O le togalaau

Faatonuga mo le faʻaaogaina o tui tipitipi Clipper

Clipper o se tui-insecticide Rusia-acaricide. O le oloa ua gaosia e FMRus ma o se tutusa o Amerika Talstar. O le fualaau faasaina ua mamanuina e puipuia ai meaola faalafua o fualaau faisua i greenhouses.

Fualaau oona

O le vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai togalaau faʻatoʻaga ma faatoaga, e aofia ai tamato, pepa, kukama ma fugalaau i totonu.

O le mea aoga o le vailaau oona Clipper o le bifentrin - o se pyrethroid synthetic. E lelei le tau faasaga i faʻamaʻi faʻamaʻi nei:

  • siaki
  • aphids
  • papaʻe
  • faʻasolosolo.

O le iniseti e talafeagai lelei mo le puipuia o laau fua ma vine mai leafworms, ticks ma moths. I luga o fua o laau toto, e faʻaaogaina i luga o fatuga, paluga eleele, thrips.

Leai se mea e sili atu le lelei e faʻaumatia ai ni iniseti iniseti.

E mafai ona faʻafefiloi faʻamaʻi vailaau i le tele o fomaʻi ma iniseti pe'ā faʻaaogaina i totonu o le vai.

Auala e faʻatino ai ma le faʻatagaina

E tusa ai ma le mataupu o le gaioiga, o le fualaau faasaina e faatatau i iniseti-insecticide-acaricides. O le gaioiga malosi e vave faʻafefeteina le faʻalavelave o le parasite, o se taunuuga o le inisiua o iniseti e faʻaumatia ma mate. E le gata i lea, o Clipper e faʻaitiitia ai le faʻalavelave o faʻamaʻi pipisi o mea totō, pei o meaola faalafua e ave a latou meaʻai.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se faʻamalosi e tuʻufaʻatasia i le lita 5 lita ma fagu lita. Ina ia saunia le fofo o le galuega, e faʻavaivai i le vai i tulaga talafeagai. O le soifuaga ola o le oloa e tolu tausaga.

Faamanuiaga o le iniseti

E faʻatusatusa i isi vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga tutusa, e tele mea taua o Clipper:

  • tupe maua, talu ai e vave ona faia i luga ole ituaiga o meaola faalafua;
  • maualalo o le faʻafitauli mo tagata ma meaola a le faatoʻaga;
  • o le oloa e le mafai ona ulu atu i totonu o masini o laau ma e le faaputuputu i totonu;
  • o le fualaau faasaina e le mafua ai le tetee i iniseti;
  • gaioiga mamafa e faasaga i ituaiga iniseti eseese.

I fualaau faisua, eleele puipuia e faʻaalu se togafitiga i le vaitau. I totonu o le greenhouse nature, e le mafai ona fufulu le oloa i lau e ala i le faʻafefe ma tumau pea le aoga mo le lua i le tolu vaiaso.

Talosaga o talosaga

O le fua faatatau o le faʻaaogaina o le iniseti e mafai ona fesuiaʻi e fuafua i le maualuga o laau totō, o le tulaga o le atinaʻeina o parasite ma le ituaiga sprayer. O le fua faatatau o taumafa ma metotia o le faʻaaogaina o le insecticide Clipper o loʻo faʻaalia i lalo o le laulau i lalo:

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega faʻapitoa o le iniseti, e le itiiti ifo ma le 75% o tagata matutua ma e sili atu i le 85% o o latou tino maliu i le aso lona tolu.

Isi vaega o le fualaau faasaina

O se taunuuga o le suʻega, o le aafiaga leaga o le lona sefululima i luga o le paʻu paʻu sa faaalia, aemaise lava, mai lona ituaiga - o le tusitala. O lenei ituaiga o paʻu o le paʻu ma ona aʻa e mafai ona faʻaumatia vave vaomatua tetele.

I le taimi nei, o le inisiua a Clipper e lauiloa e pei o se meafaigaluega lelei e aʻafia ai peʻa. O loʻo tuʻuina atu le faʻamaumauga i le vailaʻau.

I le faaopoopo atu i le lomitusi, o le oloa e aoga e faasaga i le birch cattail, o le anufe o le anufe, ituaiga eseese o le palabella, vao, vaovao, pusa tioata, moa vao.

Sauniuniga saogalemu

Insecticide Clipper o se vailaʻau e maualalo le faʻasaina. Ae ui i lea, pe a galulue faatasi ma oe, e tatau ona e mataituina le puipuiga saogalemu - ia ufiufi mata tioata, se sipuni ma ofu faapitoa. A e galue i fafo, filifili aso e le matagi. E tatau ona mafaufau i le aʻafiaga o le fualaau oona i luga o pi.

O le meafaigaluega na tuʻuina atu o se puipuiga lelei atoatoa lea o fualaau aina ma togalaau mai i meaola faʻamaʻi manu.