalaau

Faatonuga ma tulaga faataatitia mo le faaaogaina o le iniseti Pule

O le iniseti Pule Regent, o le tuʻuina atu o lea mea, na faia e pulea ai faʻamaʻi meaʻai (bear, Colorado potato beetle). Ae o le toʻatele o tagata latou te iloa le fualaau oona o se "faʻaumatiaga" atoatoa o moa ma pulu. Ioe, o lenei lelei i totonu o aiga e lava.

Faʻamatalaga

O le amio pulea o se vailaʻau faʻavaomalo e faʻavae i luga o le vaega galue a le fipronil. O le vailaʻau e faʻamalolo pe faʻapipiʻi foliga i totonu o pusa paʻu, po o ampoules i foliga o se mea e manaʻo ai.

O le "faʻaleagaina" o le taunuʻuga e maua e ala i le taofia o le osofia o lagona i totonu o le faʻalavelave o meaola faalafua. O le iʻuga, o iniseti ua i ai le paʻu, ma mulimuli ane maliu. O le fualaau faasaina e ulufale atu i le tino o se iniseti i ni auala se lua:

  1. Faʻafesoʻotaʻi, pe a paʻi se vailaʻau po o se vaifofo i se atigi pupuʻu po o ni paʻu o se meaola (i lenei tulaga, o le mea oona e matautia foʻi mo aiga o loʻo aʻafia ai iniseti aafia).
  2. Pe a 'aina se mea toto.

E matua faasaina le fefiloi o fualaau faasaina ma isi vailaau iniseti.

Lelei

Faatasi ai ma mea taua o le iniseti o le iniseti Pule o le:

  1. E leai se manogi faʻalauiloa.
  2. O le fualaau faasaina e pipisi ma le tele o iniseti.
  3. Le aoga.
  4. Maualuga maualuga.
  5. Faʻafaigofie ona faʻaaoga ma saunia fofo.
  6. E leai se faʻamalositino.
  7. O le vailaʻau e galue e tusa lava pe a maeʻa ona totoina: o tagata matutua matutua e toetoe lava a vave ona oti, ma o le a faʻamavaeina ia meaʻai e tusa lava pe umi se taimi.

Inisicide Regent: faatonuga mo le faʻaaogaina

Aʻo le i faia le galuega, e muamua saunia se fofo galue, faʻaaogaina le fualaau faasaina i totonu o le pusa penisini poo le vai i le vaega manaomia.

O le laasaga muamua o le saunia lea o se koneteina e faʻaogaina ai le iniseti, faʻapea foʻi ma le pamu moli. Le isi, tatala le moli po o le afifi ma faʻafeiloaʻi mea e aofia ai i le pusa ua saunia. E tusa ai ma faʻatonuga, ole a faʻateleina le faʻaaogāina o le vai i le aofaiga tonu o le vai ma paluga lelei (ia mautinoa ua solo atoa faʻamalo). O le vaifofo ua uma ona sasaaina i totonu o se fagu moli ma faʻapipiʻi.

Mo le galuega, naʻo le fofo fou ua saunia e faʻaaogaina.

Faʻaauau ona faia i na o le lelei, toʻafilemu, e sili atu i le 10 i le taeao pe a maeʻa le 18.00. Afai e faʻamoemoeina le vaʻaia, ona galue loa lea i le le itiiti ifo i le 4-6 itula aʻo leʻi tupu. Ole taimi faigaluega e fuafua i le seleselega.

A faʻaleleia laau, taumafai e maua le vailaau faʻamaʻi i nofoaga mamao ma lalo o le laʻau, e aunoa ma le "fiafia". A e galue i paluga pateta, ia mautinoa o le vaifofo e le mafai ona oʻo atu i totonu o fualaau aina. E le gata i lea, o le manipulations e faia i se taimi e le sili atu nai lo le masina ae leʻi oʻo i le seleselega. A leai, ei ai se tulaga lamatia o le inuina.

O le aoga o le totoina o le toto e fuafua i le tausisia o tulaga faataatitia mo le seleselega.

Togiaso

O le iniseti e aofia ai le vasega lamatia III. Pe a sauniuni le fofo mo le faʻaaogaina, e tatau ona mataituina puipuiga saogalemu ma se laei puipuia.

O lavalava e tatau ona i ai ni lima umi ma ni seevae e ufiufi uma ai vae. O foʻo ma se masini poʻo se manava e manaʻomia.

A faʻaleleia, e tatau ona aveese tamaiti ma meaola mai le falefaigaluega. O le vailaau faʻasaina e saogalemu atoatoa mo vailaau o le eleele, mafanafana-toto, masini eleele elemene. Faʻamatalaga mataʻutia mo meaʻai. Ae mo pi, o le iniseti o le iniseti e matua matautia tele. Ae faʻatasi ai ma tulafono uma o le faʻaaogaina, faʻafesoʻotaʻi ma pi e le mafai.