Fale taumafanafana

Mo le faia o le keke sukalati e te manaʻomia se siaki 3D mai Saina

O manu felelei e fiafia tele tamaiti ina ia latou tuputupu ae ia i latou. O se tasi lea o mafuaʻaga e mafua ai ona le mafai e le tamaititi ona tosina atu i se fale, fale poʻo se faleoloa. I le taimi lava e tasi, o mea suamalie io latou olaga e aofia ai se nofoaga sili atu ona mamalu. O le mea lea, o paga ma'ie ua paʻu i tua. O le sukalati 3D koko sukalati mai Saina o le a fesoasoani e faʻaopoopoina nei mea e lua e le fetaui lelei o tamaiti. E le gata i lea, o loʻo i ai lona lautele lautele.

O mea uma i sukalati

O le lautele o lefolafola e lamolemole e 10 cm ma o le umi e 20 cm. O numera taʻitasi e valu o loʻo i ai se foliga manino lelei ma manino. O le tele o pulou e 2 cm, ae o loʻo i ai pea le eseesega mai le masani. I le pito i luga o le oloa o loʻo i ai se pu faapitoa e mafai ai e oe ona tautau i le taimi o te teuina. O le mea e gaosia ai le mea e gaosi ai meaʻai e maua i le meaai-grade silicone, lea e le oi ai:

  • manogi;
  • tofo;
  • mea oona.

O le pito i luga o le mea e lamolemole, o lea e faigofie ai ona vavaeese oloa. E mafai ona fufulu i lalo o le tamoe (aemaise lava le malulu) vai ma totonu o le masini fafie. E tumau i le vevela mai -40 i le 230 ° C. O lenei mea e tatalaina ai avanoa sili mo le talimalo. A uma, o mea faapena e talafeagai mo ogaumu (poʻo ogaumu umukuka) ma faʻamaisa. Faatasi ai ma lana fesoasoani e faigofie ai ona saunia na mea suamalie pei o le:

  • Cupcakes
  • oloa sukalati;
  • fofo;
  • teli;
  • marmalade.

Tamaiti o le a fiafia i uluai togafiti na faia. A maeʻa uma, o le uʻamea mataʻutia, tamaʻi liona, faʻapea foʻi ma a latou ataata ataata o le a oʻo mai io latou luma. Faatasi ai ma se siʻosiʻomaga "faleoloa" e mafai ona e faʻatulagaina vaega a tamaiti poʻo le manumalo i loto o fanau a lau fanau.

E tatau ona manatu o le silicone e le tatau ona matua manifinifi, e matua manino lava. A le o lena, o le masani ona vevela i le vevela ma suiga faafuasei i le vevela, o le a vave ona le toe faʻaaoga pe faʻaleagaina.

Faʻatau togafitiga fafie

O le sukalati o le a foliga mai e sili atu le manaia / lamolemole pe a liusua, ona togi ai lea o le oloa. A maeʻa sina taimi, e tatau ona faʻavaivaia. O le faʻatulagaga ua fautuaina ina ia faaluaina i le tele o taimi. O le faia o lenei mea i totonu o le vai faʻaʻeleʻele e matua faʻaeteete ina ia le avea le masini sukalati ma se mea e puipuia.

Liligi suamalie suamalie naʻo le mama, ma o le mea e sili ona taua, pusa tioata. I le taimi lenei, o le vevela o le vai e tatau ona i lalo ifo o le + 36 ° C. Ina ia aloese mai faʻamataga, lulu lelei ipu pe tapuni le laulau aʻo leʻi tuʻuina atu i latou i le ogaumu / pusaaisa. Ona tufatufaina atu lea o le paluga vevela i luga o fuainumera.

E mafai ona e faʻatonuina se faʻataʻitaʻiga saʻo 3D 3D mai Saina. I luga o le AliExpress, o le a tau mai le 111 rupu (faatasi ai ma le faʻatagaina saoloto), ma isi faleoloa - 200 rubles. I le taimi lava e tasi, o le lelei o le oloa e leai lava se eseesega.