Fale taumafanafana

Laʻau faʻataʻitaʻi mai Saina

O le saogalemu i le fale e masani lava ona sau muamua. Ae ui i lea, e matua faigata lava ona puipuia lau mea totino i totonu o se nuu laitiiti e siomia e le tele o vaomatua. O se leoleo leoleo ma se pa puipui i le faitotoa e le laveai mai malo e leʻi valaʻau mai, o lea e tatau ai ona tutoatasi tagata o le mafanafana.

Faatasi ai ma se pa maualuga i luga o se vaipanoa mamao, e pei o se tulafono, latou te faaogaina se masini vitio vaavaaia ma se faamau faailo. Ae paga lea, e le o tagata uma o le tau mafanafana e leai ni a latou tupe e mafai ona teu i a latou lava puipuiga. Mo le mafuaʻaga lenei, o faʻataʻitaʻiga o camcorders o loo matuā manaʻomia tele - o mea faʻamaonia e leai se aafiaga faʻapitoa i tagata solitulafono.

Pe a filifilia se tagata, e taua le gauai atu i le lelei, aua o tagata atamamai faʻapitoa e masani lelei i mataupu tau puipuiga. I le faaopoopo atu i ai, o le "pepe meataalo" e tatau ona puipuia i le vevela o le vevela ma le vaʻaia.

I totonu o Rusia i luga o le initaneti e teuina se tele o mea faitino e faʻafeiloaʻi ai suʻesuʻega vitio. O le tau o se paʻu i le foliga o se kamela masani e tusa ma le 700 rupu. O le masini e faia i palasitika uliuli umi, e lua maa (ituaiga AA) e manaʻomia mo le taʻavale. O le paʻu o loʻo pipii atu i le pa poʻo le fale faʻatalanoa masani, ma o le moli lanumoana ma le uaea ua tuʻuina atu mea moni faʻamaonia.

E lua taimi e mafai ai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga taugofie i le AliExpress. O se faʻataʻitaʻiga tutusa e faia foi i le palasitika uliuli. E tusa ai ma le gaosiga, o maʻa AA e tatau ona suia pe tusa o le tasi i le tolu masina.

Faʻaaliga silasila i le maualuga maualuga o kamela pepelo, e oʻo lava ile mamao e lua mita e faigata ona iloa mai mea moni. O le moli lanumumu e moli i le masini i taimi uma, o le mea lea, i le po, e mafai e tagata lata ane ona faia se faʻamatalaga e uiga i le faʻatinoina o le tulaga o le polokalama o le siakiina o le vitio. I totonu o le atigipusa o loʻo i ai se laupepa lapatai ma sikulima.

Talanoa i mea sese. O nisi tagata faʻatau e fesiligia le faʻafefeteina o le vai ma le malulu o le pusa palasiteni. I le faaopoopo atu, ia suia ia maʻa, e tatau ona faʻasese le afa o le kāmera, lea e mafua ai nisi faʻafitauli.

O le mea e mataʻina ai, o vailaau pepelo e sili ona lauiloa i tagata faʻatau Rusia. Ina ia mafai ona teu se tupe, e tatau ona faia le poloaiga ile AliEpress. Faatasi ai ma se faaitiitiga, o se tasi o mea pepelo o le a tau e 363 rubles. E le gata i lea, o loʻo iai avanoa mo le faʻaaogaina o faʻailoga ma faʻalogo. Pau lava le faafitauli o le faʻatagaina vave, lea e ono faʻaleagaina ai le oloa ona o le le faʻapipiʻiina.