Fale taumafanafana

E aoga le togi i luga mo se paʻu mo se goto?

O tagata taʻitasi sa feagai ma se faʻafitauli faʻapitoa pei o se paʻu o loʻo faʻafefeteina faʻatasi ma nai meaʻai laiti. E matua faigata lava ona fufulu le pusa mai le taina, aua e te manaʻomia le faʻaaogaina o meafaigaluega faapitoa. Ma o le aveeseina ma le lima o meaʻai meaai e matua le lelei lava.

O le mea lea, o le pusa mo le goto o loʻo i ai se manaʻoga tele i luga o le maketi, lea e poloka saʻo ai le tafe o meaʻai i totonu o le lua. O lona tulaga e mafai ai ona e tapunia se alavai.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le paʻu mo le faletaele. O le mea moni, i le taimi o le taele, e tele naua le lauulu e ulu atu i totonu o le lua, lea e oʻo atu ai i le paluga. E mafai ona puipuia lenei mea e le paʻu mo le faletaele.

O le faʻaaogaina o se paʻu mo se sulu e le faigata tele. O loʻo i ai ni ipu faʻaaoga faapitoa, faʻafetai i le mea e mafai ona mausali i luga o le alavai. A maeʻa uma le vai pe a uma ona fufuluina ipu, o le a tumau pea mea e totoe i luga o le pa. Ina ia faʻaumatia ia mea, e tatau ona e faʻamaʻeina le paʻu ma lafo ni fasi vaega i totonu o le talo. Ona fufuluina lea o le pusa i le vai.

Le lelei o se paʻu mo se goto:

  1. Faʻafaigofie. O le kesi e faʻapipiʻi ma vaʻavaʻaina ma ni faʻagasologa faigofie i ni nai sekone.
  2. Tauvaga. E mafai ona faʻaaoga Cork mo soʻo se pu.
  3. Mama. E vave lava ona fufulu le paʻu i lalo o le vai tafe.

O le paʻu mo le sisi ma le taele o se mea aoga e puipuia ai ni nai fasi meaai mai le ulu atu i le lua. Ae o le fesili autu e tumau pea: o le a le tele o le tau o sea oloa? O faleoloa i luga o le initaneti i Iukureini ma Rusia o loʻo ofoina atu se paʻu mo le taele mo le 790 rubles. E tele naua se aofaiga tele mo se siaki masani.

Ae i luga o le upega tafaʻilagi a Aliexpress, e mafai ona faʻatauina le faʻamatalaga saʻo e tasi mo le 60 rubles. O lenei aofaiga e 13 taimi e itiiti ifo nai lo le ofoina atu e le kamupanī fale. E le o manino pe aisea e maualuga ai le tau, ona o uiga o oloa e le eseese.

Uiga o le paʻu mo le paʻu ma le taele:

  • meafaitino o le silicone;
  • fomu o se fetu;
  • E 5 ipu inu malosi;
  • umi - 15.5 cm;
  • lanu - lanumeamata, paʻepaʻe, lanumoana.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e tatau ona faʻatau faʻatau saʻo mai se tagata gaosi Saina, se faʻatoʻa mo se taele ma se sulu. A uma mea uma, e manaʻomia e se kamupanī i totonu o le fale le sili atu ma le sili atu i le 10 taimi sili atu ona taugata. E le gata i lea, o uiga o oloa e tutusa lava.