Fale taumafanafana

O a mataupu ma mo le a le tulaga (umia) na faʻaaogaina mo se fofo?

O le fofo, sikul ° uʻamea ma le puʻu vavae o se masini e tuʻuina atu i ai meafaigaluega faʻapipiʻi. O le tele o tagata e gaosi oloa ei ai le tapulaa i le tele o le ua o le fofo, ma e le sili atu i le 43-45 mm. Faʻafetai i le faʻaaogaina o ia masini, e matuā saʻo ma e oʻo lava i le viliina o mea laupapa, metala, mea 'ololisi ma isi mea e mafai. E le gata i lea, o loʻo umia e tagata o loʻo umia le vibration, faʻafaigofie galuega ma sili atu ona faʻalelei. E mafai ona e faia se avanoa mo se puʻega i ou lava lima.

O le a le mea e umia

Afai o le mea e tatau ona faʻataunuʻuina e matua faigata lava, e matua faigata lava ona faia se saʻo saʻo. E sili atu ona faigata le suʻeina i se tulaga, e pei o le 45 °. O le fofo e mafai ona moli pe gau le pu, ma faʻalautele. Mo nei faamoemoega e faʻaaogaina ai fagu vili mo faʻataʻitaʻiga. O le tagata o lo o umia le meafaigaluega e avea ma se masini laitiiti. O le lelei o le galuega o loʻo ia faʻatinoina e faʻalagolago atoa lava i le fagu.

Ae e te leʻi faʻatau se tagata o loʻo umia, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faaeteete vaega uma o loʻo gaoioi mo soʻo se tala. E tatau foi ona e gauai atu i le ua ma le afaina, ona o le loloto o le fofoina e faalagolago i le mulimuli.

O le sili atu o le malosi o le tagata e puʻeina, o le a sili atu ona faʻatuatuaina. O le pusa e mafai ona aofia ai se mea leaga e taofi ai mea o lo o gaosia, pe mafai foi ona faʻatau eseese. O lenei masini e le gata o le toe faaleleia o le mea faigaluega, ae o le a sili atu foi le saogalemu o galuega. A filifilia se faʻailoga, ia mautinoa o loʻo iai ni pu (mauga) i totonu o le faavae mo le faʻatūina o se mea. O le tele o tagata e umia e faʻatusatusa, o lea e faigofie ai ona latou faʻaaogaina i totonu o se tamai potu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu. O le tele o le fofo e mafai ona 15x20 cm, ma o le maualuga e tusa ma le 50 cm. O le masini e eseese mai le 2 i le 6 kilokalama. Faʻasaʻo le loloto mai le 6.5 i le 7 cm.

O faʻailoga e sili atu ona vaivai, ma le faʻapotopotoga ma le faʻaaogaina na o ni nai minute. O nisi o faʻataʻitaʻiga o ē umia o loʻo faia i se auala e mafai ai ona faʻaleleia i manaoga talafeagai (faʻaopopo le loloto o le viliina).

Afai o se tulaga o loʻo i ai se taʻaloga o soʻo se vaega, ona faʻamalosi lea o fao sikulima poʻo le tuʻuina o paʻu paʻu i vaega faʻafitauli. O lenei mea o le a vave faʻaleleia ai le lelei o le pu i le pu e oo lava i vaega eleelea.

O le a le mea e te vaʻavaʻai i ai pe a filifilia se tagata o loʻo umia se puʻega

Aʻo leʻi faʻatau se faʻailoga, e tatau ona e siaki le vili, pe o loʻo i ai se ua tautotogi. I luga o nisi o faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega e leʻi faʻaaogaina, atonu e le o avanoa, ma a aunoa ma lea, e le mafai ona sii i luga le tagata e umia. O le ua o se paʻu i totonu o le centimita le umi. O loʻo tu i tafatafa o le kesi. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻamau faʻamau o le 4.3 cm. O le faʻasolosolo e faʻapipiʻiina ma se mama faʻapitoa lea e faʻapipiʻi ai le meafaigaluega i sikilima.

O le isi auiliiliga taua o le pusa faavae. Mai le a le mea o loʻo faia, oa fua ma le mamafa e faʻalagolago i le lelei o le a faʻaleleia le vibration. O faʻamau ma le faʻavae iron-iron e faia ai se galuega e sili atu ona lelei nai lo mea na faia i le alumini. O le ipu e tatau ona iai ni pupu poʻo ni faʻaofuofu mo faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta, faʻapea foi ma se nofoaga mo le leaga o le patipati.

O le tele o le va i le va o le tuatotonu ma le pito i luga o le fofo, o le telē e mafai ona gaosia le meafaitino.

Ina ia faʻasolosolo lelei le mea e faʻaaogaina, e faʻapipiʻi le tagata o loʻo i ai se punavai. O le tasi e na o le tatalaina o le mamafa i luga o le au, aua e otometi ona fafagu le meafaigaluega. O le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se vaega e mafai ai e oe ona fetuunai le loloto o le fofo. E le gata ina fesoasoani le sili atu i le loloto o le faatofuina, ae ua faigofie ai foi le galuega, ae maise lava pe ae manaomia le tele o pusa tutusa. O le fua mo le fuafuaina o le maualuga o le faatofuina e tatau ona i ai i luga o le tino o le fagu mo le fofo.

Sparky SP-43 Iloiloga e Umia

O le Sparky SP-43 ua mamanuina mo le faʻaaogaina o le ua i le 4.3 cm. O le laulau faʻavae ua lafoina i le uʻamea uamea, lea ua sili ai ona faigofie ma saogalemu le galuega, ma ua faʻaolaina ai foi le ola o lē o loʻo umia. E le gata i lea, o se mamafa mamafa e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻaaogaina le fagu i le taimi e faʻaaoga ai. O uʻu o le ipu ua ufiufi i le paʻu, o lea e mafai ona faʻapipiʻi le tagata o loʻo umia i luga o se laumolemole lamolemole. O loʻo i ai ni pu mo le paʻu o le patipati. O vaega uma o le tagata o loʻo umia e fetaui lelei lava, o le mea lea o le faʻaalia o le toe faʻaaogaina ua faʻaaogaina atoatoa.

Taʻiala Sparky SP-43:

  • maualuga - 55 cm;
  • fomaʻi galue - 7 cm;
  • fua - 16x16 cm;
  • mamafa aupito maualuga o le meafaigaluega faʻaaogaina - 3 kilokalama;
  • le mamao mai le tulaga i le pito o le fofo - 12.5 cm;
  • umia le mamafa - 6 kg;
  • atunuu o le amataga - Saina.

O le faʻagasolo o le avega e faia i le tino o le lima o lapisi lapoa, lea e saʻo ai le galuega. O le Sparky SP-43 fofo e mafai ona faʻaaogaina e gaosia ai le uamea, laupapa, oloa gaosi, ma isi.

O le tagata e umia soʻo se faʻataʻitaʻiga e sili ona mautu i le maualuga, e le naʻo le vaʻaia saʻo, ae saogalemu foi.

Taula 50429 Faʻatonu Vaaiga Lautele

O le mamanu 50429 o loʻo galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi. O se faʻavae uʻamea ma se paipa ma se masini e faʻapipiʻi i ai. Faʻafetai i le pito i tua, o le masini o loʻo gaoioi. O le faʻaaliga alalaʻau 50429 e mafai ai e oe ona faʻagasolosolo le meafaigaluega ma naʻo le tasi laina saʻo. E mafai ona e faʻaaogaina lenei tagata i le fale ma le gaosiga. Faʻatumu i ai o se ki hex ma se tusi lesona faʻaaoga.

Faʻamatalaga faʻapitoa o lē o loʻo umia Enkor 50429:

  • uamea mo le faʻapipiʻiina o se puʻupuʻu - 4.3 cm;
  • paʻu galue - 6.5 cm;
  • maualuga - 50 cm;
  • fua - 21x21 cm;
  • mamafa - 4.7 kilokalama;
  • atunuu o le amataga - Saina.

E mafai foi ona liua le tulaga i totonu o se masini fofo. Mo lenei mea, o se isi eletise eletise eseese o loʻo faʻapipiʻiina i le o loʻo umia ma faʻaopoopo i faʻamatalaga talafeagai. O se tulaga e fai-oe-oe lava e tele le lelei e faatatau i le faʻatau. Ina ia faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaaogaina mea e faʻaaogaina, ma e mafai foi ona faia se masini faʻalalelei e mafai ai ona faʻaleleia mo faʻataʻitaʻiga e ese mai ai le tele o le ua.