Fale taumafanafana

Huskvarna Lawn Mower - O se Gaosiga o Lago Agavaa

O meafaigaluega mo le tausiga o fanua o loʻo i totonu o le taulaga ua tuʻuina atu i se vaega tele. O le Huskvarna Lawn Mower o se tasi o faʻataʻitaʻi sili ona lelei i tau taugofie. O le maualuga o le tamaoaiga o oloa i soo se ituaiga o tau o se uiga iloga o Husqvarna, o se taitai o le lalolagi i le gaosiga o meafaigaluega i le diesel ma le eletise eletise.

Vaega o moa a Suetena

O le Huskvarna Lawnmower o loʻo maua i le afi lua-stroke poʻo le fa-kesi i totonu o le afi afi o lona lava mamanu. O nofoaga gaosiga o loʻo i Suetena ma Saina. O vaega autu ma masini i luga o iunite uma e na o la tatou lava gaosiga. E sili atu le taugofie o sene Saina, talu ai o le tau o la latou gaosiga e maualalo.

O se tulaga iloga o le moa o le vao a Huskvarn o la latou gaioiga lē faʻaaogaina i luga o le tele o tausaga o le tautua, i lalo o le faʻatonuga o faatonuga. Faʻatautaia faigofie ma fetuunaiga i le tau o Rusia o loʻo tuʻuina atu ai le faʻaogaina o mea faʻapitoa e le faʻaaogaina o le taulaga.

O le popolega e faʻalauteleina lona laina oloa ma ofoina atu faʻaonapo nei faʻalelei:

  • masini masini;
  • lē faʻapitoa ia lava;
  • faʻaleleia e le tagata lava ia;
  • autafavaleina, fa-uili taavale, ma nofoa;
  • suauu eletise.

O le galuega galue o le faʻaleleia o le mutia i luga o le mutia i ni auala se tolu:

  1. Bioclip o se mulching lea e tupu i vao vao. I lenei tulaga, o le mutia vao e masani ona fafagaina i naifi seia oʻo ina pauu laʻitiiti i luga o le mutia.
  2. Dioclip - o se faiga e mafai ai e oe ona filifili le filifiliga o le mulching poʻo le faʻaaogaina o se mutare.
  3. TrioClip - o le gafatia e filifili ai le filifiliga o le aveeseina o vao vao i se itu ejector, mulching pe aoina i se ato.

O le tele o laasaga le maualuga o le maualuga o le vao e taua i le tausiga o laʻau. E iloa lelei afai e te leʻi teuteuina le mutia mo se taimi puupuu, o le a lanu samasama. E tatau ona vavae ese faasolosolo faasolosolo taimi, ae o sina mea itiiti lava.

O le mea fou a le robotic lawnmower o loʻo i ai i le 1995. Mo le taimi muamua, na faia ai se masini sola. O le ituaiga Husqvarna Automower® o mowers aunoatia ua uma ona faia.

O le amataina o le ogaumu o le gas maskvarna e mafai ona faʻatino e ala i le faʻaaogaina o le ki, pe a faʻaaoga se eletise eletise, poʻo se maea faʻatasi ai ma le faigofie faigofie o galuega amata. O faʻataʻitaʻiga ma se masini e fa-taʻavale e leai se pisa, faʻaauau i le AI 92 vaʻaia ma e faʻaitiitia mea le mama i le gaʻo o le gas.

Faʻaaoga tekinolosi AFT, se fufulu mama, e faʻatagaina oe e faʻasaʻo le mutia manava, o le laʻau vaʻaia e lamolemole. Faʻatasi ma se naifi sikamea e faia i se ipu atoa e aunoa ma le faʻaleleia, o se fale faʻapitoa ma se mea e faʻaalu, o le meafaigaluega galue e lauiloa mo le lelei o le gaosiga o lanu.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le gaosiga o laʻau moli

O le gas masqvarna gas mowers o tusi lesona ia ma le faʻatinoina. E filifilia i latou e tusa ai ma tulaga faigaluega:

  1. Afai o le malosi e faʻaalu na o le tipiina ma le taina o le mutia, ma o le gaioiga e faia e taumafaiga a tagata, ona faʻaitiitia ai lea o le malosi o le manava nai lo le faʻamalosia. O lona uiga, o iunite uma e faʻapipiʻiina i masini e 3-6 hp. E lua-kesi ma le fa-kesi tasi masini afi e faʻaaogaina. O le sili atu ona mamana o le iunite, o le sili atu lea o le tele o galuega e maua ai.
  2. O le faʻamatalaga iloga mo le filifilia o se masini o le lautele o le oti. E faʻalagolago i le uumi o naifi faʻapipiʻi. O le lautele o le swath e mafai ona 31-56 cm, e fuafua i le mana o le iunite.
  3. O le tele o tulafono faatonutonu o le maualuga o le mowing the grass allows you to choose a mode corresponding to the length of the forest. Ae sili lava, pe a iai ni auala, e mafai e le faletalimalo a Husqvarna ona fitu.
  4. O le faʻamalosi o le apamemea e ufiufiina i se paʻu umi e le afaina.

Husvarna Concern e maua ai ni iunite mo le faʻaaogaina o fale ma le faʻaaogaina. Mo lau lanu lamolemole poʻo le galue i luga o laufanua valevaʻa, e mafai ona e filifili le saʻo ma talafeagai le faʻataʻitaʻiga mo le ogaumu o le gas maskvarna.

Lavea Tausili Tausiga Tausiga

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e manaʻomia le tagofia lelei. Aʻo leʻi amataina le galuega, e tatau ona suʻesuʻe le tusi lesona. Saunia ma amata mo le taimi muamua, matauina le faasologa o galuega. O se mea tāua i le faʻaaogaina o faʻafitauli e aunoa ma se faʻafitauli, o le faʻaaogaina o le penisini saʻo ma le suauʻu mo le mutia o le vao a Husqvarna. E tatau ona i ai le maualuga o le gasoline, faʻatau i nofoaga faʻamalosi afi ma naʻo AI 92. O le faʻaaogaina o le penisini e le ogatasi ma tulaga lelei o le a faʻaitiitia ai le ola o le afi. I totonu o se masini e fa-taʻavale, o le suauʻu e otometi lava faʻaopoopo i le faʻafefiloi suauu. Mo se afi afi lua-stroke, ua saunia le paluga o le suauʻu i vaega o loʻo faʻasino i totonu o le tusifolau.

Mo le faʻatauina o se maleu vao vao a Husvarna, e tatau ona e faʻaaogaina le auaunaga o faufautua faʻapitoa poʻo le faʻatau faʻatau. E tatau ona e maua se kata pepa faʻamaonia mo le tautua ma se seti o faʻamaumauga.

E tuʻuina atu e le kamupani faʻamaumauga mai le gaosi oloa mo oloa uma, o loʻo lagolagoina e se fesoʻotaʻiga o nofoaga autu o tautua. O le faʻatauina o vaega faʻapitoa mo le fafie vao a Husqvarna e faigofie. I nofoaga vavalalata, e mafai ona faʻatonuina i luga o le Initaneti, e faʻaaoga ai faʻamaumauga ma faʻataʻitaʻiga.

O se faʻataʻitaʻiga o se tamaʻi vao vao e le faʻaaogaina a le Husvarna

Iloa i totonu o faifaatoaga, o le Husqvarna LC 153 e faatuatuaina ma faigofie ona faʻaaogaina. O le mataupu faavae o le feʻaveaiga e faʻaaoga - tuleia, aʻo gaosia e le afi 2.3 kW, lea e lava e tulia ai le mutia o le mutia o soʻo se faʻamalosi. O se faʻamalosi malosi ma se fasi kesi o le 53 cm e fatuina ai le tafiesea o le mutia i totonu o se ato poʻo le mulumulu. Faʻamau lima. O uʻamea uʻamea tetele e faʻaalia ai le faʻaleleia lelei o pulou. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ai le Initaneti a Pilgs & Stratton Amerika ma le malosi o le 2.3 kW.

O le tau o se moa vao e 36,990 ruʻu. E tusa ai ma lenei faʻataʻitaʻiga, na fausia ai le LC 153 V ma le uʻu gasulina a le Huskvarna LC 153 S, ma le tele o gaioiga.