O le togalaau

Onions Exibishen

Ou te manatu, o se tasi o toa o le tala "Anna Karenina" e fiafia i le amataina o ana tamaʻitaʻi, o tagata mafanafana uma o le mafanafana e masani i le lagona pe a, i le iloa lelei o auala masani o mea taufaatoaga mo le totoina o togalaau masani i la latou togalaau, o loo i ai se manao e tupu se mea mai fualaau faisua ma fua e sili atu ona lelei, , "o se mea sili atu ona manaia, fou." O le mea lea, latou te fai mai e tusa ma le sefulu tausaga talu ai e leai se tasi na iloa le i ai o aniani o le eseesega o le atunuu.

Onion ituaiga Exibishen. © keithfoster

O lenei lanu 'eseʻese na fafagaina i Holani. O ona puʻupuʻu e tele tele, o le mamafa o le tasi e mafai ona oʻo atu i le 500 g. (e tusa ai ma nisi faʻamatalaga - e oʻo atu i le 1 kg.). Faʻatasi ai ma tekonolosi faʻaaogaina lelei mai le tasi sikuea mita maua e oo atu i le 3 kilokalama o pulu. E le pei o mea masani, e suamalie, e aunoa ma se tofo o le oona, o lea afai e te seleseleina latou te faia se salati, o le a le susulu mai loimata mai ou mata. O nisi e manatu i lenei riki o se mea suamalie mo lona suamalie ma 'ai ai fou, e pei o apu. O mea le lelei o le aniani Epiia e aofia ai le ola puupuu: i le vevela e oo atu i le 4 tikeri, o na aniani e tumau pea seia oo i le Tausaga Fou.

Tuputupu ae

E tatau ona manatuaina, i le noatia ma le fai fuafua i faufautua faʻatautaia talafeagai mo le totoina o lenei risipi, o lona vaitau vao e oʻo atu i le 80 aso. Mo lenei mafuaʻaga, a oʻo ina totoina aniani o le eseesega o le Iunaite Setete i itulagi Rusia i se vaitau puupuu, e fautuaina e totoina e ala i le fatuina o fatu. E ui i le mea moni o le toʻatele e manatu o lenei metotia e sili atu ona faʻalavelave, ae ui i lea, i lenei tulaga, e mafai ona e maua le tele o pulu.

O loʻo totōina elemene mo le vaomatua i le faaiuga o Fepuari - amataga o Mati. Muamua fatu e susu mo le tele o itula ile vai mafanafana. A maeʻa lena, e tatau ona afifiina i se ie susu ma tuʻu i le pepa lenei mo le 2 - 3 aso. Mo le faʻamaʻiina o fatu, e tatau ona tuʻuina i totonu o le vai paluga o le potassium (1 g i le 1 lita o le vai) aʻo lei totoina mo le tusa o le 8 itula i le vevela pe tusa ma le 40 tikeri.

O le eleele mo le luluina e mafai ona avea ma paluga o peat ma le faʻaopoopoga o fomaʻi faʻamafanafana faʻapitoa. E i ai isi fautuaga: 10 vaega o eleele eleele masima e fefiloi ma le 9 vaega o le humus ma le 1 vaega o overripe mullein.

Tuputupu le aniani i fualaau.

Fua o le vaomatua 1.5 cm. E tatau ona teuina fualaau i le vevela o le 20-25 tikeri. Pe a oʻo mai laʻau tipisi, ona tuʻuina atu lea o pusa lapisi i se nofoaga malulu (14-17 tikeri), ae e tatau ona maualuga le faʻamalamalama. A o faagasolo le vaitau o le totoina o fatu laau, ua fautuaina e faia ni laei se lua o laau totő ma le faʻaaogaina o le vevela o minerale ma se vaeluaga i le va o laei lua vaiaso.

O le palapala i luga o moega mo le Epikopo lapopoa eseese ua fautuaina mo le oneone oneone. O le moega e tumu i le faʻapala: 2 pakete i sikuea mita. m humus, 50-60 fuamoa o le faʻalauteleina o meaʻai minerale, 2 lita o le malala lelei ('ou te fiafia i le efuefu, aua ou te mafaufau e faʻaumatia le koale - o lenei ua "fiafia"). O fualaau e totoina i le va o laina e oo atu i le 30 cm, i le va o laau toto i le laina - 20 cm. O loʻo totoina fua i le eleele e 3 cm.

Tuputupu le aniani i fualaau.

E manino lava e tatau ona aloese mai le lamatiaga o Mei, ma tuʻu ai arcs i luga o le moega ina ia mafai ona e ufiufi i mea ufiufi

Pe a totoina fatu i le eleele, e tele le suāsusu e faia. I le puipuia o fulufulu fulufulu o fugalaau, e mafai ona umi ma manifinifi, e teuteuina i se umi e le sili atu i le 10 cm.It ua fautuaina e faʻaleleia le tele o laau toto ma fafagaina i le kulimi faʻamafanafana i le afa muamua o le taumafanafana, ae e le mafai ona e faʻaaogaina (mea leaga mo aniani). O le lalaga pito sili e faia i le tasi vaiaso i vaiaso uma faatasi ai ma mullein poʻo se vaifofo o Uurea (Urea).

Onions Exibishen grade.

A uma ona fafaga ma fafaga, e tatau ona tatala le eleele. I le afa lona lua o le taumafanafana, o le suavai e matua faʻaitiitia, o lea e maua ai tulaga mo le lelei o le tumutumu ma le maua o le malosi tele mo le teuina umi.

I le amataga o le tautoulu, ua eliina pulufana ma se masini ma lafo i se mea malogo, mo se faataitaiga, i le fale. E le mafai ona tipi le fulufulu ina ia le afaina le ua ma o le pusa e teu umi.

E tatau ona maitauina o loʻo i ai fautuaga mo le galueaina o aniani o le atunuu i se auala e leai ni fatuga (faʻapitoa, tuusaʻo i totonu o le togalaau, faʻatulagaina mo se malutaga mai le malulu). Ae foliga mai, o nei fautuaga o loʻo i ai pea mo na o Rusia i le mea e vevela ai. E le gata i lea, e tatau ona e faitioina le manatu o le faʻaaogaina o fatu i se pepa pepa, e foliga mai e faafaigofie ai lo latou totoina saʻo i nofoaga tatala. E foliga mai o sea ituaiga o galuega o le a leai se mea na o le faatuai i le fatuina o fatu.

Onions Exibishen grade.

P.S. Au uo!

O le mea lea, ou te fai atu ia te oe, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, 'ou te fai atu' iā te oe, Vaʻai faalemafaufau Karenina, lona toʻalua Anna ma le tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi Betsy e le o le faʻailoga i le taimi o taʻaloga, ae i se ituaiga o faʻatoaga faʻatauga pe talafeagai, o fea, faʻapea foʻi i taʻaloga, ua tumu, aemaise lava i tagata maualuga. O Karenin, i le avea ai o se sui auai o le fono fono ma se oloa o lona vaitaimi ma le siosiomaga, e tatau ona faaalia lona taua i malosiaga o loo i ai, ma i le taimi lava e tasi e nana ai i lona agaga le faanaunauga e fesootai ma le amio le mama a Ana i taimi lata mai nei. O le a se mea e mafai ona avea ma ana lauga i luga o le mataupu taufaatoaga, o le a sou manatu? Atonu o lenei mea? - faitau, faamolemole:

"Ou te talitonu," e mafai e Karenin ona amataina lana finauga, "o tau taua o tagata faigaluega o se tulaga manaomia mo le faamanuiaina i mea taufaatoaga. O na atunuu e mafai ona faaalia ai taunuuga matagofie i lenei vaega ona o le mea moni na latou atiaeina lenei mea. Ae peitai, o iinei tatou te vaaia ai na o iuga le lelei. "

"Faʻamolemole, pele Alexei Alexandrovich, pe faʻapefea ona le mautonu?" Na faʻafuaseʻi ona faasalalauina e le aliʻi pule Peretania Betsy le lauga a le Karenina. O le a le mea e te maua ai ni fualaau fou mo le Kerisimasi, a le o le Count Bezrukov? Leai, pele, ou te manatu o le a sili atu le tamaoaiga i totonu o faleoloa i le tausaga atoa. lena lagona mai meaai, ae le o le papaʻu, ae o le tele lava e le oi totonu. "

Na ataata Alexey Alexandrovich i lana ataata, lea e na o le na ona tatala o ona nifo, ae leai sana tala.

Fai mai a ia, "tamaʻitaʻi e, e le o se mea le lelei," na ia fai mai ai, "ae i totonu, ae aua neʻi galo o faifaatoaga na filifilia lenei gaoioiga e tupu mai ma e tatau ona e malilie e tofu le galuega ma lona itu o le tupe siliva. "lea matou te feiloai i laasaga uma i Rusia, o se faailoga o le faitaʻaga, ma o faʻatoaga e faʻavae i luga o taunuʻuga o le saienisi o se faailoga o le atinaʻe."

Na le auai Anna i le talanoaga, na ia mafaufau e uiga ia Vronsky ma lagona pea lava pea le mata o le mata o mata o lana tane ua mautu i luga o ia lava ...