Fale taumafanafana

Personal Cinderella - faʻafeiloaʻi ma se pakete ma tuʻi mai Saina

O le mama o le ki i le soifua maloloina o le aiga ma le soifua lelei. E tele palapala e faʻapupula i totonu o le fale ma totonu o le atunuʻu. O nisi taimi e le lava le taimi e faʻamaonia ai e le faletua lona falemautotogi. O le mea lea, e manaʻomia e ia se "fesoasoani" atamai, o se ituaiga o Cinderella patino, - o se mop ma se pakete ma faʻatalanoa ma Ali Express. I le lalolagi nei, ua lauiloa i lalo o le igoa - "Spin Mop". O se masini tulaga ese e le toe faatonutonuina le paso, ae o le fufuluina o le fola ole tikeri eseese o le filogia.

Tuafafine lona lua

E pei o ipu, e le fiafia tamaitai e fufulu fola. O le mafuaaga o latou faia nei galuega e lua i taimi uma lava. O le vai malulu ma le susu e mimiti ai le paʻu o lima, ma e aʻafia ai foʻi le sooga ma ponaivi. O le tuiina o le squeegee o le a fesoasoani e faatumauina lou ola maloloina. Faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ai ona e fufulu lelei atoatoa:

  • laupapa laupapa;
  • tile;
  • faamalama;
  • tile;
  • fola;
  • faitotoa
  • ipu tioata;
  • faʻata.

O le foliga o le paso (lautele - 23 cm) le taamilomilo, e foliga mai o se pepe pepe, ae naʻo le vevela. O le ipu o loʻo faʻataʻamilomilo i ona tua i le 360 ​​° uma. O filo e faia i le microfiber, o lea latou te faʻafefe lelei le susu ma aveese le palapala mai le faigata e oʻo atu i nofoaga. Na te aveesea faʻamalosi faʻamalosi. Faʻafetai i lenei mea, o le a le tatau ona faʻaaogaina e le talimalo nisi mea faʻaleleia mama. Ua matauina e le au maimoa o mea e fai ma vevesi ma e masani lava ona vevesi ai luga. O le mea lea, e tatau ona e fufuluina le fola i le lelei pe solo le efuefu aʻo leʻi faʻamamaina susu.

5 fetu tali

O le galulue faatasi ma na ituaiga o mea o se fiafia. O le pakete e oʻo i le 8 lita o le vai. I lona vaega pito i luga, ua saunia ai se masini faʻapipiʻi faapitoa. E faia i foliga o se centrifuge. O se ipu uʻamea e leai ni inosia ua faʻapipiʻiina i le palasitika. Faatasi ai, i le na o le 10 sekone. e oo atu i le 90% o le vai ua aveese mai le paso. E faalagolago i le numera o kiliki i luga. E mafai ona tuʻuina le lima (maualuga - 124 cm) le mamafa e oʻo atu i le 10 kilokalama. Ae e taua le manatua o loʻo i ai se mauga paʻu e mafai ona gau.

O le 'au e faʻapipiʻi i le squeegee e faʻaaoga ai se faʻavae faʻapitoa. O se taunuuga, o le a mafai e le talimalo ona faʻataʻitaʻiina o ia e pei ona ia manaʻo ai, ma ulu atu i pito sili ona lilo o le potu.

E le pei o le moni Spin Mop oloa, o le au Saina latou te le oi ai se masini faʻapitoa / faʻaogaina masini. O le mea lea, o le a tatau i se fafine ona fetuʻunaʻi lona malosi e faʻafefe ai le tele o le vai. Ae ui i lea, i luga o le maketi a le AliExpress, o sea ituaiga vavega e tau e tusa ma le 1,400 rubles. I isi faleoloa, o le tau o oloa tutusa e faʻalua. O le mea lea, e tatau ona e avatu le 2,690 rubles mo ia.