Meaai

Dried polendwitz i le fale

O le masima e kuka ile afa-kuka kuka poʻo le sausage sirloin mai le ogavae o le paʻu anufe o se ipu masani a Belarusian lea e matua faigofie lava ona kuka i le fale. Pau lava le mea e manaʻomia mo le kukaina o le falaoa, le masima, suka ma isi mea manogi, ma, ioe, onosaʻi. A maeʻa, o le sauniuniga e na o le 10-15 minute e tatau ai, ona e manaʻomia lea e faʻatali ma le onosaʻi seia faʻamago le aano i tulaga masani.

Dried polendwitz i le fale

O le mea lea, o le a tatou o atu i le maketi ma filifilia se vaega itiiti o le alofa mai se tagata e masani ai meaʻai; i totonu o maketi o Belarus, o lenei vaega o le puaa ua taua "polendvichka". Ole tamaititi e vavae ese mai le femur i luma i se auala e le faʻaleagaina ai maso o le moa, e maua ai se uumi umi ma le vaiti e aunoa ma ni mea papaʻe, mea fesoʻotaʻi ma ata tifaga.

Ona tatou filifilia lea o se nofoaga lelei i totonu o le umukuka po o luga o le faapaleni puipui, lea o le a faʻamago ai aano. O lenei nofoaga e tatau ona puipuia mai le sun tuusaʻo ma iniseti - upega o namu i luga o faamalama - o se mea e manaʻomia muamua.

  • Taimi e kuka ai: 2 vaiaso
  • Auaunaga Per koneteina: 10

Meaʻai mo Sun-dried Polendwitz i le Fale

  • 600 g o le pork tenderloin;
  • 6 tsp masima masima;
  • 5 tsp fualaau suamalie;
  • 2 tsp pepa lanu mumu;
  • 2 tsp mea manogi (cumin, faisua, laulaʻau mago, pepa);
  • fagu mea;
  • uʻamea kuka;
  • matau mo le tautau.

O le auala o sauniuniga o le mago dried polendwitz i le fale

Faʻalulu solo i lalo ole tapuni ile vai malulu, faʻagogo, mamafa. Mo lenei aano o aano o aano o manu, ou te taʻuina le fua o le masima i loʻu fiafia, ou te le fautuaina le faaitiitia o le tele o le masima, e mafai ona e siitia maualuga.

Faʻalulu solo i lalo o le pati i le vai malulu, faʻagogo, mamafa

Mai le pito i fafo o le tagata na matou vavaeina ata. E faigofie lenei faiga, e tatau ona e tipiina le ata i se naifi maamaʻe ma "toso" mai se fasi aano.

Tuu le fatu i totonu o se ipu ipu, fufuluina i le laulau lapisi lapoa. O le siva o masima e ave e aunoa ma se paʻu.

I le faaopoopo atu i le masima, e masani ona faaopoopo le suka pe a fafaga meaʻai ma iʻa. O le suamalie o le suka e matua leai lava se lagona, e faamalūlūina ai le tofo suamalie ma faamalūlūina ai aano o manu.

Mai le pito i fafo o le tagata na matou vavaeina ata Fafasi le aano i le masima masima Faaopopo le suka

Ma le isi, o le aano o manufasi e tatau ona toso i lalo. Matou te ufiufi le filo ma se ipu, tuʻu se tamaitusi poʻo se fagu vai malulu i luga o se ipu.

Matou te tuu le pesini i totonu o le pusaaisa, pe a mavae ni nai itula, o le a amata le sua ma o le a amata le sosolo.

Matou te tuʻuina aano o manu i lalo o le lomitusi ma tuʻu i totonu o le pusaaisa

Matou te teuina le tagata i totonu o le pusaaisa mo aso e tolu. E te le manaʻomia le faʻafefe o aano o manu, e mafai ona tupu le gaioiga e aunoa ma lou auai. E le aoga le popole e le o atoatoa le aano o le aano i le suauu; i soo se tulaga lava, o le masima e sosolo i soo se mea.

Matou te tutu le aano i totonu o le pusaaisa mo aso e tolu

Matou te taoto le fusi i luga o le laupapa ma toe faʻagogo i se solo poʻo se solo.

Fuʻu le aano i se solo poʻo se solo

Saunia se mea faʻafefiloi mago. I se mea e fai ai le kofe, fufulu le lavrushka ma le seleselego, o le caraway fatu ma le pi o le pepa uliuli.

Lue le aano i le mumu pepa ma le paluga o mea manogi.

Vaeʻai manu ma mea manogi

Faʻapipi dolenwitz i le tele o laʻau o gau. Matou te nonoa faʻatasi le masaga o le meaʻai, ina ia fetaui le gaʻo ma le aano.

Ufiufi se polendwitz i le gau ma le lane ma le twine

Matou te faʻaogaina le mimita i luga o se mama tioata ma tautau mo le 10 aso i totonu o se vaieli lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, i tafatafa o se faamalama tatala i le umukuka.

A maeʻa aso e 10, e mafai ona e tipiina le moa kuka e taofi le kuka i totonu o le fale i ni fasi moa ma tautua.

Ua maeʻa le polendwitz i le fale ua sauni!

Le fiafia tele!