Fugalaau

27 ituaiga sili ona lelei o violets

O se taunuuga o le galue malosi o saienitisi lanu viola ma fugalaau lanumoana na avea ma tuaa mo se tele o ituaiga fou. O violets ua lauiloa i ituaiga eseese ma ata. Terry pe lua-lua fugalaau na aliali mai. O lanu na fefiloi faatasi, o le taimi nei i luga o windowsills o inveterate collectors e mafai ona e vaʻai i violetiti ma mamanu, mea lanu, stains, splashes, fasi ma le eseesega o tuaoi. O a teine ​​violet? Sei o tatou tilotilo totoa i le lapisi o le varietal violets, o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i lenei tusiga.

Ituaiga ma ituaiga o Saintpaulia, o se faamatalaga o se faleplant

Na vaevaeina uma ia violets i ni vaega e faafaigofie ai le faatalatalanoaga i le tele o ituaiga meaola. E tolu vaega:

  • aoina mai;
  • suia;
  • fale gaosi oloa.

O ituaiga eseese e eseese le lanu o laulaau, e mafai ona valiina i lanu eseese.. E masani lava ona i ai i le itu o le pito. I uluai ituaiga eseese eseese, o fugalaau laiti ma le faigata e fuga mai, ae o mulimuli ane o le ituaiga o meaola suamalie o loo iloga i lapopoa lanu tetele o lanu eseese.

Industrial Dutch Violet

Alamanuia - fuafuaina mo le tele o faʻatoʻaga i luga o faʻatoʻaga faapitoa. E avanoa mo le faʻatauina i ni aofaiga tele. O latou foliga vaaia o le faigofie. O nei laau toto e masani ona teuteuina i fale talimalo, e tuʻuina i ofisa ma ofisa o le malo. O nei ituaiga e ola malosi mo se taimi umi.

Latou te manaʻomia ni tausiga laiti, o lea e masani ona tupu aʻe i le fale.

Aoina

O loʻo faʻamatalaina i le tele o faʻalavelave e tusa ma le lima i le fitu senitimita. E eseese i latou mai isi ituaiga o meaolao loʻo i ai i latou uma ni peti tetele, e valiina i lanu lanu tele: Mai le kiona-paʻepaʻe i lanu moana lanumoana. O lau lanu e ese foʻi le lanu ma e eseese i le pito i luga.

O violets o nei ituaiga eseese e aoina mai e le aoina ma faʻaalia i faʻaaliga.

I faʻaaliga latou te aoina ai ituaiga sili ona manaia ma le masani ai. O ituaiga faʻatoʻaga faʻapitoa e manaʻomia ai le tele o taimi ma taumafaiga mo le manuia o le galue ma le tausiga lelei. O le galuega e tauia i le fuga o fua. O violets e aoina: Lemon snow, Willodene, Meaalofa mo se pele ma le toatele o isi.

Eseesega o igoa

Saintpaulia ma Uzambara viole o igoa ia o le laau e tasi, lea e totoina i le fale. Saintpaulia o se igoa faasaienitisi Latina, ma o le purple Puram o se igoa faa-tagata. Na amata ona taua e tagata tagata le senpolia o le Uzambara, ona o le natura natura o loo maua ai le laau i mauga o Uzambara.

Viola - Igoa Latina mo violets ua tupu i togalaau.

Pupii

Curess Dessert

Curess Dessert

Latou te faia le foliga o fetu, latou te matua fesuisuiai ma le lua-faalua. O se pito o le lanu e le masani ai e oʻo atu i pito o petals: E foliga mai o se paolo o le paʻu o le blackcurrant jam. O laʻau vevevety e lanumeamata. O le ituaiga o meaola e le lelei tele, talafeagai mo le amataina.

Ua tupu le taumalulu

Violet Winter Rose

O le foliga o fugalaau e foliga mai e tutusa lelei ma lanu piniki, o le mafuaaga lea e taua ai e le ituaiga mea faapena. E valiina petals i le lanu uliuli lanu uliuli. O se paʻu paʻepaʻe-e paʻepaʻe paʻepaʻe lele i autafa. Laʻau laititi lanu lanumeamata. O le taumalulu o le taumalulu na faʻaalia le lelei o le ituaiga.

Baltic

Violet Baltic

O lau o loʻo i ai faʻamalosi faʻamalosi e fai ai se rosette faʻamau i totonu o se lanu lanumeamata lanumeamata. Faʻamatala i le taʻilua taʻalua. Latou te ola ae i se lalelei tele ma liliu ai le lanu violē. E i ai se tuaoi lanu paepae lautele, lautele e siosiomia i itu..

Aiga

Alice Blizzard Bani (Aly's Blizzard Peni)

Violet Alice Blizzard Baths

O fugalaau lanumoli-paʻepaʻe e laiti tele ma foliga malosi e pei o fetu. O le ituaiga e aofia ai le taʻilua taʻalua. Laʻau e maua ai le foliga o le fatu o loʻo lanu lanumeamata. Faatasi ai ma le au faifaatoaga, o lenei meaola e sili ona lauiloa.

Snow lace

Violet Snow Lace

O le eseese o loʻo faʻamatalaina e fugalaau fugalaau o le paolo paʻepaʻe paʻepaʻe. O loʻo i ai se vaʻaiga mataʻutia i le ogatotonu. O le gaosiga o petals e susulu i se lanu lanumeamata e le mafaamatalaina. E susulu malosi ma matagofie. Lea lanu lanumeamata.

Popo faʻafefe

Violet Bridal Bouquet

Na fafagaina e le fomaʻi Rusia Konstantin Morev. Fugalaau tetele o se lanu paʻepaʻe papaʻe i le foliga o se faʻasologa faʻasolosolo faʻasalalau e tutusa lelei lava ma se keke o le faaipoipoga. E fuga tele. O petals e oʻo lava i lanu, e leai ni mea e faʻaoga ma mamanu.

Pink

Georgia

Violet Georgia

O le tele o mea ofoofogia le matagofie. O fuga lapopoa e lua e aofia ai palu mafiafia pipi, i luga o itu e faʻataʻapeʻape ai alolasi lilac. O le pito i lalo o laʻau e teuteuina i se lanu mimiti o le lanu lanu meamata. Fugalaau fugalaau i luga o ponaivi mamana. E fuga tele i lalo ifo o tulaga talafeagai.

Marquise

Violet Marquise

O le ituaiga na totoina i le 2011. Faʻaluluina fugalaau tetele e lua o se fatu pi piniki. I tafatafa o le pito o petals ei ai le tuaoi o le lilac ma le laʻau papaʻe-paʻepaʻe sili. Lea lanu lanumeamata. E manaia tele i luga o le windowsill.

Makatala

Violet Magdalene

O le laʻau e vali lanumeamata. I le ogatotonu o le pusa, e fuga tele fugalaau fugalaau e pei o se polo. O petals o loʻo i ai se gasologa. Fugalaau e latalata vavalalata le tasi i le isi, lea e maua ai le lagona o le tele o le fugalaau. E sili ona lauiloa i faʻaaliga. E toʻatele e maua se laulaau o lenei ituaiga.

Lilac

Lilac pele

Vaʻalele violet lilac

O le ituaiga e iloga i fugalaau violē tetele ma ni togitogi o le lilac ua tumu i le ogatotonu. I le pito o le petals o se tuaoi lanu. O ponuncles e mamana, o le rosette o le saʻo sao e aofia ai lau lapotopoto. O lenei ituaiga e faigofie ona tausia, e talafeagai mo tagata amata ma e oo lava i tamaiti.

Pele pele

Vaʻa pele peleti

Fugalaau lalac mama ua i ai se fusi e valiina i le lanu uliuli. Lalaga faʻatasi ma pulou e lapotopoto ma valiina i lanu o le emerald.. O le pito i tua o loʻo i ai se uʻamea ulaula. Fugalaau e fanau laiti ma pogisa. A o latou atiina ae, latou te susulu. E mafai ona totoina laʻau, o le mea lea i luga o le windowsill e manaʻomia e ia le tele o avanoa. O le matagofie matagofie ma le matagofie e toetoe lava o taimi uma e fiafia i ai le tagata e fafaga. Lulu mo le lua i le tolu vaiaso.

Blue

Blue dragon Dragon)

Vaiole lanumoana violeleti

O se faʻalauiloa tele o le solaina o Sorano. Toeitiiti lava o tagata uma e aoina nei ituaiga. Faʻafetai tele i lanu tetele o le lanu moana. I le pito o le petals e oʻo atu ai se lanu paʻepaʻe papaʻe. O le ituaiga o meaola e le mautonu. E manaʻomia e ia se punavai faʻalauiloa ma e le talia toleniga faʻatoʻaga.

Blue lananube

Violet Blue Danube

Fafagaina e le au Farani. O loʻo faʻaalia e fugalaau tetele e oʻo atu i le lima senitimita i le telē. O petals e valiina i le lanumoana. O le matte o loʻo i ai i le pito i tua i le pito i tua e iai ni mea faʻapitoa.. O lenei ituaiga e manaʻomia le faʻamalamalama lelei ma le faʻamalosia lelei. O le tele ma le umi o le fuga e faalagolago i le vevela.

Lago lanu moana

Violet Blue Lagoon

O le ituaiga o loʻo faʻamatalaina i lanu lapotopoto taʻitasi o se laina lanumoana lanu moana, ma faʻaalia ai foliga o se fetu. E i ai se lanu moana i le ogatotonu, ma o se paʻu lanu viole e tamoe i autafa. I le leai o se malamalama e siitia ai laulaau i luga. O le umi o le tupu aʻe e lua masina. I le tuua o se mea e le lelei, e oʻo lava ile amataga e mafai ona ola.

Vaʻaiga

Lemon snow

Liona lemoni lemoni

O fugalaau e valiina le kiona-e paʻepaʻe ma ave o le lanu lanu. O le ogatotonu ma itu e lafoina i se lanu malulu. Laʻau laʻau, fuga lanumeamata. O se tuaoi paʻepaʻe e tafe atu i le pito o le lau.

Willodene

Violet Willodene

Eseesega ma laʻau lanu eseese e ese le matagofie. O fugalaau fugalaau o loʻo i ai se fugalaau lanumeamata e le o se mea taua tele. I faʻaaliga faʻapitoa ia gauai atu i laʻau fefiloi e valiina i lanu o le emeraldfaamamaina i lanu piniki ma le paʻepaʻe.

Meaalofa mo se pele

Vaitafe Meaalofa mo se tasi e pele ia te oe

O le taua faapitoa o lau o lanu lanumeamata lanumoana ma ni faʻamalosi ma se fuga o se pi piniki-sinasina. Fugalaau e lanumoana. O se lanu viole e tamoe i le pito. E sili ona lauiloa i faʻaaliga. E ese le matagofie o mea eseese.

Amene

O lapisi violeina e faʻaaogaina mo le ola aʻe i ipu pipi. Latou te teuteuina fugalaau fugalaau ma togalaau. E tele o latou tuputupu aʻe, o latou pito umi o loʻo tautau i lalo, ma le tele o vailaau o le itu. O ituaiga sili ona lauiloa o ampel purplelets - TrinketSummer Skyes ma laulaʻau lanu meamata ma lanu lanumoana; ma Robs Humpty Doo ma lau laʻau ma fugalaau sinasina.

Violet Trinket Summer Skye
Violet Robz Humpy Doo

Latou te manaʻomia le tele o le malamalama. E mafai ona fuga i le tausaga atoa.. I le taumalulu, e maua ai e le laau se malamalama faaopoopo.

Miti laiti

O le fafo mo tamai violets i le tele e le sili atu i le sefululima senitimita. I le taimi nei, e tusa ma le lua afe ituaiga o mini-violets ua lauiloa.

Mini violets e sili ona lauiloa i le au faifaatoaga.

E toʻatele le aofaʻi na te aoina na o tamai violets. Tausia mo violet laiti e iai ni mea: latou te le fiafia nai lo uso matutua.

Faatasi ai ma ituaiga eseese Avatar e mafai ona faamamafaina faʻatasi ai ma fugalaau faʻapipiʻi toʻalua o se lanumoana lanumoana ma lau laʻau. Vaʻai tagata fai togalaau ma agamalu faʻailoga ua taʻua o laʻu agelu. O fugalaau fufusi i luga o ni vili mamana e valiina i le piniki. Laua o lanu lanumeamata vaivai e iloagofie e le lautele lanu o se lanu sinasina-sinasina.

Violet Avatar
Violet angel aʻu

O a ituaiga eseese o loʻo faʻaleleia i le fale?

I le fale, o teine ​​violer faigofie o le vaega o pisinisi ua matutua, eseese ma aoina. E fautuaina tagata amata e amata ni violetiti faigofie ina ia maua ai le poto masani ile tausiga. O se tagata poto masani ua mafai ona tupu aʻe ni ituaiga faʻalauteleina faʻaleleia. I le fale, ua tele naua meaola ua ola. O tagata tomai faapitoa e sili atu i le tolu sefulu lua afe ituaiga o senpolia totonu, e eseese i le tele o auala: lanu, foliga, fausaga o lau ma laʻau.

E tusa ma le luasefulu ituaiga o senpolia e ola i le vaomatua. I totonu o vivo e tupu:

Velvet Saintpaulia

Velvet Saintpaulia

I le pito i luma, o laulaau lanu lanu meamata, ma o le pito i tua e lafo se lanu mumu. O le faʻasolosolo e aoina mai i fugalaau violē ma se vaega tutotonu o le vaeluaga.

Violet Saintpaulia

Violet Saintpaulia

Fugalaau fugalaau lanu viole i luga o laumei pupuu ma lau lanumeamata lapopoa o se foliga foliga fatu. O le limitefulu o le laina e mafai ona oʻo i le ono senitimita.

Saintpoly Grote

Saintpoly Grote

E taumafai e ampel meaola. Laʻau leaves o pubescent e faia se foliga atoa. O fugalaau lanumoana-lanumoana e le sili atu i le lua ma le afa senetimita.

Mea aoga o violets

O le totonugalemu o violet e le gata ina faamalieina ai mata o le tagata e tausia, ae e fesoasoani foʻi i faʻamaʻi eseese. E lelei le aʻafiaga o le tino ma le tiga o le tino, bronchitis, tiga faʻatasi ma le atherosclerosis.. Mai se lau o le senpolia, kuka i le vai inu, ua saunia se teuteu, lea ua faaopoopo i le lauti. Ave i le aso. I totonu o le palu violē e mafai ona e fufuluina tamaiti. O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻamālōlō ai sikolasipi, rickets, eczema ma le paʻu o le paʻu. Vaʻavaʻaiti vaevaega fesoasoani i le manava, pe a uma ona fanau. Faatasi ai ma le fesoasoani a se laulaau violē, e mafai ona e faʻateʻaina le le mautonu ma le neurosis.

A o le i faia se vailaʻau togafitiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O vailaau leaga o loʻo i ai i totonu o le laau, lea, pe a faʻaaogaina le talafeagai, faʻafefe ai le tino. I le va o vasega e faia se malologa i le masina.

E faigata ona iloa ituaiga eseese o senpolia, e tusa ai ma le tele o mea eseese. O le mea pito sili ona matagofie, ioe, o ituaiga eseese. O le sili ona lauiloa i le vaomatua e mafaufauina - Winter Parasol (Winter parasol), Adonis, Rococo (Rococo Pink) ma le tele o isi.

Violet rococo
Violet Winter Parasol
Violet adonis