Laʻau

Fedorov Aloe Extract - Panacea poʻo le faʻatauvaga

E i ai laau o lona mana faamalolo e iloa ma e le mafai ona faʻafitia. E tusa ai ma le saunoaga a Fedorov, o le aloe extract ua manatu o se fofo mo le tele o siama mata e mafai ona suia e oo lava i le gaosiga o taotoga. E aunoa ma le faʻaitiitia o faʻamalologa o se falemaʻi masani ile aloe lau, tatou te filifilia le nofoaga o vailaʻau faʻamaʻi i togafitiga faʻaonapo nei.

O le gaioiga o meaola o le aloe

O mea e maua mai le laau e ala i le solo i le vai ua taua o le aloe extract. Afai e ave le suauʻu ae le o le vai, ona maua lea o le aloe vera oil sauniuniga. O le fualaau mai le paʻu oona i le ethanol ua taʻua o le tincture. E ala i togafitiga, o mea faʻamalolo e fesiitai i le vaega o le vai, faigofie i le faʻaaogaina ma se ola umi.

E lua ituaiga e faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi - aloe vera ma aloe vera. O le mana faamalolo o le laau o loʻo faʻalauteleina i laʻau lanu mumu. O le aloe o le aiga e pei o le aloe o loʻo faʻamaloloina foi, e pei o lona vaomatua vao, e oʻo atu i le fa mita i le natura.

Laʻau sili ona aoga i le 15 tausaga le matua, aoina i le taumalulu i le natura. Mo se faʻatoʻaga fale e faʻaaoga mo vailaau, o le laulaau e tatau ona matua nai lo le tolu tausaga. Ina ia mafai ona sili atu le faʻamalosi o le sua, e le faʻamaina le laau mo le lua vaiaso aʻo lei faʻamaʻi.

O le iʻuga o le faʻaaogaina o tekonolosi o se faʻatulagaga tuʻufaʻatasia, sili atu ma le 75 vaitamini eseese ma enzymes e pasi atu i le vai. O mea oona, minerale ma amino acids o le a avea ma se aloe extract liquid e aunoa ma ni mea le lelei. O mea faʻamalolo o le laau o loʻo faʻasaoina i totonu o le vaega.

O le aʻafiaga o le malosi o le ola e faʻaalia i le lautele:

  1. Gel aloe ma oga o loʻo faʻaaogaina e avea ma faʻamalolo o faʻamalolo manuʻa, toe faʻafouina ai le tino. O le mea lea, i le cosmetology e faʻavae i le aloe Vera, e tele gaioiga faʻapitoa e faia.
  2. E i ai le aʻafiaga o le antimicrobial.
  3. Faʻaaogaina mo le faʻaleleia o tane;
  4. E aʻafia ai le faʻaleleia atili o le faʻaaliga i le tulaga o mata mata mata.
  5. Faʻafoe le metabolism i le tino.

E faʻavae i luga o le upusii, faʻapipiʻi vai ma meaʻai. Ae o injections e sili atu ona faʻaaogaina i togafitiga, lea na mafai ai ma le atinaʻeina o tekinolosi mo le mauaina o le aloe extract e tusa ai ma Filatov.

O fua nei o aloe e pei ona faatonuina e se fomaʻi. I lenei tulaga, e le taliaina le togafitiga o le tagata lava ia, talu ai ona o le lelei o le biostimulator e mafai ona i ai le itu faafeagai i tagata mamaʻi e mafatia mai:

  • maʻi tumau o fatu ma fatuga;
  • maualuga toto maualuga;
  • gaioiga o le mumusu i totonu o le vaega oona;
  • maʻitaga.

E naʻo le fomaʻi e mafai ona iloa pe o le a faʻaleagaina le faʻamaʻiina o vailaʻau ma aloe. Aʻo leʻi amata ona e ave aloe extract liquid, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga ma mulimuli i ai.

Aloe Vera Injection

E seasea lava ona faia se vailaau mo le tuiina mai mea tau laau. I le faʻaopoopoga i gaioiga faʻaaogaina, o mea e le tatau ai poʻo se faʻalavelave leaga e tuʻuina atu i le tuufaatasiga. O le oloa o le aloe extract e tusa ai ma Filatov e le aofia ai mea le mama. O le vaega e faʻamalolo i le 1 ml ampoules, o loʻo faʻatonuina i le intramuscularly.

E le mafai ona maua lenei oloa ile fale. Na o laulaau i le 15 tausaga le matua mai le aloe e pei o le laau. Tipi laulaau e mafai ona taofi i le lua vaiaso i le vevela o le 5-8 tikeri i le pogisa. Ina ia saunia le vaega, o loʻo faʻafefe vai ua tumu i ion siliva i se fale faʻapitoa faʻapisinisi.

O le tele o tusi talosaga e aofia ai le leai o se mafaufau i le gasegase ma le maʻi pipisi. Ole vailaʻau lea e faʻatatau i le faʻamalosia o le tino o le tino. E maua ai foi mea o loʻo misi, o enzymes ma vitamini.

Aloe Vera Eye Drops

O le mamafa o avega e ono e taoto i mata. O le faʻaleagaina o le tino o le iuga lea o le faʻalavelave faʻaogaina. O le toʻatele o tagata e faʻaaluina le tele o le taimi i se komepiuta poʻo se televise, lea ei ai se aafiaga le lelei i le retina. Faʻasologa o le tino, po o faʻamaʻi e matua mataala, e manaʻomia e se tagata se fesoasoani.

O le siʻosiʻomaga faʻatasi e tusa ai ma Fedorov e aofia ai le aveeseina o laau totō ma le faʻaopoopoga o le meli masani. O faʻamalologa o mea masani e aofia ai biostimulants ma vitamini, o loʻo i ai se aoga aoga pe a totoina i se foliga maloloina, ae vaivai.

Tomai e fautuaina le faʻaaogaina o Fedorov mo le puipuia o maʻi mata. E le o se vailaʻau, ae o se meaʻai faʻalaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai mata matagogo, ae le faʻamaloina se faʻamaʻi e manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa.

Mo faamoemoega tau faasalalauga, ia faalauiloa le fualaau faasaina i le toatele ma manuia le faatauina atu o le aloe e tusa ai ma Fedorov, na amata ona latou faia ni galuega le masani ai i tamaitusi faatosina. O se taunuuga, ua leiloloa le taimi taugata mo se asiasiga vave i se fomaʻi, ma e mafai ona faamutaina le tauaso i le tagata lava ia.

Na faamatala manino mai e le tagata tomai faapitoa o le fomai faapitoa o meaola o le Boris Karlovich Gorodetsky e faapea, o igoa o Fedorov na taʻua o le matai. O le fomai tipitipi e le fesootai i le tuufaatasiga. Ma e leai se vailaʻau e mafai ona faʻamalolo ai maʻi mata uma. O fualaau e lelei e pei o le lagolago faaopoopo mo togafitiga faafomaʻi. Latou te aofia ai:

  • aloe extract;
  • vitamini
  • lipine;
  • vai siliva.

Fomaʻi fautuaina e faʻafefe ifo i latou lava i lalo o mamafa mamafa i le komepiuta. O le faʻamamaina o mata ma le 'ai o vitamini o le a aoga. I isi faafitauli ma le faʻaaliga, faʻafefe, e fai ma fesoasoani i togafitiga, e mafai ona fautuaina e se fomaʻi.