Fale taumafanafana

Greenhouse repair tape na faia i Saina

O le filifiliga o se fale koli mo se fale taumafanafana e faatapulaaina na o lau paketi. Faatoaga e le o taimi uma e sauniuni e faʻatau se falemalama tioata taugata, ma atonu e le lava le tomai mo le fausiaina o oe lava.

O le auala pito sili ona faigofie e faatulaga ai se nofoaga mo le totoina ma le totoina o fualaau faisua o greenhouses. I lenei tulaga, e mafai ona e fuafuaina se tele o moega ma faʻatau se mea talafeagai e ufiufi ai.

O se ata tele o ata tifaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi: multilayer, faigofie, faʻatasi ai ma le maualuga o le faʻamalosia o le faʻaleleia o le vevela, faʻamalosia, lua-laulau fofo. O le tau mo le tasi taʻaalo ata e mai le 5,000 rubles ma sili atu.

E pei ona e iloa, e oʻo lava i se kamupanī faʻamaonia e le mafai ona mautinoa se umi o le auaunaga o le mea. O se ata tifaga mo le tele o tausaga o le faʻaaogaina e le inisiua e faʻaleagaina ai masini, ma i le tulaga o le faʻaaogaina o le polyethylene e matua manaʻomia lava le tausia lelei o le pusa toe faʻafoʻi muamua.

O nisi tagata fai togalaau e faʻaaoga faʻaupuʻu masani, taumafai e pipiʻi i fana. Ae ui i lea, o nei metotia e seasea ona pasia le suʻega o le susu po o le malulu - o le kelu e leiloloa ona mea totino, ma mai gusts o le matagi, o lua i totonu o le fale koli e faaauau pea ona tupu.

I totonu o faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, i le afiafi o le vaitau o le tau mafanafana, o se tasi o oloa e sili ona lauiloa o le faapipiiina lea o lipine mo le toe faaleleia o ata tifaga. O se vaega o kulupu faapitoa e le faʻaleagaina le ata tifaga, e teteʻe i le susulu o le la. O le soifua tautua mautinoa - e oo atu i le tolu tausaga. O se tamaʻi taʻavale (lautele 10 cm, umi 10 m) o le a tau e tusa ma le 530 rupu.

O le mea e leaga ai, e le faigofie le mauaina o oloa e sili ona manaʻomia i fale Rusia i luga o le upega tafaʻilagi, o le tele o tagata faʻatau mea e faʻapipiʻi faʻamalosi e toe teuteuina ata tifaga i luga o le AliEpress. E tusa ai ma le tagata gaosi oloa, e mafai ona faʻaaogaina mea e le gata mo patches i totonu o le kiona, ae faʻapea foi mo faamalama faʻamafanafana ma faitotoa i le tau malulu.

O gaosiga mai Saina e lua isi lapopoa o mea faapipii (20 cm x 10 m ma le 7 cm x 5 m), o lona uiga o le filifilia o mea saʻo e le faigata.

Tagata faʻatau e talanoa e uiga i le tulaga maualuga o oloa. Faʻamatalaga e faʻamaonia le puipuia lelei o le sulu Sikotisi e faasaga i le susu ma le la o le UV. O le mafiafia o le mea e tusa ma le 100-120 micron. O le tau i luga o le AliEpress o le 550 rubles i le lisi o le 10 cm x 10 m le tele, ae o le tele o le faʻatau mai e pa'ū ile 495 ru. O le taimi e faʻaleleia ai mai le 26 i le 48 aso, o lea matou te fautua atu ia te oe ia e faʻaeteete i le faʻatau muamua o le fale kuka.