Fale taumafanafana

O fugalaau teuteu teuteu i le aliexpress

O ipu lanu palasitika laʻitiiti o se mea e sili ona taua ile fale ma le atunuu. I totonu o ia mea e mafai ona e totoina fugalaau teuteu, fugalaau vao po o fualaau. Le lelei o ipu palasitika:

  1. Malamalama mama. O ia oloa e faigofie ona feaveaia;
  2. O mea lanu eletise e le malepe pe a pa'ū;
  3. O le filo e le minoi i le la ma e le faʻamaoni lava ia i mea leaga pe a mavae ni nai tausaga (faʻapei o le tulaga i ipu omea);
  4. Tau maualalo;
  5. O le fagu o se nofoaga sili mo teuteuga. E mafai ona e fatuina lau oe lava mamanu.

O le vitio e faʻaaogaina pusa palasitika masani mai le upega tafaʻilagi a Aliexpress e fatu ai se mamanu tulaga ese

O oloa faapena e mafai ona faatauina i totonu o faleoloa i le initaneti. E matua tutusa lava, aua, o se tulafono, faleoloa faʻatau mai ni pusa palasitika mai sapalai Saina.

I luga ole Aliexpress, o lenei oloa e le o faatau atu taitoatasi, ae i totonu o masini. I le tasi o lotoa - 20 masini, o le tau e tusa ma le 245 rubles. O se taunuuga o gaoioiga faigofie o le matematika, tatou te maua ai lena mea e tau 12 ruble 25 kopeka. E le gata i lea, e faʻamaonia e le tagata faatau le tuʻuina atu saoloto o oloa i soo se mea i le lalolagi mo le masina e tasi.

I totonu o faleoloa Rusia, mo le pusa e tasi o pusa tioata e tatau ona e totogia mai le 20 i le 80 rubles. I lenei tulaga, e tatau ona e mafaufau i le tau o le tuʻuina atu i lau eria. O le lelei o 'upega tafaʻilagi a le Initaneti o le saoasaoa lea o le faʻatagaina