Fugalaau

22 ituaiga sili ona matagofie ma ituaiga o rosa ma igoa

O Roses ua leva ona mafaufauina o se tasi o teuteuga sili ona taua o soo se togalaau. E le gata i lea, o le a mafai e le teine ​​ona teena se fua o nei fugalaau manogi. I luma o se fai togalaau e manaʻo e totō lenei laau manaia mo le taimi muamua, o loʻo i ai le tele o ituaiga eseese ma ituaiga faʻavae. O le fea mea e te manaʻo i ai? Lalo o le a tuʻuina atu laʻau sili ona lauiloa ma fou i le tele o vaega.

O ituaiga sili ona lelei o le aʻeina o rosa, igoa ma faʻamatalaga

O laau toto e iloga e ala i le i ai o laulaau uumi ma faʻafetaui, o lona umi e mafai ona oʻo i le 5 mita. O nei rosa e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai ni fausaga mataʻina, puipui poʻo ni fugalaau fugalaau.. E mafua lenei mea i le mea moni latou te maua le fiafia i luga o faʻalautelega faʻapipiʻi poʻo faʻamau.

E masani lava, o fugalaau o le aʻeina o rosa e laiti, ma e toetoe lava o le togavao uma e fafagaina. O le amataga o le taimi, ma le umi o le totoina saʻo e faalagolago i le ituaiga filifilia.

Pomponella (Pomponella)

Rosa Pomponella (Pomponella)

O le ogalaau e laʻititi i le tele, o ona aʻa e tupu i le umi o le 1.5 mita. O fugalaau e matua le masani lava foliga, tapunia ma lapotopoto, e talitutusa ma se taufaamatau. O le lanu o nei tumutumu o le piniki mumu, e tele foi fai togalaau e matauina le i ai o se manogi susulu. O le ituaiga na mauaina lona lauiloa e le gata ona o ona foliga, ae ona o lona le mautonu ma le puipuiga o le tele o faamai.

Paʻu (Flammentanz)

Rose Flammentanz

O se mea uiga ese o le teteʻega o le maʻi ma le mafai ona faʻafefe o gutu ifo i lalo -30 tikeri. Laʻau tupugo e oʻo i le 3 mita le umi ma le 2 i le lautele. O ata o loo valiina i se lanu mumu, lanu mūmū, o loʻo i ai se texture, tele lapoa ma se manogi manaia.

Fou Lalo (Fou Dawn)

Rose New Dawn

O le ituaiga sili lea ona lauiloa ma taʻutaʻua o le aʻeina o rosa. O le ogalaau e malosi tele ma malosi-tuputupu aʻe, e mafai ona faʻafeiloaʻi soʻo se mea, e oʻo lava i tulaga leaga o le tau.. Terry pale fugalaau teuteu teuteu le laau mai le tautotogo o le tautotogo seia oo i le tautoulu, i se faaopoopoga, latou te le fefe i matagi malolosi ma timuga mamafa.

Golden Gate (Auro Faitotoa)

Rosa Golden Gate (Golden Gate)

Na fafagaina i le 2006 ma ua uma ona lauiloa i le vaomatua. O le laau toto e tupu i le 3.5 mita le maualuga, e iloa ai le tele o laʻau. O lanu samasama e lanu samasama, lapoa tele, o le ituaiga o petals o le terry. O lenei ituaiga e le o se mea e masani ai i tulaga o le galueaina ma le tausiga, e puipuia i le tele o faamai.

Iceberg (Iceberg)

Rosa Iceberg (Iceberg)

Se ituaiga tuai o loʻo faaauau pea ona manaʻomia i aso nei. O le laau e laiti, e na o le 1.5 mita le maualuga e ufitia uma i fugalaau paʻepaʻe.. O le taamilosaga e laʻititi le lapopoa, o le tino ma foliga lelei, ma se manogi manaia. I le faaopoopo atu i foliga vaaia, o se fugalaau e mauaa aʻa i le toetoe o soo se tau.

Vaaia o Vailaʻau Vaʻaia o le Vaimama

O le vaega e sili ona lauiloa o laau toto, e fai ma sui o rosaisi i luga o pine tetelei luga o luga o laupepa tetele o lanu eseese o lanu eseese ua faia.

Gloria Day (Gloria Dei)

Rose Gloria Dei

E ui lava e manaʻomia ai le gauai atoatoa ia te ia lava, i le tulaga o le malulu mo le tau malulu ma le puipuiga mai faʻamaʻi, o se tasi o ituaiga sili ona lalelei ma taʻutaʻua o laʻau o le lauti. O pana e malolosi ma saʻo, e oʻo i le 120 centimita le maualuga, o le fugalaau e telē tele (diameter 16-18 centimita) ma matagofie. Le lanu o le fuga o le samasama samasama, i luga o pito e mafai ona e vaʻai i se tuaoi lanu piniki. O le fausaga o le fugalaau e matamata, ma o le foliga o loo tafe;

Super Star (Super Fetu)

Rosa Super Star

E tumau mausali ma matagofie, i luga o se tasi fana, e oʻo atu i le 110 centimita le umi, e tasi pe sili atu lumanaʻi tumutumu o kulupu, faʻapitoa o le terry ma se foliga e pei o se tioata. O le vaitau o le fugalaau e muamua muamua i le taumafanafana ma aʻo lei amataina le kiona muamua. O le isi avanoa o le a faʻasaoina umi i totonu o se teuga;

Landora (Landora)

Rosa Landora (Landora)

Faʻasaga i le malulu ma nisi o faʻamaʻi, o laau toto e ola i le 120 sima le maualuga. Laitiiti samasama samasama ma sina paluga o paluga eletise foliga lelei e pei o se mea teuteu o soo se fale mafanafana;

Parataiso (Parataiso)

Rose Paradise

E lauiloa ona o le lanu e le masani ai o le fugalaau, lea e suia pe a faʻaalia. I le taimi muamua, e valiina le fuga i se lanu lavevela malamalama, ona avea ai lea o petals ma lanu piniki, fugalaau ma peiseai o le faʻavaa o se nofoaga e sili atu le malamalama. O ituaiga o roses e masani ona faʻaaoga mo le tipi;

Blue Moon (Blue Moon)

Rosa Blue Moon

O fugalaau faapena e le masani ai, lalac lanu o petals ma e lauiloa e "lanu moana". Laʻau maualalo, na o le 90 inisi lemu, laʻau masani, lanu lanumeamata lanumoana. Lilac buds e aofia ai le 35 petals of terry texture. E i ai foi se manogi matagofie ma e le fefe i le malulu. O le le lelei o se maualuga maualuga o le paʻu o le paʻu.

Roses ma fugalaau aupito tele

O lenei meaola e aofia ai ituaiga, le lapoa o le polo e sili atu i le 12 cmO ituaiga e sili ona mataʻutia o:

Polka (Polka)

Rosa Polka (Polka)

O le vao o sea rosa e oʻo atu i le 3 mita le maualuga, o le laʻau e tele ma manaia. O fugalaau e manaia ma manaia, i le ogatotonu o loʻo valiina i lanu lanu, ma luga o pito i totonu o le kulimi paʻu. O le limite o le polo e 14-16 senitimita, o le pito o le petals e vaʻaia. O le fugalaau e faaauau pea i le vaitau atoa.

Paul Nero (Paulo Neyron)

Rose Paul Nero (Paul Neyron)

O le togavao e leai se aoga e oʻo i le maualuga o le 100-150 senitimita, o le laʻau e telē ma susulu. O fugalaau e tusa ma le 18 inisi le lautele le lautele ma e manatu e sili ona telē, e foliga tutusa lava ma peonies ma o latou foliga lanu ma pito i tua o petals. O le lanu o ia ituaiga o roses e pipi mafiafia, o le fausaga e pala. Ole aʻafiaga autu e le lelei le faʻaogaina o le kiona ma faʻafitauli i nisi faʻamaʻi. I lalo o tulaga lelei, e mafai ona fuga i le 1.5 masina;

Ravel (Faʻasolo)

Rosa Ravel

O le pata o le pata o ituaiga roses, o se laau e tele-lapoa ma se fuainumera tele o tipu ma lau laau lapopoa, lau-lanumeamata. E masani lava E na o le 1 le fuga e faia i luga o se tasi puʻe, e seasea lava ona i ai le 2 pe 3. O le fugalaau e tupu mai i le lanu mālūlūlū, o le papa o le fugalaau o se fugalaau. I le averesi, o le lapoa o le rosa e 12 centimita. O le ituaiga e puipuia i le malulu ma le tele o faamai;

Dam de Coeur (Tina de Maʻeu)

Rosa Dame de Coeur

O le laau iti e laiti ma matagofie, e le sili atu i le 1 mita le maualuga, e tele laulaau, lanumoana lanumeamata i le lanu. Fugalaau e tupu mai "galu" ma e mafai ona ola le rosa i ni nai taimi i le ogatotonu o Iuni ma le faaiuga o Setema. O tumutumu o le ipu e pei o le ipu, mafiafia, ma le vevela, o peti lanu mumu tele e le paʻu i le la. O le limasefulu o le polo e 12 centimita. O le ituaiga e le fefe i le malulu ma le tele o faʻamaʻi pipisi.

O ituaiga sili ona lalelei o miniature ma dwarf roses

O lapisi lapisi e aofia ai ituaiga e le sili atu i le 35 simita le maualuga o laau vao. Latou te foliga lelei i ni fatuga eseese ma e masani ona tupu aʻe i foliga o se ituaiga o tuaoi ola.

Hummingbird (Colibri)

Rosa Hummingbird (Colibri)

E lua rosa e taua o Colibri ma fugalaau samasama samasama. Muamua na aliali mai i le 1958, ma i le 1978 na faʻalauiloaina ai lona faʻalauiloaina. O le lanu tele e puipuia i faʻamaʻi ma le le lelei i le galueaiina. E le sili atu le maualuga o le sukrub i le 25 simetimita, e faapipiiina ata i vaega e tolu o le 3-5 vaega ma fiafia i lona matagofie seia oʻo i le pau. O fugalaau Hummingbird e laiti, lanu mumu, lanu samasama-lanu moli.

Madey (Maidy)

Rosa Maidy

Rosettes o le lanu mumu sesega ma se paʻu siliva i tua. O le vao, i le isi itu, e ola i le umi o le 35 inisi le umi ma e malosi lona tetee atu i faamaʻi ma le malulu.. E tupu lelei le toto i le taimi o le taumafanafana.

Rosemary (Rosmarin)

Rosa Rosmarin

O se tamai vao ma laʻau lanu meamata, e le fefefe i le malulu ma le tele o faamai. O i latou lava paleni piniki pinikisina siliva paʻu.

Amoleka (Amoleka)

Rose Amulet (Amoleka)

O le maualuga o le vao e tusa ma le 50 centimita, o le laʻau e matua mataga tele, lanumeamata lanumeamata, o loʻo i ai se maualuga maualuga. O fugalaau e lapoa tele, e pei o le tele, e i ai se lanu piniki mumu.. O le ituaiga e lauiloa mo lona umi o le fugalaau ma o se numera tele o pepe na fausia, i se faaopoopoga, e le fefe se tamai togavao i le foliga mai o le tele o faamai.

Baby Bakara (Pepe Baccara)

Rose Baby Baccarà

O se ituaiga uiga ese lanu mumu, o lona fugalaau e tupu mai i ni mata o le lanu masani, o le lanu paʻepaʻe. Laʻau vaivai, na o le 25 simita, salalau o pale, laʻau susulu, ma le paʻu apamemea.

Vaaia o lanu samasama, moli ma le mumu ma se uumi umi

E masani lava ona ola tupu Roses i taimi umi mo le seleseleina mulimuli ane.aua latou foliga foliga mamalu ma tulagaese.

Cardinal 85 (Faamaumatau)

Rosa Cardinal 85 (Matua)

O le aʻa o se rosa o lenei ituaiga e mafai ona oʻo i le maualuga o le 125 centimita, o lanu e mumu mumu, ae a mavae le 2 vaiaso avea ma fugalaau susulu. O se vaega o le ituaiga o le a avea ma au o le pito i luga o petals ma se foliga teuteu matagofie.

Aalsmeer Gold (Aalsmeer Auro)

Rosa Aalsmeer Gold

Lotu faʻapitoa o lanu samasama susulu, o le aʻa e ola e oʻo i le 1 mita le uumi. O le togavao e paʻu i le lanu uliuli, o laau talatala e toetoe lava a leai.

Queen Elizabeth Elisapeta)

Rose Queen Elizabeth

O aʻa e faia i luga o siaki lanu piniki e mafai ona oʻo i le 1.5 mita le umi. Velvet, terry buds, e aofia ai le 30-35 lau, fuga lauulu tele, lanu piniki. E le gata i lea, o nei fugalaau ei ai se manogi matagofie. O fuga o lenei ituaiga e amata mai i le faaiuga o Iuni ia Novema. Faatasi ai ma le tausiga lelei, o le vasa e faʻafeiloaʻi ai taʻaloga i le ogatotonu o Rusia, ma e teteʻe i se lisi tele o faʻamaʻi.

Forever Young (Faavavau Talavou)

Rosa Forever Young

O le maualuga o le maualuga o lenei ituaiga e oʻo atu ile 1 mita. Laʻau o le laʻau tele, toetoe lava leai ni vao tuitui. Tulu o Terry, vevety, i le averesi, o le lautele e 10 centimita. O petals ei ai se lanu mumu tele ma e lauiloa i le tele o fai togalaau. O le vailaʻau e teteʻe i le tele o faʻamaʻi, e le fefe i le malulu. E le gata i lea, o sea rosa i totonu o se fasi fanua e tumau pea lona fou mo se taimi umi.

O rosa uma o le masiofo o soo se togalaau, tusa lava po o le a le lanu o le pua, laulaau ma le tele o le vao. O lenei fugalaau manogi e fetaui ma le atoatoa i soo se manatu ma ni fatuga.