Fale taumafanafana

Motoblock Neva ma ni meafaigaluega e fesoasoani i le fai togalaau

O galuega mamafa i totonu o le lotoifale e mafai ona fesoasoani tele i le Neva savavali i tua. O le uila afi mo le faʻaleleia o le eleele ua faʻapipiʻiina naʻo se tagata galue vine. Ae o le masini ma se masini mamana ua fesuisuiaʻi e galue ai ma mea faʻapipiʻi mo le faʻaleleia o le fanua, mutia moa, ma e oʻo lava i se taavale toso mo femalagaiga.

Le lelei o le taʻavale savali i tua

O se taimi o le tautotogo i totonu o se faatoaga a le au faifaatoaga ua toeititi atoa le aoauli. O le galuega mamafa a le tusi tusi o le eliina o se laina mo le luluina o le tele o le taimi. I le auala, o solofanua masini na faʻaalia - Mole, Neva ma isi. I totonu o le 2 itula, e mafai ona eli i luga le 10 eka o fanua i luga o le poloka vaʻa Neva, e leai se totogi e 3 aso mo isi tautotogo po o galuega o le autumn. O le mole e laʻititi ma faʻaaogaina, e oʻo lava i lima o tamaʻitaʻi e mafai, ae maualalo le malosi, malosi vaivai. O se meaalofa mo tagata o le nuʻu o se iunite sili atu ona mamana.

Motoblock Neva, o le faʻatauvaʻa o le fale o St. Petersburg. Na faia i le atinaʻe "Red October - Neva". Ua fausia e le au gaosiga se masini faigofie mo le galue i nuu i tua. Moli afi 5.5-7.5 lita. ma saunia e masini mautu

  • Amerika faʻataʻitaʻiga "Briggs & Stratton";
  • Honda
  • "Subaru".

O le taʻavale e pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i se fuʻa eletise e lua, lea e sili atu ona mausali le faagaoioiga. Pe a liua, o le a alu le uila o le uili e tasi ma faʻaaoga "luga o le mulivae". O le mafai ona faʻaaogaina isi mea faigaluega mo galuega faʻatoʻaga e avea ai le taʻavale solo ma tuagane fesoasoani i le tagata.

E mafai ona e faʻatau ma toe faʻaleleia le iunite i nofoaga pito mamao. O le tau o le Neva savali i tua o le taʻavale e mafai ona taugofie e tusa lava mo tagata ei ai tulaga maualalo maualalo. E 250 fale faʻapitoa mo meafaifaatoaga ma 160 nofoaga autu o tautua i totonu o le atunuu. Faʻamaumauga i luga o le initaneti faʻatau atu oloa faʻatau i soo se tulimanu o le atunuu e faʻaaoga ai lisi o falemeli E gaosia e le au gaosiga meafaigaluega ma se faʻamaoniga, ae o le 1% le teteʻe e le mafai ona faʻaaogaina, ona sui ai lea o masini poʻo ua tuʻuina atu le iunite mo le faʻatulagaga. E leai ni faʻafitauli i le faʻatauina o vaega faʻapitoa talafeagai mo le Neva savali faʻasolosolo mulimuli.

Motoblock model

O le iunite muamua sa faʻapotopotoina faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiina o le afi mimita DM-1K. Na faʻaaogaina le uʻamea i le uila, lea na faʻateleina ai le afi afi. O le atiina ae o eleele mamafa ma e oo lava i eleele taupou o totonu o le lautele o le masini. Seʻi oʻo i le taimi nei, i le fale i tua e mafai ona e feiloai i le Neva MB-1 motor-block.

O le faʻataʻitaʻiga o le taʻavale eletise o loʻo i ai se manaʻoga tele. Suiga:

  • ua faʻapipiʻiina se faʻatau mea e faʻaaogāina ai le kesi;
  • masini faaulufaleina mai;
  • le gafatia e tatalaina le uili tauagavale mo le faigofie ona liua i luga o se tamai fale;
  • O le saoasaoa le saoasaoa ua faateleina i le 12 km / h.

O le faʻaaogaina o le Neva MB-2 motumotu-moto na avea ma 300 kilokalama, ma na faatagaina ai le faʻaogaina o se taavale solofanua. Ina ua maeʻa ona fai, ona amata loa lea ona maua le maualuga o le taʻavale i tua, e ui i le tele o le tau. Sa talisapaia e le au faapitoa le faʻaopoopoga o uiga faʻaauau o le faʻataʻitaʻiga:

  • faateleina le lautele o le gaioiga faagasologa i se tasi pasese;
  • kesi e faʻafeiloaʻi ai - 4 agai i luma, 2 tua;
  • se pulumu mo le tuʻuina atu o malosiaga i mea faʻapipiʻi;
  • nofoa faʻataʻavalevale;
  • siʻitia le malosi i luga o se ala palapala i le afa tone.

O le aʻa o le mea e maua mai i le poloka o ni tagata e vaʻaia le vaʻai mo le tatalaina o le pito i luga. Faatasi ai ma le faateleina o le malosiaga, o le a faaluaina lo latou pueina i le loloto o le faapipii o le 35 cm. Vaai pe faigofie ona faigofie le Neva savavali i tua i le vitio:

E i ai faataitaiga MB-23 ma le MB-3. O le ata 23 o loʻo faʻatino galuega tutusa e pei o le MB-2, ae o le afi faʻatasi ma se gafatia e 10 lita ua faʻapipiʻiina. ma ma le mamafa o le ulu. MB-3 tagata e galue i le malamalama e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi.

O le faʻataʻitaʻiga muamua ua le toe faʻaaogaina. O le fea o fesoasoani e filifilia e filifili se tagata galue totoʻa e faalagolago ile vaega ole eleele ma le natura o le galuega.

Vaʻaia faʻapitoa mo le Neva savali i tua o le taʻavale

I le amataga, o le oloa o se fausaga fausaga. Ua faʻapipiʻiina i uʻamea paʻu ma se mea loloto ma se mea e faʻapipiʻiina mo le lelei lelei i luga o luga o luga o luga o luga. O le seti o loʻo tuʻuina atu i luga o le pito i luga o le saber, lea e suia ai uili i le taimi o le galueaiina. Mo le faʻaaogaina o le tausaga, e tele mea faʻapipiʻi e ofoina atu mo le moto-moto Neva.

O le mafuaaga lea ua taua ai le auala o le poloka, faatasi ai ma le fesoasoani a le togi e suitulaga ai le masini mowing ma le hili, o se taavale solofanua mo le felauaiga i le afa tone o lapisi, ma i le taumalulu e liu ai le kiona. E mafai ona e faʻatau nisi faʻapipiʻi tasi i le taimi poʻo se seti.

Mowers ma Lawn Mowers

O le faʻaaogaina o se mea faigaluega faʻapipiʻi nai lo le puipui o le lima o le a teu ai le taimi ma le malosi. Faʻalagolago i le faʻailoaina ma le agavaʻa o le 'upega tafaʻilagi, ua filifilia se vaega poʻo se suāuʻu pala.

O le uʻu fana mo le Neva savali i tua o le taʻavale o se faʻavaa e faʻapipiʻiina i nai seleulu seleulu. E maua i luga o ni pepa se lua ma ni nifo se vavaega mai le taavale ma galue e pei o seleulu, tipi vao i luga o se vaega faʻasaga. Faʻaaogaina 110 cm, faʻavavevave vave 4 km / h. Aʻo tausia le vao, o le a taua tele le metotia.

E i ai i le masini ni nifo malo ma e aʻafia e oʻo mai i le 1 cm i le isi itu. Mo mafuaʻaga saogalemu, o le uʻamea faʻapipiʻi e ufiufiina e se faʻamaʻi. E mafai ona aveʻese le pulou ma tuʻu vave, ma o le a le faigata le suia o le ipu ma nifo pe a tupu se mea e le lelei ai le mea e sele ai.

E taua le maitauina o le moa o le maualuga maualuga e tusa lava pe leai ni nofoaga, talu ona faʻamamaina le fanua i pasi e lua. I le pito o le faʻamafanafanaga o loʻo i ai se paʻu e le mafai ai ona faʻapala le masini i le eleele. O moli vavave mo taʻavale o loʻo i tua o loʻo gaosia e le tele o laau totō i le atunuu, tapuni KN 1.1.

O le moa mo le vaʻavave o le Neva i nuʻu i tua o loʻo faʻateleina lautele. O le masini e fai ma sui o se puʻue lua poʻo luga o le faʻavaa i le ogatotonu. Faatasi ai ma le fesuiaʻiga o le taina o luga o le disk, o mea uma e paʻu i le auala ua faʻaumatia. O le masini e faamoemoe mo:

  • e lūlūina se mutia vao vao;
  • galue i luga o se fogaeleele e le mafaitaulia;
  • moa, televave o laau afu, mea le lelei.

O le masini tipi e fai ma sui o 4 pipi e faʻapipiʻi i luga o le pulou ma pine. O naifi e sau mai le paʻu o le 'ie i lalo o le gaioiga o le tui, e ave i totonu pe a taofi. E taatia le vao i ni laulamole lamolemole. O le fafie mo le poloka-vaʻa Neva Zarya ua faʻapipiʻiina i le lua vaitusi e felataʻi le tasi i le isi. E maualuga le maualuga o le swath. Ae o naifi e vave ona mumu pe lele ese pe a latou lavea se toomaga. O le gaosiga o meafaigaluega eletise e maualalo, o le lautele o le lautele e 80 cm.

Mo le faʻaaoga i totonu o le fale vevela i ni tulaga malulu, o se moa moa laʻititi Neva-KR-05 mo se taʻavale savali i tua ua sili atu ona talafeagai. Meafaigaluega mo lana lava taʻavale savali i tua o le gaosiga e gaosia e le fale gaosi Krasny Oktyabr. O le lautele o le mita e na o le 56 cm e mafai ai e oe ona teuteuina tuaoi ma tale le lala laau.

O le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga moa e tuʻuina atu i luga o le konekarate tiute mo le saogalemu o isi ma ana lava. O le mea lea, e tatau ona le gata ina siakiina le malosi o le malosi o le mea e selesele ai ma le fusi o le fusi, ae faʻapea foi le tulaga o le fanua e fausiaina.

O manava, maa, ma isi mea mai fafo e mafai ona faaleagaina ai naifi ma afaina ai le moa. E tatau ona ave le tausiga e aveese tamaiti ma meaola mai le sone lamatia. Galue i laei ma tapuni.

Aʻo faʻagasolo, o le tulaga o le faʻamau ma le faʻavevesiina o fusi e tatau ona siaki i lea taimi ma lea taimi. Afai e manaʻomia le toe faʻaleleia poʻo le suia o le lau, o le naifi, savali i tua o le taʻavale e tatau ona faʻamalosia.

Aisea e te manaʻomia ai se faʻailoga mo se taʻavale savali i tua

O le mea faʻapipiʻi mo le poloka vaʻa Neva o loʻo faʻaalia ai se mamanu fausaga ma se masini hook-on. I le pito i luga e mafai ona faʻapipiʻiina se nofoa mo se tagata faigaluega poʻo se pusa mo le felauaiga o uta. Faatasi ai ma le avetaʻavale muamua o uʻamea ma le uʻuina o uili uʻamea, ua maua ai se masini e mafai ona faʻaaogaina i luga o le 4 uili. E mafai ona faʻaaoga le tagata faigaluega mo feʻau eseese.

Talu ai ona o le Neva savali i tua o le taʻavale e lua faʻamau, o le nofoa o le avetaavale ua pipii i se tasi oi latou. O le isi faʻapotopotoga e mafai ona faʻapipiʻiina se masini eleele poʻo se meafaigaluega faʻapitoa. E mafai ona faʻatinoina galuega o le togalaau i tulaga sili atu ona talafeagai.

O le AM-2, faʻapipiʻiina se faʻavaa faʻapitoa ma se masini mo faʻailoga faʻatasi ai ma se levela, o se ituaiga faʻafesoʻotaʻi. O le taunuʻuga o se masini ma se avetaavale, faʻavave i se saoasaoa e oo atu i le 10, i le tulaga o loʻo galue - 3 km / h.

Isi vaega:

  • faaputuga fausaga - 1600 * 750 * 1270 mm:
  • le mamafa o le afifi - 55 kilokalama;
  • laina o uili - 65 cm;
  • kilia - 27.5 cm.

O le APM-350-1 le faʻaaogaina o se nofoa, poʻo se isi seti o masini faʻapipiʻi nai lo se nofoa. Ma o le galueaina o le fanua e mafai ona vave faia i ni sulu se lua, lua fafie. O luga o lenei mea faʻapipiʻi ua tuʻuina atu le mauga o le tino mo le felauaiga o iunite mamafa.

Oku faʻaaogaina okuchniki i luga o vaʻai i le poloka poloka

O le galuega sili ona faigata o le tipiina o muti mo le totō ma le tumutumu o laau toto. O se kapili i lima o se fai togalaau o se meafaigaluega lautele. Oku faia e Okuchnik mo le poloka vavave Neva i luma o isi mea na faʻaaogaina. O le eseesega i le va o se pu ma se ploughshare okuchnik o loʻo faʻaaogaina i totonu o se faʻavaa, o le mataupu faavae o la latou galuega. Okuchnik, na faia mai i vaega foliga e fesoʻotaʻi e pei o se aū, e faʻataga ai oe e fai le paʻu o le eleele i itu uma e lua ma se pito malosi ma se oval e ala mai i se faʻailoga faʻailoa. Eseesega i le va o masini:

  • lē tulafono faatonutonu;
  • fetuʻunaʻi;
  • Dutch

O le tagata faʻatau leregulated o se fausaga lautele lautele. O le masini faigofie lea e fatuina ai se kamela masani i le taimi o le taotoga e tatau ona faʻaogaina i apaʻau faʻapitoa. E mafai e se tagata sulu ona galue i luga o faoa, pe o fea na faia ai le taʻaloga e tusa ai ma le talaaga. O ia ituaiga meafaigaluega e galue i le vevela e oo atu i le 30 cm le lautele ma e le mafai ona vaelua laina o pateta. Faʻaaogā faʻaputu faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le malamalama, i luga o luga o pou e oo i le 12 mm le mafiafia. O le masini e malosi-malosi ona o lona talaaga, e faʻaaoga i luga o le eleele faʻaleleia lelei. I luga o se taʻavale malosi i tua o tua, o lona faʻaoga e le saʻo.

Okuchniki i le telefoni feaveai - o le mea sili ona taatele i luga o le faatoaga, e pei o lana mataupu faavae o le galue e pei o se tagata faila. O lenei meafaigaluega e mafai ona toe fausiaina mo soʻo se laina avanoa. E faʻaaogaina foi se tagata e toʻalua faʻalua. A o faagasolo le auala, o se vaega o le eleele e toe faʻafefe i totonu o le uʻu, ma faʻaititia le pito i lalo. Ae ui i lea, e le gata o le faʻaitiitia o le faʻatulafonoina, ae o le loloto o le eleele.

O le Dutchman o se maliega fetuutuunai i le va o le muamua ma le lua. E maua le maualuga o le taʻavale ma le lauulu vaʻaia e ala i le faʻasaʻoina o le pito i luga i le maualuga o loʻo manaʻomia. Pe a gaugau, e toetoe a faʻaluaina. Tulai, e pei o apaau o le lafu i totonu o se togi. Ona o le maualuga o le apaʻau, e le pa'ū le eleele i totonu o le uʻu, o le maualuga e maualuga.

Mo le Neva savali i tua o le avetaʻavale, o le mea e sili ona lelei le vaʻaia o le vaʻalele. E lua puʻe na faʻapipiʻi i se mamao faapitoa ua faʻatulaga i le maualuga o le manaʻoga o le tupuga. Ua faʻamaonia le faʻatulagaina o le faʻaleleia, fai ai le laasaga manaʻomia ma le maualuga o le taʻavale. O ia ituaiga masini e sili atu ona taugata nai lo vane, ae sili atu le lelei o galuega, ma le itiiti ifo le mamafa i luga o le taʻavale savali.

Pe a galulue ma le tagata e sosolo, e tatau ona faʻaaoga le faʻavave o le saoasaoa ma uili paʻu ua suia i le uamea mo le lelei sili atu. A maeʻa le galuega, faʻamamā mea uma o loʻo faʻatofuina mai le palapala ma gaʻo ma gaʻo - lithol poʻo suauʻu mausali.

Pulu-pipi ma le taʻavale savali

O le taʻiala o le faʻaaogaina o masini mo le aoina o pateta e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o fatu mai le eleele ma le faʻataina. O le seleselega e faia ma le lima. Mo pasi taitasi o le faʻataʻavalevale, o pateta e maua mai le laina e tasi.

Kartofelekopalka mo le keneva Neva o le vibration type KKM-1 e faʻaaogaina i luga o le eleele vevela susu ma sina susu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona itiiti ifo i le 9 t / ha o maa i le eleele. O le masini e aofia ai le tipi ma le falalaʻau, lea e vavae ese ai le eleele, ma o pateta e tumau i luga o le fogaeleele. O le masini e tasi-laina, faatasi ai ma se gaosiga e oo atu i le 0.2 i le itula. E maua ai se fasipepa 37 cm le lautele, 20 cm loloto, ua teuteuina ma pasi atu i totonu o le falaoa. E i ai isi suiga e faʻavae i luga o le mataupu faavae lava e tasi o le vibration o le faʻapipiʻiina o le stroke.

E iai foi se aafiaga talitutusa ma se masini vibration e taʻua o Poltavanka. O se pateta pateta e sili atu ona mamafa, ae o se malolo laitiiti. Ua mamanuina le masini e galue i le susu ma le tuufaatasiga, eleele.