Meaai

Meaʻai vevela ma le cauliflower ma zucchini

O le Borsch ma le cauliflower ma le zucchini e lelei tele mo se menu meaʻai. O se meaʻai ua saunia e tusa ai ma lenei fuataga e le o aofia ai meaola manu, o lea e mafai foi ona aofia i totonu o le lisi o meaʻai.

O fualaau aina vevela e masani ona aofia ai fualaau faisua, o le mea lea, e aofia ai le tele o elemene aoga ma vitamini. Afai e te popole i le soifua maloloina, mulimuli i le fuainumera ma taʻitaʻia le ituaiga olaga saʻo, ona tatau lea ona faaopoopoina le sua o fualaau suamalie i lau meaai i aso taitasi.

Meaʻai vevela ma le cauliflower ma zucchini

Afai e te le o faia ni fusi paʻu ua saunia, ona faigofie tele lea ona kuka ai aʻo faʻauluina oloa autu. Oti faʻataʻoti se sipisi lapiti, tolu kāloti ma beets i luga o se fatu, faʻasolo le tamato ma le pepa logo. Matou te fufuluina fualaau faisua uma mo le 20-25 minute, ma i le faaiuga, matou te faaopoopoina se ufiufi o le kalama, ma pasi atu i se lomitusi. Matou te faʻaopopoina se vaega o fualaau faisua i le pan, ma le vaega - masima, tuu i totonu o se fagu mama ma tuu i totonu o le pusaaisa. E mafai ona teu oloa mo le tele o aso.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per Container: 4

Meaʻai mo Vegetarian Borsch ma le Cauliflower ma le Zucchini:

  • 300 g pateta;
  • 300 g o le faisualaʻau;
  • 150 g laka cabbage;
  • 200 g zucchini squash;
  • 150 g laei pusi mo le borsch;
  • 50 g pasili ma seleni;
  • 1 le pata o le chili pepa;
  • 7 g paprika;
  • 20 g o le sua o fualaau aina i le paʻu;
  • 5 g masima;
  • 5 g o le suka.

O se metotia o le saunia o se borsch vegetarian ma le cauliflower ma le zucchini.

Togi le pateta i totonu o ni tamai kopa i totonu o se ipu o le sua. E sili atu le filifilia o le pateta o se ituaiga e le o digestible, o le a tumau ai lona fausaga i le taimi o kuka.

Palu pateta

Matou te fufulu le kalapu vavalo: matou te aveeseina laulaau, o le faʻapouliuli o mea. Matou te faʻasese le ulu o le falelola i totonu o ni tamai laupepa. ◊Oti le ogalaau i totonu o ni tamai pulu, tutusa tutusa ma pateta, ma tuʻu mea uma i le apa.

Matou te fufulu ma palu le failaʻau

Vavaeese laulaau o kāpuni a Beijing, afifiina i totonu o se fasi pepa, malati vevela. O lenei metotia o le slicing e faigofie, aua e mafai ai ona e tausia se ulu tele.

Sred Peking cuki

Pasili ma seleni laulaʻau e vavae ese mai le au, ma tipi ese le lau, faaopoopo i pateta ma kapisi.

Vaʻai le pasili ma le seleni

Matou te tilotilo le pi mai le zucchini, tipi le fualaau aina i le afa. Aveese se taga fatu ma fatu ma se sipuni sipuni. Otioti le pipi i totonu o poloka kupita 1 le senitimita le tele, faʻaopopo i fualaau aina o totoe.

Matou te mama ma tipi le sukcini

Vaʻaiga o le sua: sasaa le paprika, paʻu fualaʻau fualaʻau, laʻau mumu lanu meamata (leai ni fatu ma ni vaega).

Faʻaopoopo mea manogi, faʻatumu i le vai ma seti e kuka

Liligi le 2 lita o le vai malulu i totonu o le fagu, tuʻu i luga o le ogaumu. O le taimi lava e afaina ai, tatou te faaitiitia le afi, tapuni le pani, kuka i luga o se mea filemu mo le 30 minute.

Faaopopo le pusa

Le auala e saunia ai se laei mo le borsch e mafai ona maua i le fua: Tausiga mo le borsch mo le taumalulu

A maeʻa le afa itula, faʻaopopo le fulufulu kuka maeʻa, faʻafefiloi, aumai i se vevela, vave ona aveese mai le vevela.

Liligi le masima ma le sugar granulated e tofo ai, ae afai o le laei e matua suamalie, atonu e te le manaʻomia ni masima faaopoopo.

Tuu le pusa mo le 20 minute ina ia vaʻaia le borsch.

Tuʻu atu le suauu ma sasaa i luga o papatusi

Liligi le veggie borsch ma le cauliflower ma le zucini i luga o papatusi vevela, fufuluina i fualaau fou, vave ona auauna atu.

Ou te fautuaina vegans e vavalo le ipu ma le kulimi kirimulu i luga o se fualaau fualaau fualaau suamalie poʻo le yogurt sogisogi. Le fiafia tele!