Fale taumafanafana

Auala e filifili ai pamu saʻo mo vaieli vai

I suavai tumaoti, paipa vai e avea o se vaega talafeagai o le matafaga o le suavai. Faʻatulagaga o tulaga, maualuga le maualuga, tafe ma tafega o le vaieli e filifilia pe a filifilia meafaigaluega. O le faʻatulagaga e faia i le tulaga o se vaʻa lelei a Abyssinian, o se faamama poʻo se vailaʻau faʻaletausaga. O le eseesega i fuafuaga fuafuaina le loloto o le gaosiga o le suavai. E mafai ona faʻatulagaina le faʻaleleia i se auala papaʻu ma loloto, i le lima poʻo le faʻaaogaina o le malosiaga.

Faitau e uiga i se mea e maua ai le pamu mo se vaieli!

Metotia e sii ai le vai i luga

O le vaʻa lelei o le Abyssinian o se vaieli e aunoa ma se pamu. O le maualuga o le alofilima e itiiti ifo i le 30 m, e le faatagaina oe e te faʻapipiʻi se pamu lelei, o se vaega laititi.

E lelei le fufulu pe afai e togi i le oneone i le loloto o le 50 mita. Ma o le tele o vaieli e faia tonu i lenei tulaga, faʻavasegaina i latou o le au faipese, lea e sese.

O le Artesian vai o se minerale, o loʻo taoto i le loloto i totonu o se pesini papa ma e oʻo atu i le 400 mita. Ina ia aveeseina, e te manaʻomia le faʻatagaga a le pule o le fanua ma le suʻesuʻeina o suʻesuʻega faʻafanua. O le mea lea, o vaʻafaiaoga ei ai se tusifolau ma o loʻo i lalo o le pule a le vailaʻau vai. Aepeitaʻi, mo le viliina o soʻo se vaieli, e manaʻomia le faʻatagaga o auaunaga mama.

Pamu mo le suʻeina o le vai mai se vaieli e mafai ona faʻaaogaina poʻo luga.

Faʻamatalaga mo le faʻaleleia o vai

O masini vai e aofia ai pamu e suʻe ai le vai e ala i se pulupulu. E i ai pamu faapitoa mo le vaʻaia o le Abyssinian, lea e fatuina ai se masini moli i totonu o le pusa, e mafua ai le maualuga, ma i luga o le fogaeleele o loʻo tafe le vaitafe i totonu o le tane.

O pamu vai mo vaieli vai e faʻatapulaʻaina i le gafatia e faʻaleleia le vai mai i lalo ifo o le 9 mita. O le caisson - o le lua, lea e faʻaaogaina ai le pamu ma le punavai autu i lalo o le vai, e laveaʻi ai le tulaga. Pump centrifugal pumps e le taugata, faigofie ona faagaoioia. O a latou galuega e faʻamautinoa e ala i le faʻapipiʻiina o se siaki siaki, talu ai o le paipa faʻasosolo e tatau ona i lalo o le faletusi.

O le faʻafanua e aofia ai piston poʻo le faʻataʻitaʻiga o taga. Faatasi ai ma le manava masini, e mafai ona e pamu e oo i le 5 m3 vai i le itula mai le loloto o le 7 mita. Faʻaaogā vaega ole faʻaleleia o le eleele - ea ole ea, e taua tele pe afai e alu ese le vaieli mai le laina. O le masini vavave e faia e le compressor. O mea uma eletise eletise e manaia, e manaʻomia le malu mai le timu poʻo le kiona.

Pamu suamalie

O pamu suamalie e valaʻau ona o le fale faigaluega ma le afi o loʻo i totonu o le fale e tasi ma ua tuʻuina ifo i lalo o se faʻata vai i totonu o le faʻamaʻaloga. Pumps mo vaieli vai e eseese ituaiga. E faʻatasi i latou i le ono mafai ona faia i le tausaga atoa. O le masini o le potu faigaluega o mea faʻaaogaina e fuafua ai o latou igoa:

  • sosogi;
  • lelei;
  • loloto;
  • viia.

E faʻatutuina masini faʻaofuofu i totonu o se paipa ma se uaea poʻo se auala faʻatulagaina. I lenei tulaga, ua faʻapipiʻi meafaigaluega i totonu o le casing i le loloto manaʻomia, lea e mautinoa ai galuega i lalo o le vanu.

E mafai ona i ai i iunite centrifugal se afi afi ma se vaega o loʻo faʻaaogaina. E masani ona faʻaaoga se pusa o loʻo i ai le mea faigaluega ma le eletise o loʻo i totonu o le pa puipui e tasi e faʻamauina le vaega paipa mai fafo. O le masini e tuʻuina atu i le loloto o loʻo manaʻomia. O se faʻataʻitaʻiga o se mamanu o le pamu o le ESP, o loʻo i ai se vaega tele o le galuega, o le vaitusi ma uili vavalalata, lea e mafai ona maua ai le vai i le mamafa o le 300 m ma le tafe o le 360 ​​m3/ itula E i ai mamanu o EPN, APV, APVM.

E faʻaaogaina faʻaaloalo viiviia mo vaieli. O le fea o pamu e sili ona lelei mo se va e sili atu i le 50 m loloto, centrifugal pe vibrating? Afai o le pamu e alu i totonu o se atigi pusa, o se pamu vortex faigofie faigofie e mafai ona maua vai mai le loloto o le 40 m e aunoa ma se faigata. Ae ui i lea, o lona faʻaaoga umi i le vaieli i le oneone o le a taʻitaʻia ai le potu. O le faʻaaogaina o tamaʻi Kid ma Trickle i vaieli e faʻamaonia le tamaoaiga.

Pump submersible pumps (GNP) e sili atu nai lo isi uma faʻataʻitaʻiga mo vaieli papaʻu. Vaʻai vaʻavaʻai i pamu a le Aquarius, o le lautele e lautele, o tau e faʻalelei.

O ata loloto o loʻo faʻatusalia ai le mamanu o le faʻalauteleina o le taʻavale i totonu o le paʻu ma le umi o le 0.5 - 2.5 m, o se cross cross of 10 cm. Ua tuʻuina le masini i totonu o le paipa i le loloto o le 16 mita, o loʻo faia i mea faʻasaina. O pamu suamalie e faʻaaogaina i vai mama, o le a vave ona faʻaumatia e le oneone le taʻavale. O se pamu centrifugal mo se vaieli e 30 mita e masani ona faʻaaoga nai lo isi faʻataʻitaʻiga.

E masani lava, o se vaʻaiga ua faʻapipiʻiina i se potu gaosi, lea o loʻo faʻaaogaina ai le afi afi ma le masini lea o loʻo faʻapipiʻi ai le faagasologa.

Lelei mea e filifili ai pamu

O le filifiliga o se pamu e amata i le fuaina o le maualuga o le faʻata (static) ma le loloto o le vaieli. O uiga o le pamu mo le vaieli ua faamaumauina i le tusifolau. E tatau i le tagata faʻatau ona faʻatusatusa ia mea talafeagai talafeagai i faʻamatalaga faʻapitoa i le masini. O le suʻesuʻeina o le vai mo le i ai o mea faʻamalolo e faʻamoemoeina, o le a fuafua ai poʻo le a le ituaiga meafaigaluega e umi atu. O le taumafa e fuafuaina e faʻavae i luga o masaniga faʻaaoga masani. E tatau ona e iloa le tafe o le vaieli ma le lautele o le paipa. O le pamu sili ona lelei mo le vaieli o se tasi lea e sili atu le maualuga o le tafe o le tafe nai lo le mea e tatau ai ma e itiiti lava nai lo le tafe o le vaieli. Afai o le isi itu, o le pamu o le a faʻamago le vai.

O le vai vavalo e faʻaalia ai le faʻamamaina o le potu e maua ai, 2 pamu vibration o le a fesoasoani e faʻamamaina. O le pito i lalo o le a faia ai le palabidity, le pito i luga - pamu fafo. E le mafai ona faʻaaoga pea vai palapala; e tatau ona e valaʻau ni tagata tomai faapitoa e suʻe le tulaga o le vaieli.

Pamu faʻapipiʻi poʻo pamu mo le vaieli, o fea e filifilia? Pumpmer pump pumps should always be under the bay. Afai e fesuiaʻi ile siosiomaga, o le a faʻaaoga le masini. E lelei lelei pamu mo le lelei o le Abyssinian ua faʻapipiʻiina i le potu aoga. I isi tulaga, e manaʻomia se fale puipui. Ae ui i lea, o ia mea faigaluega e mafai ona faatauina mai taugofie. Afai e te manaʻomia sina vai ma e le loloto, e mafai ona e faʻaaogaina se pamu tusi.

Afai o oe o se tagata nofomau i le atunuʻu, e tatau ona fesoʻotaʻi meafaigaluega e ala i le faʻatonutonuina o le voltage. O le faʻaletonu o faʻamatalaga i totonu o le fesoʻotaʻiga o le mafuaʻaga autu lea o le le mafai ona faʻaaogaina fale i totonu o le atunuu ma totonu o le nuʻu.

Afai o le faʻamaoniga fuafuaina o le tau, e mafai ona e faʻatau ni masini na faia i Saina. Faiga faʻapitoa suauu Rusia ma taugofie. I le masani ai, o lenei ituaiga o meafaifaaili i Rusia e masani ona lelei. O le mea pito i sili ona lelei i lenei vaega o pamu Pālagi o Perdollo ma Calpeda.

A o lei filifilia se pamu mo se vaieli, e tatau ona e gauai atu i iloiloga a tagata faatau. O le tele o loʻo fautuaina le faʻapipiʻiina o se pamu faʻapipiʻi:

  • faigaluega itiiti le pisapisao;
  • e seasea ona pisia i le oneone;
  • e faʻamalosia i taimi uma e le vai, galue 3 tausaga le umi nai lo le faʻafanua.

O le faʻaaogaina o le puipuiga mai le faʻamamaina o le suāvai, o le i ai o siaki siaki eleele, masini e faʻaalu ai le masini, o le a mautinoa ai le leai o se faʻaogaina o pamu. Soʻo se masini e manaʻomia ai le tausiga. Faʻatasi i le 2 tausaga, e tatau ona asiasia meafaigaluega mo meataalo ma vaʻa, faʻamama le paipa, siaki le auala e sui ai le u, e le tuʻuina atu le suauu moli.