Fale taumafanafana

Se suauu kuka mai Saina ma se tui lelei e faatalitali mo lau manulele / puaa

O ipu o meaʻai e aofia ai i taumafa a aiga uma. Afai o se kamupani tele o loʻo o atu i le fale, ona tuʻuina atu lea i taimi uma ia fagakeke poʻo le paluga. E iloa e faletua taʻitoʻatasi le taua o meaʻai i le sauniuni o puaa, povi ma le tamai mamoe. I lenei tulaga, ei ai a latou lava togafiti. O se togalaau kuka mai Saina mo le tui e mafai ai e oe ona soona inu, manaia, ma sili atu ona taua, manu e le masani ai ona falai. O se masini faʻapitoa e faʻaaogaina foi mo le faʻafefeina o mea ulaula.

O lenei metotia o le gaosi e mafai ai ona e vave faʻamautuina vaega taʻitasi o filatile interstitial. E faamaluluina e Brine ni vaega tetele, ia suluina i latou i le sua suamalie.

Nurse i le apron ma se tui i lona lima

Amateur chefs e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa e pei o tulaga masani. Ae peitai, e le mafai ona ia taulimaina atoatoa le galuega. O le eseʻesega uma o loʻo taoto i le tele o le tane, faʻapea foʻi ma mamanu o le masini ma le nila lava ia. I luga o lona fogafale e 6 pu. O le iʻuga, o le suavai e sosolo i le tele o laʻasaga, ma faʻapipiʻi ai i luga taʻitasi ma le suka. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo tumau pea le faʻaaogaina o le oloa e aunoa ma le faaleagaina.

Ina ia matua talisapaia le aoga o le oloa, e tatau ona e faʻaaogaina. Injections e faia e le gata i lafumanu po o puaa, ae faapea foi i moa, toso ma iʻa. E tele mea aoga i le pusa mo lenei:

  • tolu laupeʻa manifinifi ma pupu uumi e 10 mm mai le pito;
  • tusi paso 6 pu;
  • pulu faʻataʻitaʻi faʻasolosolo faʻapipiʻi ma se tapuni e le faʻamalosi

E le gata i lea, o le pusa o loʻo i ai ni pulu laiti e lua, e pei o pulumu, mo le faʻamamaina o ogaumu. E le gata i lea, o se pulumu e faʻapipiʻiina i le masini, lea e mafai ona e fufuluina ai puipui i totonu o le masini.

O le mataupu e le noatia i le faaleagaina, ona e faia i le silasila mama. O lea, i le itu, e tusa pe 30 ml, lea e lava mo le tasi taimi.

Faʻasologa o le mamanu

O le aoga o le pulupulu o meaʻai e mafua ona o ana ergonomics. Afai e le lelei le faʻaaoga, ona le mafai lea ona faʻatau oloa. O le mea lea, na gaosia e le au gaosi le masini ma se mea e le masani ai. O lana faamamafa e aofia ai mama e tolu lea e faʻaofi i ai tamatamailima. O le piston e faigofie ona sosolo i luga o puipui paʻu, ma faʻaolaina ai le gaioiga o le paina.

E mafai ona faʻatau sau injector i le 'upega o le AliExpress. O iinei, o lona tau e eseese mai le 727 i le 992 ru. Faʻalagolago i le a le faatulagaga e filifilia e le tagata faatau. I totonu o faleoloa i luga o le initaneti mo oloa na talosagaina e silia ma le 1,000 rubles.