Faatoaga

Maua o vitamin saʻo mo moa lapisi

O le tausia o moa e le faigofie. Vitamini mo moa lapisi i le taumafataga e taua tele. I totonu o microdoses, latou te faaosofia ai gaioiga o meaola i le tino. Le leai o se mea e mafai ona taʻitaʻia ai le tupu aʻe, o faʻamaʻi e le mafai ona faʻamalosi. Ae e taua le faatumauina o le paleni, tele vitamini e mafua ai le leaga o taunuuga nai lo le leai.

Tulafono ma auala mo le faʻamalosia o moa broiler broiler chickens

O se vaega o suauu o aano o manu o le vave vave ona tupu. O le mamafa o oloa e maua ile 2 masina. Ae o tagata e le o se fatuga, e le o se fatuga, ae o se paluga na maua mai i se auala. O le mea lea, e tatau ona atiae i nisi tulaga. O le tausiga ma le fafagaina o nei moa e faapitoa.

O le mea lea, e talitonuina o le televave o le gaioiga o le gaioiga e faʻaolaina e le tele o vitamini ma se paleni paleni. I lenei tulaga, o le taumafataga e fesuisuiai e faalagolago ile tausaga ole piskun. I lalo o le moli, vaalele ma le vevela, o meaai e tatau ona aofia ai mea nei:

  • mai le aso lona tolu o le ola, o le mutia fou po o vailaʻau o le cereal ua faaopoopo i le fafaga;
  • i le aso lona lima, faaopoopo le aniani lanu meamata i tagata e faʻafefeteina, faʻaititia malie le aofaʻi;
  • amata mai le 5-7 aso, e tatau ona i ai i le taumafataga ni kāloti kuka;
  • susu ma le yogurt e mafai ona fafagaina i pepe mai le aso muamua.

O elemene ma le siama o le lactic acid e faʻatagaina oe e faʻatulaga lau lava microflora i totonu o le manava moa. Ma o le soliina i le aso muamua o le kulukose i le faʻamanuiaina o le 10% o le aofaiga o le vai e faʻatagaina ai oe e vave tuʻuina le toega o le fuamoa moa i totonu o le tino, aafia ai le atinaʻe atili o le tagata.

Mai le lima o aso, e mafai ona e tuʻuina atu ni moa vailaʻau mo fualaau oona, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga. I le taimi lava e tasi, e taua tele soʻo se faʻalavelave e faaopoopo i le susu o meaai poʻo le inu vai. O fuamini e mafai ona aoina i le televitamin formulations. E tele taimi e faʻaaogaina ai aseta, o loʻo faʻatusalia ai se faʻalavelave o mea sili ona tāua i se auala paleni:

  • amino acids;
  • vailaʻau
  • minerale.

O se paleni paleni, lea e aofia ai vitamini mo moa lapisi, ua faaopoopo i le mash i ni vaega laiti. I le gaosiga o meaʻai manu, ua faʻamalosia, e aofia ai mea faʻafefiloi ua saunia.

O aʻafiaga o meaola e faʻataunuʻuina ai le muamua o loʻo faʻaumatia e le vevela. O le mea lea, latou te sasaa atu le faʻaopoopoga o le vailaʻau i se mashū mafanafana.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaoga lelei o faʻasitega i se paleni taumafa o le fomaʻi faapitoa a le BMVD. O lenei ituaiga o fafaga mo moa lapisi ua fuafuaina mo tausaga patino:

  1. Faʻasalaga fafaga e aofia ai le 5% muamua ma le tele o le protein.
  2. Fattening - tautua mo le vave ona tupu.
  3. O le faʻamaeʻaina o meaʻai e gafa ma le fua o le tofo o maso maso.

Mo tagata e faʻaaogaina BMDV faʻatasi ai ma mea e aofia ai mea faʻalavelave faaopoopo i se aofaiga e 5%. E le taugofie le fafaga faʻapitoa. Ae o se paleni taumafa, o le aoga o lona faaaogaina e manino. Mo le 1 kilokalama o le mamafa o manulele, 2 kilokalama o meaʻai e faʻaaogaina, pe a leai se tuputupu aʻe tuputupu aʻe. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻaaogaina vitamini mo moa lapisi.

Punaoa faanatura mo moa lapisi

I totonu o le faatoaga o loʻo i ai se avanoa e vavaeese ai le vailaʻau faʻamaʻi o vailaʻau ma mea masani. O le laʻau sili ona lauiloa ma le taugofie i soo se vaitau o le sisi lea. E mafai ona keto i le taumalulu, tupu aʻe i le togalaau. E fiafia manu uma i le aniani. E faʻaleagaina ai meaʻai i totonu o le iniseti ma tuʻuina atu le minerale mineral sulfur. Faʻaopopo le aniani lanu meamata i tagata e faʻafefiloi i mea faʻafefiloi i le fua o le 5-6 g i le tagata, ae amata i le 1 gram. Chickens e 'ai ma le naunautai gaʻo, amata mai le lima o aso o le olaga. I le leai o ni greens, e mafai ona e faʻapipiʻi ni aniani fuʻa, a ia tuu mo sina taimi ina ia mou atu le manogi manogi. I le taumalulu, e faigofie lava ona maua ni fatu mai fatu vela e ala i le luluina i luga o galu masani.

Vitamini mo moa lapisi i le fale e tupu i luga o moega. E tāua le fufuluina o fualaʻau ma vao, ma le aofia ai le fatu o celandine. O lenei mea oona! E le mafai ona e tuʻuina atu le mutia vao, e aʻafia i totonu o le vaalele.

O le Sorrel o se pusa vaipuna o vitamini. I le amataga o le tautotogo, o le mutia e iai vitamini B, PP, C, E, F, K o le a tautua i luga o le laulau a le manulele. I le faaopoopo atu i ai, o meaola o le biologically, fiber and protein are present in the sorrel.

O le kapisi e aofia ai le sulfur ma le vitamini K. Ua faʻamamaina ma faaopoopo i le mash. Faaopopo sina mea itiiti, 1 sipuni i manu taitasi. Laʻau moa ma laumei, vavave ma vao vao, o fualaau falai ua tipiina i totonu o se mash.

Ae o le fefete na faʻaleleia le togalaau oona. Amata mai le aso 8, avatu ia i latou sina 1 teaspoon mo 10 manu felelei. Yeve e faʻateleina le alualu i luma. Faʻafefete mama ma falaoa e galue foi.

Fuga o le non yo yourt, whey, cheese cheese - o oloa e ave ai le calcium ma le vitamini D, ei ai le aoga aoga i le tino ola. I se aso vevela mafanafana, e mafai ona faʻasaoina moa i luga o le mutia vao; o le a latou paʻuina vitamini.

Faʻaaogaina o vitamini faʻamalosi mo le gaosiga o fale gaosi oloa

E iloa uma e faifaatoaga moa le aoga o falemaʻi vitamini. O lea, Aminovital e aofia ai 18 amino amino taua, 8 vitamini ma minerale. O le fualaau faasaina e mafai ona sosolo vai, faaopoopo i vaiinu i le vaiaso muamua i le maualuga o le 2-4 ml i le 10 lita o le vai. Afai ua vaivai le manulele pe ua togafitia togafitiga o fualaau oona, ua na o le manaomia o se vailaʻau o fualaʻau.

O Chiktonik e aofia i le tele o mea faʻapitoa. E faʻaaoga faʻamalositino e faʻamalosia ai le puipuiga, e faʻafoʻi ai le microflora i totonu o le meaʻai o le moa, ma faʻamalosia ai le tino. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o Chiktonik e faʻaaoga i le inupia, i se fua o le 1 ml i le 1 lita o le vai mo le vaiaso. O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leʻo faʻamautuina.

Soʻo se tagata e totōina vine e mafai ona totoina moa moa ma maua ni meaʻai mama. E taua tele le togafitia o le piskunam, e faia ai ni aiaiga mo le atinaʻeina o le soifua maloloina. Ina ia fesoasoani i le tagata faigaluega na ia faia ni vailaʻau faʻapitoa o le vailaʻau.