Laʻau

Weigela - ituaiga lauiloa, aemaise lava le totoina ma le sili atu le tausiga ile eleele

O le faateleina, o fai togalaau, faʻaputuina a latou fuafuaga, faʻaaogaina e le gata o le fuaina o laau ma laau toto, ae o laau teuteu foi. Weigela - o se togalaau manaia matagofie ma matagofie o le a fesoasoani i le teuteuina o le togalaau, natia se tulimanu le lelei poʻo le fatuina o se mea tulaga ese. I le faʻatatau i tuutuuga o le taofiga, faʻamalamalamaga pe a toto i le laufanua laufanua ma tausi fale, o le gafatia e fesuisuiai ma le fesoasoani o se lauulu lauulu e faʻapitoa ai lenei fale i le mamanu.

O le matafaioi a tagata faigaluega i le faʻasologa o fanua

O Weigela o se tasi o laʻau teuteu teuteu matagofie, e aunoa ma se mea e faigata ona mafaufau i se togalaau faʻaonapo nei. E faalagolago i le ituaiga, o lenei laau toto e mafai ona ese mai i le 50 cm i le 2 mita. E fuga faalua i le tausaga le fugalaau. I le tautotogo ma le autumn, o laau iti ua ufitia i le ofoofogia o le matagofie ma le tele o fugalaau o paʻepaʻe, piniki, samasama, lilac po o le lanu fugalaau. O le lanu o le laau e faalagolago i le eseesega, ae e tofu uma lava ma se mea ofoofogia - i le amataga o le fausiaina o le fuga o le fatu, e matua mama lava, e toetoe lava a le lanu, ma o le a sili atu le malosi o petals, o le a sili atu ona tumu le leo.

O le fugalaau vao i le faitotoa o le fale e faatupuina ai se fiafia fiafia

O le faigata ma le le faʻamalosia i tuutuuga o mea o loʻo i totonu o le 'aiga e masani ona faʻaaogaina i mea o loʻo iai. E mafai ona tupu uma i le la ma i le faapaologa, ma faʻafeiloaʻi foi le teuteuina, e mafai ai ona e tuʻuina atu i le laau soo se foliga. O nei uiga lelei o laau totogo e na o se mea e maua pe a faʻapipiʻi se togalaau. Afai o loʻo i ai se vaituloto i luga o le saite, o lona uiga o le fuga o le vao i luga o le matafaga o le a toe faaolaola ai le eleele filemu ma ona lanu.

Weigela i le vaituloto - o le matagofie ma le natura o le olaga o le atunuu

Weigela o soo se eseesega e mafai ona le mafai ona faʻaaogaina e pei o se laau e tasi, totoina i luga o se lanu matamata ma avea ma se mea teuteu o le tuufaatasiga. E lelei tele o ia i le kamupani o conifers, fuafua e tusa ai ma le mataupu o le eseesega o foliga ma lanu, ma o se fesoʻotaʻiga i le tele o laau laʻau ma laʻau o fuālaʻau. Mai i ituaiga e maualalo le olaola o 'aiga, e maua lelei mixborders e teuteu ai le togalaau poʻo le tuaoi o se faʻafanua lelei. Mai i le tele o ituaiga o laau toto e fausia ai se pa e fausia ai se togafiti masani o le togalaau. E foliga lelei foi maʻaulu i maa, o lea e masani ona totoina i lalo o le togalaau papa.

Filifiliga mo le faʻaaoga i se fuafuaga patino: ata

O le vao mumula o Weigela i le ogatotonu o le lanu meamata e tosina ai mata
Vaevaega maualalo ole Weigel - Faʻatele mo Mixborders i luga o le Pa puipui
O le togavao o Weigela i le kamupani o ituaiga eseese e faia se ata i se sitaili masani
O se tuufaatasiga manuia o ituaiga eseese o le togitogiga e avea o se puipui matagofie
Weigela o loo olaola i luga o se laufanua malu - o se moli susulu i luga o se lanu lanumeamata lanu meamata

O le a le tau e manaʻo ai le vao

O Weigela o se lala vao o le aiga honeysuckle. I le natura, o le laau o loʻo maua i Sasaʻe Sasae ma East Asia. O ituaiga o ituaiga o loʻo ola manuia i le tele o itulagi o lo matou atunuu. I nofoaga ma malulu malulu, e manaʻomia ona malulu ile fale, aemaise lava laau talatala, ao faʻatupulaia le faigata o le taumalulu i le matua. I nofoaga laugatasi, o vai masani e manaomia mo le ola lelei ma le fua tele.

O le weigela genus ei ai ituaiga e 15 ma e sili atu ma le selau ituaiga fugalaau. O augatuaa o nei ituaiga o ituaiga eseese o laʻau ma o latou toto. E ala i le sopoia o laau mama ma Korea Weigella, o laau o ituaiga eseese ma maualuga ma lanu eseese mo laulaau ma fugalaau na maua. O nei laau toto uma e faʻaalia i le tumau ma le faigata o le tau malulu.

Korea Weigela na faʻaaogaina e le au faifaʻatoʻaga e maua ai ituaiga laau toto fou

Eseesega fautuaina mo le galueaina i le Moscow Region, Leningrad Region, Urals ma Siberia

Vaʻaiga eseeseFaailoga o le vasega
TuaiLaʻau 1.5-2 mita le maualuga, faʻatasi ai ma fuālaau paʻu, e fuga mai le 10 i le 30 aso i le faaiuga o Me poʻo Iuni. Faʻaleleia fuālaʻau ia Setema. O fugalaau e lanu piniki, i le faai o fusi
MiddendorffLaʻau 1-1.5 mita le maualuga, faʻatasi ai ma aʻa tetele, faʻatasi ai ma lau lanu pupula lapopoa. I le tautotogo ma le autumn o loʻo ufiufiina i fugalaau lanu samasama i vaʻa moli. O fugalaau e tumau i le 25-30 aso
Laʻu tupeO le maualalo o le tuputupu ae, tafe le alualu i luma 0.5-0.7 m maualuga, ma laʻau matagofie - o lanu i luga o laulaau e sui mai le lanumeamata ma le paʻepaʻe i le piniki. Ia Iuni ma Aokuso, e fuga mai i lanu piniki ma le lalac.
Lealii ulaulaLaʻau faʻamalosi faʻasolosolo e oʻo i le 1.5 m le maualuga. Lanu lanumeamata, lanu mumu e foliga mai ia Me ma Aokuso
Nana PurpureaO le laʻau vaivai, lautele-tuputupu aʻe e matagofie tele i le tautotogo, faʻafetai i lau paʻu, e liua lauusiusi i le ogatotonu o le taumafanafana. Ia Iuni, o fugalaau lanu piniki susulu e fuga mai
Tinamatua VariegataLaʻau mumu lemu ma laʻau manaia ma se faʻamalama malamalama. O fugalaau lanu piniki mumu e foliga mai e latalata i le ogatotonu o le taumafanafana
Blooming AlexandraO se laau afu ma lau lanu uliuli e tuputupu ae nai lo le mita. O fugalaau lanu piniki e pei o le kiona i le tele o numera e aliali mai ia Iuni - Iulai
Weigela CandidaO le tele o laau toto e ola ai e le sili atu i le 2 mita le maualuga. O fuga lanu papaʻe e foliga mai ia Iuni. E ola lelei i nofoaga lafulemu ma eleele lelei
Weigela SplendidO se laau totoa matagofie ma se maualuga e tusa ma le 1.5 m tosina atu ma le totoa i fugalaau lanu piniki mago ma fusi e tafola, ma togi

O faʻaaliga uma e faʻamatalaina e mafai ona tatalia ni malulu malulu i lalo o le ufitia. Afai e malogo pupu, ona oʻo lea i le tautotogo ua vavaeina, ma o le vao, e aunoa ma ni faafitauli, ua toe faʻaleleia.

E sili atu le faigata o solofanua i le itu i saute, talu ai e le mafai e le laau ona faʻafefe tele vevela. I le itu i saute, e fautuaina le totoina o lenei laau ina ia oʻo i le aoauli e aliali mai i le paolo ae le susunuina e le la laau. I lalo o ia tuutuuga, o ituaiga eseese o loʻo faamatalaina i le vevela. O iinei latou te maua ai le taimi e faʻatoʻaina ai fatu, lea e le masani ona tupu i le totonugalemu o Rusia, i le Urals ma Siberia.

Faitau atili e uiga i le poto masani o le tuputupu aʻe i tuafanua o le tusiga.

O ituaiga eseese o Weigela i le ata

Weigela Rannaya - o le tupuaga o le tele o ituaiga o aso nei
Middendorff lauulu lanu samasama samasama i le amataga o le fugalaau e avea ma lemoni susulu pe a uma ona matala le fugalaau
Pink fugalaau ma le malamalama ma se lanu paʻepaʻe O lau laumei o Monet e maua ai se lagona o le agavaivai
O le Red Prince o se tasi lea o fualaau e sili ona toto
O logo a Bell Purpurea o le logo lanu piniki e maua ai se lagona o le faigofie - o le laau lelei atoatoa e fatu ai se laufanua mataga
O fugalaau fugalaau ma laʻau matagofie e tuʻuina atu i le Weigel Nana Variegata sophistication
Fuga o Alexandra - laʻau, alofa tunoa, matagofie
O fugalaau paʻepaʻe o Candida weigela e matagofie ma matagofie mai le amataga e oo i le iuga o le fuga.
Weigela Splendid e ese mai isi ituaiga o fugalaau ma lanu paʻepaʻe ma le piniki o petals

Faʻatauga auala

Weigela e faʻaleleia le lelei e ala i le lūlūina o fatu, faʻasolosolo togavao ma le taoto. E taua le matauina ina ia mafai ai ona maua se lalelei eseese, e na o le tatau lava ona faʻapipiʻiina e ala i le tipiina poʻo le tuʻuina atu. O le mea e tupu mai ai o le a tumau ai uiga uma o le tina, ma o le uluai fua o le a tupu i le 2-3 tausaga. O le totoina o fatu e faʻaaogaina i mataupu pe a manaʻomia le vave maua o le tele o mea totō, ae o nei fualaau o le a ola pe a mavae le 5-6 tausaga ma atonu e ese mai matua i foliga vaaia.

Lauina o fatu

O le totoina o fatu e sili ona lelei i totonu o se aoga ua filifilia e mafai ai e laau ona nonofo mo le tolu tausaga, ona e na o se tolu tausaga e mafai ona totoina i se nofoaga tumau. O se tamai togalaau (aʻoga) e manaʻomia mo pa puipui mai itu, faʻapipiʻi arcs ma ufiufi ma le faʻamafa. O se fale laufanua faapena o le a puipuia ai laau mai le matagi, sun ma le susu.

O fatu o le vao e toto lelei pe afai e totoina i le tausaga o le aoina. O le luluina e mafai ona faʻatinoina i le tautotogo, pe a uma ona faʻamafanafana le eleele - e masani lava o le afa lona lua o Me. O le luluina o le taumalulu e maua ai foi iuga lelei. E sili atu ona faia i le masina o Novema, i le maeʻa ai o matagi muamua.

O fualaau o le Weigela i le tausaga o le aoina e toetoe o le selau pasene germination, ae o le taimi e faaitiitia ai

Lotoina o le fatu fatu:

  1. O le aso ao le i lulu, o le moega ua faʻamaligiina tele i se vaifofo o le phytosporin.
  2. Faʻasalalau fatu fatu i luga o luga o le lau.
  3. Fafasa i le pito i luga ma se tamai laulau o le suāuʻu popo, peʻa poʻo le oneone ma le pepa.
  4. Faʻasaga le tapuni o le greenhouse i le agrofibre.

O le a manaʻomia le faʻamamaina o fualaau aina i le taimi muamua i aso uma. I le taimi lava e tasi, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se fagu moli ina ia le fufuluina ai fatu. O le a aliali mai i totonu o le 3-4 vaiaso.

Lauina o fatu ao lei oo i le taumalulu:

  1. A maeʻa muamua gulu i luga o le moega sauniuni, salalau fatu.
  2. Fafasi i se tamai laulau o le peat poʻo le supo.
  3. Ufiufi le lauʻeleʻele i lauusiusi, vaomago pe faʻafefete mai luga.
  4. I le tautotogo, aveese le faʻamalo mai le moega ma fai se fale kati ma le arcs.

O fualaau totō ua totogo lelei. Leai se mea e tatau ona toso ese mai ai ni isi faʻaopoopoga - e sili atu le tipiina o seleulu.

E mafai ona totō solo i totonu o pusa ma ola i le fale. I le tau mafanafana, e fesiitai ai laau i le togalaau, filifilia se nofoaga filemu, malulu mo i latou.

Laʻau

Le taimi lelei mo le faapipiiina o Mati ma Me-Iuni. I le tulaga muamua, o le vavaeina mai le tausaga na faʻamaonia ai le seleseleina, o le seleseleina lea, i le lona lua mai le tuputupu ae o le tuputupu ae o le tuputupu aʻe o talavou.

Mo le totoina o le taumafanafana, o seleselega e seleseleina mai le pito i lalo o se tamaʻi fana. O lanu lanumeamata o tuputupu aʻe mo aʻafiaga e le faʻaaogaina.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Ole selesele pe a ma le 10 cm le umi e vavae ese mai tipu. E lua laulaulau vevela e totoe mo le vaitau o le taumafanafana, faapuupuu i latou i le afa, o le vaega o totoe e aveesea.
  2. Ua tumu le pusa i se paluga o peat ma oneone 1: 1.
  3. O paʻu o le seleseleina ua solo i aʻa.
  4. Faatasi ai ma se laau i totonu o le palapala, o loloto e fausiaina i se mamao e 10-15 cm mai le tasi i le isi.
  5. 2/3 togi ua faatofuina i pupu ma taomi le eleele.

O otaota e 'aveʻese laulaau pito i lalo mai le tipi, ma faapuupuu laulaau pito i luga e faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le susu.

Afai e tupu mai le seleselega i le taumafanafana, ona ave lea o le fagu i le togalaau ma tuu i totonu o se kiona i lalo o le agrofibre po o le ata, ae o le faamalolo tatau. Faatasi ai ma le tautotogo totogo, e tuu i totonu o se potu susulu, mafanafana, ae le o se la i totonu o le potu.

Pe a amata ona tuputupu ae laau, e mafai ona tatou manatu o le aʻa o le a manuia. Latou te nonofo i potopotoga eseese ma pine pipi. E tatau ona aveʻese aʻafiaga faʻafuaseʻi ina ia mafai e le 'au a le' au ona alu i le faia o aʻa.

O le isi tausiga o le vaʻaia e le mafua ai ni faʻafitauli. O manaʻoga autu o se nofoaga malulu, leai se matagi, faʻamautuina masani ma faʻaulu luga. Soʻo se vailaʻau ma mea faʻamalosi mo fugalaau, e faʻaaogaina, e talafeagai.

Pe a saunia se fofo mo aʻafi, e taua le matauina o vaega o loʻo taʻuina atu i faatonuga. E masani lava ona sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le laau nai lo le faʻafefe, o lea afai o le masalosalo, e sili atu le faʻaitiitia o le fualaau faʻasaina ma sina vai.

Faʻasologa o le taoto

O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona faatuatuaina e faalauiloaina ai Weigel o le lagolagosua lea i le taina.

I le amataga o le tautotogo, ao le i tatalaina, o se fana e tu i se mamao mamao mai le eleele ua filifilia. I lalo ifo o ia mea ua sasaaina ai se faaputuga otaota o le eleele lafulemu ma se komi.

O le faʻatinoga mo le faʻavaeina o le faʻavae:

  1. I le nofoaga o le a paʻi atu ai le paranesi i le eleele, ia tiʻetiʻeina le paʻu e faatelevaveina le faʻavaeina o aa.
  2. O le fana e punou, faʻaputu i se lauulu ma ufiufi ile eleele.
  3. Moega laitiiti ma ufiufi i se ata - o le eleele i lenei nofoaga e tatau ona susu.

O le lala o le lala o le togi na punou i le eleele o le a mauaa i le taimi o le taumafanafana ma o le a totogo

I le taimi o le taumafanafana, o le a mauaa ai aʻa ma o le tautotogo e sosoo ai e mafai ona vavae ese ma alu i le aʻoga.

Vitio: Weigela - totoina, tausiga ma le faʻamatalaga o le laau

Vaega o le totoina o Weigela i le avanoa

Ina ia mafai e le vao vao ona maua aʻa ma faamolemole i latou e ona mo le tele o tausaga, e taua tele le filifilia o se nofoaga talafeagai i le togalaau. O lenei laau e lagona le lelei i itu uma o le paolo ma le la, peitaʻi, mo itu i saute, e tatau ona tuʻuina atu i nofoaga malulu. I nofoaga e iai se tau le mautinoa, e lelei tele le totoina o se Weigela mai le itu i saute o le fale, lea o le a puipuia mai matagi malulu mamao. E tāua tele le lolovaia o le saite ma le totoina o vai ma e le o tanumia i le timu.

O se lua ua saunia mo le totoina, o lona telē e faalagolago ile fua o le eleele. I luga o se mea lelei, lauʻeleʻele eleele, ia eli se lua 30x30 cm, i luga o se mativa 50x50 cm.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Vaʻavai (iliili, maʻa mafiafia po o le uamea lautele) o loʻo taoto i le pito i lalo o le lua ua saunia.
  2. Liligi sina tamaʻi fanua e faʻafefiloi ma faʻamaʻi (Kemira Lux, fugala lauulu po o soo se mea mo le totoina o le toto).
  3. E oo atu i le afa o le lua o loʻo ufiufi i le faʻapalapalaina o paluga o fanua o le togalaau, turf, paluga, peʻa ma le oneone na maua i tutusa tutusa.
  4. I le ogatotonu o le pu, ua setiina se fatuga ina ia uma ona totoina le ua o le laau ma felafolafoaʻi ma le eleele, faasaʻo aʻa ma lulu i le eleele ua saunia.
  5. O le palapala o loʻo siomia ai le laau ua faʻatulagaina ma faʻafeinu.
  6. A uma ona faʻasuina, latou te faʻatumu le eleele, fai se liʻo lata ane ma mulch luga.

O fualaauʻai faʻatasi ma se aʻa aʻa faʻamautuina e totoina e aunoa ma le faalavelaveina o le coma

Faʻasalaga o le tausiga

Weigela, totoina e tusa ai ma tulafono uma, o le a le afaina ai le tele o faafitauli mo le tausiga. O le a manaʻomia e se tamaʻi laʻititi se mea e sili atu ona masani ona faʻasusu i le taimi o le ola. E sili le lelei i le vai i le taeao po o le afiafi i vai i le vevela o le potu. O le lauʻeleʻele ma se laulau o le 8-10 cm o le a faʻaitiitia ai le tau o galuega, talu ai o le susu o loʻo teuina i lalo o le umi, o lona uiga e mafai ona e faʻaitiitia le vai. O le veleina ma le tatalaina i luga o le mulched surface e toetoe lava a le tatau ai.

Fafaga

Afai o le faatoaga toto sa tumu i le eleele lelei ma fugalaisa, ona le manaomia ai lea e le laau le lua tausaga muamua o le faaputuina.

Isi faʻamatalaga faʻaaogaina:

  • i le popofou o le tautotogo, latou te faia ni mea faʻalavelave o minerale e aofia ai le nitrogen, fuamasi ma le potassium;
  • faatasi ai ma le amataga o le faia o pulupulu, ua fafagaina le togavao i fugalaʻau-fugalaau, ma o le a maua ai le susulu umi o le fugalaau ma saunia ai laʻau mo le taumalulu;
  • o le lona tolu taimi e faʻaaogaina ai fugalaʻau i le tautoulu, i lalo o le eliina, faataapeapeina 150 g o le pefu ma le 250 g o le falaoamata o le dolomite po o le fuālaʻau mineral fertilizers i le aofaiga ua fautuaina e le gaosi oloa i le nofoaga o le lio.

I le tautotogo ma le taumafanafana, e sili ona lelei le faʻaleleia o le suavai i le suavai, faʻalautele le faʻafefiloi i le vai - o lea o le a vave maua ai e le laau ia meaʻai talafeagai. E sili atu le faia o lenei mea pe a uma ona faʻafeinu poʻo timu e puipuia ai aʻa.

Mo laau vevela vevela, e taua tele le le solia o le mataupu faavae o le fafaga, aua e mafai ona afaina ai le taumalulu o le vao. O le Nitrogen e faʻaleleia ai le tuputupu ae o laʻau, o lea e na o le afa muamua o le taumafanafana e mafai ona faʻaaogaina. E le gata i lea, e tatau ona ola le vaetogo ina ia aua nei galo i le taumalulu, ma o le a fesoasoani le molikalama ma le potassium.

Faʻatoʻa Faʻapitoa

E pei o le tele o laau teuteu, e manaʻomia e le weigela ona teuteuina. I laau laiti i le amataga o le tautotogo, ua aveeseina ai mamago ua malepe. E manaʻomia e le matutua matua le teuteu pe a uma ona fuga - e faʻapuupuuina pupuvaʻa uma, ma afai e faia i le taimi, o le a fuga mai le tuputupu aʻe o talavou i le taufaʻaiuiuga o le taumafanafana. O fugalaau faʻapupula e le matagofie e pei o le muamua, ae o le a teuteu ai foi le vao ma fiafia i tagata e ona.

O le gasolo o togalaau vao e manaʻomia ai le toe teuteuina o vine, lea e faʻapuupuuina ai le ola o vine iti e tusa ma le 1/3, ma o lala e sili atu i le 3-4 tausaga ua maeʻa ona aveesea. O nisi taimi e seleseleina e le au fai togalaau uma le tipu, ma o le vao e faigofie lava ona taofia sea ituaiga taotoga.

O le aveeseina o lala tuai, mafiafia ua toe faafouina ai laau toto ma faalauiloa ai le fugalaau

Sauniga o le taumalulu

I luga o le teritori sili atu o lo tatou atunuu, e tatau ona malupuipuia nofoaga mo le taumalulu. A aunoa ma se malutaga, o le a ola le vao i le tau malulu i na o le itu i saute, i le mea e seasea ona pa'ū lalo ifo le koluma o le thermometer lalo ifo o le 0e uiga iC. O le mea lea ua lava le sasaa i luga o se laau se faaputuga fanua 20-30 cm le maualuga ma mulch.

Faʻafeiloaʻi le faʻafefe o le malulu pe a latou matutua, o le mea lea o vaovao laiti e faapitoa lava le natia. A o lei amataina le kiona, ia saunia se liʻo latalata ane-vao, faʻamalo ma ufiufi i le eleele matutu, se laulau o le itiiti ifo i le 20 cm. Mulch mai le pito i luga ma vaovao poo vao.

Faʻapitoa i le malupuipuia o laau e amata i le muamua o le kiona. E tatau ona fai lenei mea i le tau vevela, talu ai o le faʻamafanafana e mafai ona taʻitaʻia ai le mama ma le foliga mai o se mea e gaosia.

Mo le malupuipuia i luga aʻe o le vao, e fausia ai e le manulele se faavaa poʻo se meaʻai ma afifiina i le agrofibre poo le tanu i le 2-3 layings. Mai luga aʻe o le fausaga o loʻo ufiufi i se ata tifaga ma faʻamautuina mautu. E tatau ona faia lenei mea ina ia mafai ai e le vai ona ulu i totonu, ae o le taimi lava e tasi e tumau ai le ea. E lelei tele le faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe vai e faʻamama ai po o vaʻa vaʻai, lea o loʻo faʻatau atu i faleoloa uma. O lenei mea e mafai ai e le ea ona pasia ma i le taimi lava e tasi e faʻafefe ai vai.

Afai e laʻititi le laʻau vao, e mafai ona e taumafai e punou lala. Mo lenei mea, ua afifiina le laau i le paʻu poo le faʻafefiloi ma faʻapipiʻi i le eleele. I lalo o lala na tuʻuina ai vao, lala vavalaʻau, lau vevela ma faʻaputu faʻatasi. O le fale o loʻo faʻapipiʻi mai luga ma soʻo se meafaitino e mafai ona maua ma ufiufi i se ata tifaga.

O fale faʻafefiloi o le Weigel e pei o tunnels

Atonu e ono tutupu ni faafitauli

Weigela o se laau e le lelei ma e le afaina tele pe a tupu. O nisi taimi e tupu ai o se laau totō e atiae masani, ae le fuga i se taimi talafeagai. E faigata ona fai pe o le a le mafuaʻaga, ae masani lava, pe a uma ona totoina, o le a laʻau i le ola ma fiafia i tagata e ona lauolaola susulu. Masalo o le nofoaga na filifilia le lelei, pe o le tuufaatasiga o le palapala e le fetaui ma le laau.

O meaola faalafua, aphids, miti vavave po o caterpillars e mafai ona osofaia le taua. I faailoga muamua o le faʻaalia o iniseti, e tatau ona togafitia le togavao ma se iniseti. I le taimi nei i luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina se tele o vailaau e tineia ai manu faalafua mo taimi uma. Ae peitaʻi, e taua le tuʻufaʻatasia o sauniuniga faʻapitoa, e pei o Fitoverm, Akarin, Iskra-Bio - latou te le itiiti ifo le aogā nai lo uso leaga, ae ui i lea, e leai se afaina i le siosiomaga mai ia i latou. E taua le aua le totoina laau ma nei vailaʻau i le taimi o fufulu ina ia le mafatia ai pi.

Faʻatalanoaina e le Faatoaga

... mo le taumalulu, e tatau ona taulimaina manu. O le lio poloka o loʻo ufiufi i laʻau ma lala vavalaʻau, ua nonoa lala, paʻu ma ufiufi. E sili ona lelei le faʻaleleia o 'auʻau i le ogatotonu o Iuni ma ni lanu meamata. Talu ai ona o le lau o loʻo i ai ile tulaga faʻafeagai, o le pito i lalo o le 'au ua faia e oo lava. O le pito i lalo o le 'au e togafitia i le heteroauxin, totoina i se paluga o peat ma oneone ma ufiufi i se fagu. O lenei auala e mautinoa ai le 100% ola.

Sonata

//www.forumhouse.ru/threads/132775/

O le aso sa ou faatauina Veigela florida purpurea, ma laulaau laiti ma fugalaau e vaaia. A o toto i le eleele ma tuu i le faamalama. O lenei ua ou mafatia pe a mafai ona tuʻuina i totonu o le kesi ua vaivai. I le tausaga ua tuanaʻi, na toetoe a ou fasiotia se Weigel, ma totoina i OG i Me. E moni, ou te le ufiufiina o ia i soo se mea, na na ona ou pipii i le eleele ma o le mea lena. Sa lelavava o ia, ae i luga o le taumafanafana, saʻo mai le eleele, na ia ola ai lala laau, lea ia Oketopa na filifili e fuga. Faatasi ai ma se togavao fou ou te le manao e faatagaina nisi mea sese.

solka

//www.forumhouse.ru/threads/132775/

Ou te mitamita e uiga i le Weigel ... Kustik e 2 tausaga le matua, i lenei tausaga ua fiafia lava o ia i le tele o le fugalaau. Ae mo lenei mea sa tatau ona ou faatumulia i le kiona i le pito i luga, i se aotelega, na ou faia se kiona mai ia mea uma i le taumalulu. A le o lena, e mafai ona maua mai ai le maualuga o le kiona ...

Sveta2609

//www.forumhouse.ru/threads/132775/page-2

Ae ui lava i lea, o le agamalulu - feeseeseaiga. E i ai ituaiga eseese i le tatou tau o le a tutusa ma Kiev, ae o loʻo i ai i latou e tolotolo i lalo o le aʻa i totonu o malo sili ona mama.

Helga

//www.forumhouse.ru/threads/132775/page-2

Ou punou loʻu Bristol Ruby i itu e lua. E 5 minute. E le malolo. Na o le pau lava le faafitauli e le mafai ona ou teuina, aua e fuga i le taumafanafana uma. O lenei ua toetoe lava a leai ni lau, ae ua fuga ...

Selen

//www.websad.ru/archdis.php?code=346049

O le faʻaaogaina o metotia faʻavaomalo faigofie mo le totoina ma le tausia o Weigela, e mafai ona e maua ai se laau talatala matagofie. O le tele o meaola ma ituaiga o lenei laau ma le susulu, poo le isi itu, fugalaau faʻamalosi, atonu o le a mafua ai se manaʻoga e tupu a latou lava aoina o solo eseese.