Meaai

Meaʻai mago maloloina

O aogā o kāloti e tele. E le gata ua tumu i vaega aoga mo le tino, ae o le paketi foi. O le tele o ipu suamalie e saunia mai ai. Ua maua faapitoa e le karotone casserole le faʻaaloalogia faapitoa. Matou te ofoina atu ni fualaau suamalie mo le aiga atoa.

Carrot casserole mo tamaiti

Tatou amata le filifiliga i filifiliga a tamaiti. Tamaiti e matua le fiafia: e le o se mea lelei, e le fetaui. E matua le fiafia le tinā pe a 'aina e le latou alo pele a latou meaʻai ma le fiafia. O lenei e te le tau suʻesuʻeina tusi a tamaiti i le sailiga o se mea lelei ma i le taimi e tasi o le meaʻai suamalie. O le fua mo fualaʻau pati pei o le aʻoga i se tusi.

Ina ia saunia se meaʻai e te manaʻomia: 3 tbsp. l semolina, pauna o kāloti, tasi fuamoa, 1-2 tbsp. l sugars, mea sili ona fiafia i ai (e pei o le tinamon, vanillin), se fasi pepa pata.

Aua nei galo e te kuka le ipu mo tamaiti, ia mautinoa ia mulimuli i fautuaga.

Tulaga o sauniuniga:

  1. Fufuluina maeʻaeʻa kātiti ma faʻafefete i totonu o se pulu seʻia oʻo i le kuka. E mafai ona e tipi fualaau faisua i le 2-3 vaega, o lea latou te vave kuka. A maeʻa kāloti, faʻafefe paʻu ma 'otiʻusi pito o le "laau" i sina mea itiiti.
  2. Tasi le kāloti uamea i se auala faigofie (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamafanafana lelei poʻo le "ufiufi" i totonu o se mea faʻapitoa).
  3. Faaopopo le fuamoa, semolina, mea manogi ma le suka i le carrot puree. Faʻafefiloi mea uma seia maeʻa.
  4. Pepa teuteu e ufiufi ai le tao tao (aua nei galo e "ufiufi" ma itu), sasaa le paluga ma lulu le foliga i se mea itiiti, ina ia tufatufaina atu le mamafa.
  5. Otioti le pata i ni fasi ie manifinifi ma salalau ile luga ole paluga. O lenei mea faalilolilo o le a mafai ai e le paluvalaʻau ona maua se tofo manaia ma le suamalie.
  6. Sauni se kaseti anufe i le umu mo le 35-40 minute i le 180 ° C.

Ave ese le pusa mai le manu ma tautua. E lelei le ipu ma koko i le susu.

Tisem cheese cheese with carrots

O le kulimi laʻau ma le kapiti gaosi, o se mea e sili ona lelei le soifua maloloina, matagofie ma matagofie tele o le ipu. O tamaiti uma ma tagata matutua o le a talisapaiaina.

Ina ia saunia, ave: 2-4 tbsp. l semolina, fuamoa, 0.2 kilokalama o kāloti, o le pauna o le siʻisiʻi kulupu, o se pine o le vanillin (mafai ona suia i le vanilla sugar). Faʻaopoopoga manaʻomia: 0.1 kilokalama o vine, 5 tbsp. l suauu masani, pata (tusa ma le 1 tbsp.), 3 tbsp. l kulimi mumu.

O se fua masani lenei. Ae, o le avea o se faavae, e mafai ona e fatuina lau oe lava lomiga. O lea, e mafai ona e faaopoopoina isi fualaau mamago po o fualaau aina i le pusa (pear ma le apu e lelei lelei ma kāloti).

Tulaga o sauniuniga:

  1. Fufuluina maeʻaeʻa kātiti, paʻu, faʻamago i luga o se solo ma tipi i ni vaega laiti.
  2. I totonu o se laulau po o se pani ma se mea mafiafia, faʻamausua le pata, tuu le kāloti ma faʻapipiʻi seia oʻo ina vaivai.
  3. I le taimi nei, ia sauniuni le 'au. Tuu le kulisi ma le kulimi kirimigi i totonu o se pesini loloto ma taia seʻia oʻo ina lamolemole.
  4. Paʻu i totonu o se fuamoa, sasaa le ava, suka ma faʻafefiloi mea uma.
  5. Faʻaopopo se vaega o semolina, faʻafefiloi ma vaʻavaʻai i le ogatasi o le numera curd. E tatau ona matua mafiafia. Afai e tatau ai, faʻaopopo nisi mea teuteu.
  6. Fufulu mama vine i le vai inu, faʻafeiloaʻi i se pesini, sasaa vai vevela ma tuʻu i lenei pepa mo le 5 minute.
  7. Faʻasologa o kāloti kuka i totonu o se mea e teu ai manu (sili atu i nisi o taimi) pe olo i totonu o se mea e gaosi ai meaʻai. Sasaa i le suka ma fefiloi.
  8. Faʻasusu le vine mamago ma vaevaeina i ni vaega se lua, faʻaopopo i kāloti ma le fala. Faʻafefe.
  9. Ufiufi le ipu tao tao i le pepa paʻu pepa poʻo le gaʻo lelei i le suauʻu. O lenei ia tuʻu sina mea itiiti ma faʻalanu i lalo. Lasaa nisi karati i luga.
  10. Toe fai le taualumaga, fai se pusa.
  11. Faʻafei le koko tilati i totonu o le ogaumu, faʻapipiʻi i le 180 tikeri. Taimi e kuka ai 20-25 minute.

A uma le taimi, aveese le meaʻai ma mālūlū. A maeʻa lena, e mafai ona tuʻuina atu i se ipu, ma tipi i fasipepa ma tautua.

Carrot casserole ma le susu ma le siʻi kuka

Ma o se isi lea mea e le masani ai mo fualaʻau koko. O lona faalilolilo o le kukaina o kapiti lavalava - latou te gaosia susu. Oona ma manaia tele.

Mo le kuka o le ae manaʻomia: 4 tbsp. l suka, afa afa o susu o susu, 250 g keke falaoa, tutusa le koko o kāloti, lua fuamoa. E le gata i lea, e tatau ona e suʻeina le masima, se fasi pata, semolina (3 tbsp. L.).

Tulaga o sauniuniga:

  1. Fufuluina fualaau faisua, pela, tipi i ni vaega laiti, tuu i totonu o se apa. Liligi i totonu o le susu.
  2. Tuu le suauu i kāloti, ufiufi le apa ma faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu seia oʻo ina faʻapalapala.
  3. Faʻafeiloaʻi uma le masini i se mea e faʻaleleia ai le suavai pe faʻafeiloaʻi i se auala faigofie.
  4. Liligi le masini i totonu o le apa, sasaa le semolina, faʻafefiloi ma kuka mo le 3 minute, faʻatulaga se afi.
  5. Fusi le kisi i se mea e pala ai (e mafai ona e faʻaaogaina se fuālaʻau), faʻaopoopo ni yolks egg, masima ma faʻafefiloi mea uma seʻia oʻo ina lamolemole.
  6. Faʻapotopoto faʻataʻapoʻa ma le paʻu faatasi.
  7. Faʻamau faʻamavae muamua na vavae ese ma le suka.
  8. Faʻaliliu atu paluga i se "paluga" ma faʻafefiloi.
  9. I totonu o se pepa laʻau, e tufatufa tutusa le meaʻai.
  10. Faʻafei le koko tilati i le ogaumu mo le 40 minute i le 180ºС. Ina ia siaki le sauniuni o le pusa, e tatau ona e ave se tootoo po o se laau umi. Afai a uma ona togi le keke ona sau lea - e tatau ona e tape le ogaumu.

Faʻamuʻu le kuka i le kuka, tuʻu i luga o se ipu, tipi i ni vaega, teuteu ma suka e mafai ona 'ai.

E mafai ona e faʻaopopoina se mea fatufatuaʻi: ​​tuu se vaega o le kāloti "paluga", ona tuu lea o le kulimi mama i le ogatotonu ma faʻatumu i le galo o totoe.

Multicooker casserole

Mo i latou e fiafia i masini faʻanatura i totonu oa tatou mea e teu ai, o loʻo i ai se kaseti pati i totonu o se kuka taofi. E moni lava, e tatau lava ona e saunia mea aoga. Ae o le masini lava ia o le a popole i le taoina.

E tatau ona i ai i lou lima: se pauna o le siʻisiʻi kulupu, 2 kāloti masani, kulimi mumu, semolina ma le suka (4 tbsp.) O fuamoa o pata, lua fuamoa.

Mo le kukaina o casseroles, e mafai ona e faʻaaoga le kusi falaoamata o soʻo se mea e gaʻo. Afai o le kulimi kulimi e sili atu le suavai, e sili atu le faʻapipiʻi i le gau ao leʻi faʻaaogaina.

Kuka:

  1. Fufuluina, paʻu ma faʻafefeteina le aʻa e totoina lelei. Mo le fesuisuiai, e mafai ona e faʻaaogaina se mea e gaosia ai, se mea e teu ai meaʻai.
  2. Liligi le suka i totonu o se koneteina loloto, paʻu i fuamoa ma faʻaigisi seʻia oʻo ina lamolemole ma se paluga. Faʻaopopo le semolina ma faʻafefiloi lelei.
  3. I totonu o le kulisi, faʻapipiʻi kirimi kiripulu ma toso faʻatasi. Mo le mauaina o se fuainumera sili ona maaleale o le pusa, e mafai ona e faʻaaogaina se mea e gaosia.
  4. Faʻaopopo le kulimi-suka-sugar i le paʻu paʻu ma faʻafefiloi. Ona faataatia ese lea o le kapoti ma taia lemu seia maeʻa.
  5. O se pesini o mea faʻalanuʻu, e aofia ai itu, 'ua ufiufi i le pata. Liligi le "paluga" maeʻa i totonu ma tuu i le iunite. A uma ona tapuni le tapuni, ona faatulaga lea o le "Baking" mode. Taimi e kuka ai 60 -80 minute e fuafua i le ata o multicolo.

A maeʻa le taimi, e tatau ona tuʻu i totonu mo le isi 10 minute, le 'carrot casserole ma le semolina,' ina ia "oʻo". A maeʻa ona toso ese, tuʻu i luga se ipu ma tautua ma se kulimi kirimoni.

I le taimi o le sauniuniga o le paluga, e mafai ona e faʻaopopoina fualaau 'eseʻese, fualaau mamago na fufulu muamua i le vai vevela. Semolina e mafai ona suia i le falaoamata. I lenei tulaga, o le faifai pea o le a fai sina malie.

Karati ma apu

Carrot ma apu apu - o se ipu e mafai ona saunia i soo se taimi o le tausaga. O mea fiafia i le taumalulu, pe a popole i fualaau faisua fou ma fua.

O le ae manaomia: semolina (tioata), fualaau aina e lua, tolu fuamoa, 2-3 kāloti, 0.18 kilokalama o le suka. E le gata i lea, e te manaʻomia le 1 tsp. soda, o se pine o le kinnamon, o le suauu manogi (2-3 sipuni). Mo le teuteuga, e mafai ona e ave le suka suka.

Amata:

  1. Fufuluina fualaʻau matala, faʻapipiʻi le anu ma faʻamalu lelei. Faʻafei atu Karoti i totonu o se pesini loloto, sasaa i le suka, faʻafefiloi ma tuʻu i lenei pepa mo ni nai minute ina ia liusua le suka.
  2. I le taimi nei, fufuluina apu, pi ma fatu ma tipi i totonu o ni tamai pusa.
  3. Faʻamaʻi fuamoa i totonu o se pusa eseese ma sasa. Liligi le fuamoa maso i totonu o le koko. O iina, auina atu apu tipi, fuālaʻau suamalie, suauu, mea manogi ma semolina. Faʻalelei lelei.
  4. Tuu le falalaʻau i totonu o se masini tao tao, ufiufi i le pata, ma faʻamafola le pito i luga ma se sipuni poʻo se vaʻa.
  5. Tuʻu mo le 10 minute i le itu, ina ia fulafula le semolina.
  6. Tuu le ipu ile oveni ma tao mo le 40 minute i le 180ºС.

O le meaʻai maeʻa e tatau ona tuʻu faʻapuupuu i totonu o le ogaumu, ona aveese lea, sina mea itiiti, tuʻu i luga o se ipu ma teuteu i suka suka.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le sauniuni o se kaseti koko e vave tele ma faigofie. E mafai ona tuʻuina uma mo le taeao ma faʻaaogaina o se meaʻai. O le isi mea - o le a apili i tamaiti uma ma tagata matutua.