O le togalaau

Viola Vetroka poo Pansies - ituaiga sili ona lalelei ma lauiloa

O le mea e sili ona fiafia i ai faifaatoaga o Viola Vetroka poʻo le Pansies lauiloa. I totonu o lenei tusiga o le ae maua ai se faʻamatalaga o ituaiga fugalaau e sili ona lauiloa ma ata.

O Viola Vetroka o se tasi o laau laʻau faʻavaomalo o aʻafiaga. O lona gaosiga e mafai uma lava e pei o meaʻai ma laau taʻitasi.

E mafai ona totoina e pei o se fatu laau, ma e ala i le totoina o fatu ile matala.

E tali mai o ia i luga o laʻei ma lagona lelei e tusa lava pe i ai ni nofoaga paolo. At

o le vasega mo le laau e masani ona faʻasusu ma vele ese mai vao.

E tusa ai ma le au faifaatoaga, e manino lava o lona aoga autu o lona tulaga le lelei i le tausiga ma maualuga le tetee atu i faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

Viola Vetroka - ituaiga sili ona lauiloa

Caramel
Kang Kang
Flamenco
Aferika
Goa
Terry lace
Elba vai
Alpensee

Viola Vetroka terry lace

Viola terry lace o se mea moni e maua mo tagata fai togalaau e fiafia e totō fugalaau i luga o la latou upega tafaʻilagi.

E faigofie ona ia faʻamafanafanaina le malulu ma e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa.

Ae ui i lea, i le vaitau atoa o le mafanafana o le a fiafia ai le mata i le tele o fugalaau.

Mai le iloiloga o tagata fai togalaau, e taua le matauina o le lelei o lenei ituaiga o violisa ona e mafai ona tupu e tusa lava pe i totonu o le paolo o le togalaau.

Pau lava le toe foi mai o lona toto e vave ona oti mai se vae uliuli ma le pala.

Terry lace

Viola Vetroka Alpensee

Alpenzee, e pei o isi ituaiga o vaiola, e faigofie ona faʻaleleia e ala i le vaevaeina o se tagata matua poʻo le totōina o fatu ile laufanua.

E le manaʻomia e ia se tausiga faapitoa.

E le aoga le galo e uiga i le faʻafeinu masani ma le veleina. Ma afai e te le galo ona fafagaina o ia, o le a ia faʻafiafiaina oe i se fugalaau matagofie.

O faʻamaʻi e mafai ona faʻaumatia ai le laau, e taua le faʻapipiʻiina o le vae uliuli, lanu enaena, paʻu palapala ma le ele. Ae o le laau ua matua afaina ai i latou.

O le tele o fai togalaau e filifilia lenei ituaiga mo le le tausia o le tausiga ma le tele o fualaau totogo e oo lava i le mafiafia o tulimanu o le togalaau.

Alpensee

Elba vai

O Viola Voda Elba ua leva ona lauiloa i le au faifaatoaga o se laʻau matagofie, matagofie e le manaʻomia ai se tausiga faʻapitoa.

E mafai ona ola e pei o ni totō, o loʻo fuga mai i le tausaga muamua talu ona totō i le eleele, ma fatu i fanua tatala, ae i lenei tulaga o le fugalaau o le a na o le vaitau e sosoo ai.

O le laau e maualuga lona tetee atu i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O le sili ona lauiloa o le oti o fualaau mai le lauulu enaena ma vae uliuli.

O le maualuga o le laau e masani lava e le sili atu i le 15 - 20 cm, ae i le taimi e tasi, e tele ni mea e tutupu i luga o pu taʻitasi i le taimi e tasi.

Mai le iloiloga o le au faifaatoaga i le tele o fonotaga, ua manino ai o le aoga sili o le laau o lona tulaga le lelei i le tausiga ma le fua tele. O le mea e le lelei ai, o le fugalaau o le a le tupu i le tausaga muamua o le totōina o fatu ile laufanua.

vai suavai

Viola grade Kahn - Kahn

Eseese Kan - O Kan o se tasi o ituaiga ituaiga viola, ae o le toatele o faifaatoaga ua uma ona latou le fiafia i ai.

O le togavao e tutusa lelei le maualuga ma le 20 cm le maualuga ma le tele-fugalaau e oo i le 8 cm le lautele.

O le tuputupu ae e mafai uma i le fatuina o metotia, ma le totoina o fatu ile laufanua.

O le fuga i le tausaga muamua o le a tupu i le mea muamua lava, i le fugalaau lona lua e te na o le vaitau lona lua e te vaʻai ai pe a uma ona toto.

O faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi e ono afaina ai le laau, e taua le matauina o le vae uliuli, paʻu palapala ma le ele. Ae o siama e tupu i ni mea e seasea ona tutupu, ona e maualuga lona tetee ia i latou.

O faʻamatalaga a le Faatoaga e taʻu mai ai ia i tatou, o le lelei o le ituaiga o Kan - Kan o lona tulaga le lelei i le tausiga ma le umi o le fugalaau.

Kang Kang

Viola grade Flamenco

O le tuputupu ae o lenei ituaiga o le a le mafua ai ona faʻalavelaveina mo tagata amataina. O le laau o le a lagona le lelei e oʻo lava i totonu o le puipui o le togalaau.

O le tausiga o lea mea e sau i le faʻafeinu ma le veleina mai vao.

O le vao e maualuga lona maualuga i le 25 cm ma e maualuga lona puipuiga i faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi. I le taimi o le fatuina, o se lanu uliuli ma le paʻu paʻu e mafai ona afaina ai o ia.

O le lelei o le flamenco e tusa ai ma le au faifaatoaga ua manatu o se puaa lelei tele ma le le lelei i le tuufaatasiga o le eleele.

Pau lava le toe foi i tua o le afai e te lūlūina fatu i le lauʻeleʻele, ona tupu lea o le tupu i le tausaga lona lua pe a uma le luluina.

Flamenco

Viola windrock Aferika

E pei lava o isi ituaiga o viola, Aferika e toe fai ma kopi i le tele o auala.

E mafai ona e vaevaeina se tagata matua, toto fatu i le fanua tatala poʻo lulu i latou mo fatu.

O le a ia lagona lelei uma i le la ma le paolo. O le tausia o ia e le faigata. E le tatau i se tasi ona galo e faʻafeinu i le taimi ma faʻaumatia ai mea e le ma faʻavaveina.

E ui o le laau e teteʻe i faʻamaʻi, e aoga lava le matamata mai lea taimi i lea taimi. Talu ai ona o Aferika e mafai ona faʻaumatia e le paʻu palapala, lapisi po o se vae uliuli.

E masani ona filifilia e le Faatoaga ituaiga eseese mo le tele o fuālaʻau ma le tausiga o le leoleoga.

Viola windrock Aferika

Viola grade Caramel

O le matutua o laʻau viola meli ua oʻo i le maualuga e oo atu i le 30 cm ma o le a fiafia i le ola umi i le taimi atoa mafanafana.

E mafai ona totō e pei o fatu i le lauʻeleʻele avanoa, poʻo i totonu o fualaau. O le tausia o lea mea e le manaʻomia ai se poto faʻapitoa ma e aofia ai le fafagaina masani ma le faʻamaʻapeina o le eleele.

O meaola faalafua ma faʻamaʻi e mafai ona afaina ai lenei ituaiga, e taua le matauina o le vae uliuli, o le ele ma le paʻu palapala. Ae o le siama e seasea lava.

O le aoga sili o le kalama e tusa ai ma le au fai togalaau o lona fugalaau matagofie ma le le lelei i le tuufaatasiga o le eleele.

E na o le tasi le toe toso, e taoto i le mea moni e faapea, pe a lūlū fatu i le lauʻeleʻele avanoa, o le a tupu le tupu aʻe i le tausaga e sosoo ai.

Vailaʻau eseese

O viola ituaiga o pusa ua leva ona maua le lauiloa i le va o le au fai togalaau ma le amataga o lenei pisinisi. E mafai ona totoina e ala i le lūlūina o fatu i le lauʻeleʻele avanoa, ma i le fatuina o metotia.

I le tulaga lona lua, o le fugalaau o le a tupu i le tausaga muamua talu ona totoina.

O le faʻato'āfaiava e le o manaʻomia le tausiga ma e sau i le fausiaina ma le tatalaina o le laau i taimi uma. O faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻapitoa e osofaʻia ai, lea e na o le pau ma le manogi e tatau ona taʻua.

Goa

E tusa ai ma le au faifaatoaga i le faʻalapotopotoga, e manino lava o le aoga sili o le kukaina o le fiafia lea i le tele o le lauolaola faifaipea e oʻo lava i le mafiafia o le togalaau.

Pau lava le toe foi mai o le taimi o le lūlūina o fatu i le lauʻeleʻele avanoa, o le tupu aʻe na o le vaitau lona lua.

Viola Vetroka o le a avea ma se teuteuga matagofie o soo se togalaau, filifili ma totō !!!