O le togalaau

Tatou te ola mai le fatu fatu laau suamalie Sensation

Faʻamatalaga o le fua o fualaau suamalie O loʻo faʻamanuia lelei le Sensation i isi ituaiga o vine. O le aʻa o le taunuuga lea o le galuega a le au Falani ma vave manumalo i le alofa o le au faifaatoaga ona o lona tele (pe tusa ma le 150 gr.), Lelei lelei, manogi, tetee i le malulu ma felauaiga.

Faailoga o le vasega

O le uiga o lenei meaola e mafai ai ona tauva ma isi ituaiga o vao vao ma ola ai vine i luga o lona nofoaga mai fatu:

  • o le vao e tuʻuina atu i latou lava i le solipalaina:
  • o le laau e ola vave ma tuuina atu se tele o mustaches;
  • ona o le tulaga o laʻau i le maualuga ma laʻau, o fua e mafai ona puipuia mai le matagi ma le malulu;
  • lanu lanumeamata lapopoa o le lapopoa lapopoa ma pito faʻamau;
  • fuamū mūmū mūmū ua i ai le foliga o se paʻu ma le pulupulu paʻu e ufiufi i se paʻu manifinifi;
  • Maualuga maualuga:
  • o le ituaiga o laʻau e vave amata, e faʻasaʻo i faʻamaʻi.

Faatasi ai ma le au faifaatoʻaga, o le Sensitive Sensitive Sensation e sili ona lauiloa ona o lona maualuga maualuga, oso mai vave ma foliga matagofie.

Fatuina fatu

I lalo o le natura masani, o le a vave ona selesele i fafo vave le kiona pe a uma le vevela. O fai togalaau faʻapitoa, e faʻaaogaina ai lenei ata, faʻaaoga tekinolosi e faʻaosofia ai laau toto. E mafai ona e faʻaaoga se tasi o metotia mo lenei:

  1. Sasaa le palapala i totonu o le eleele, faʻafefeteina lelei, fufuluina fatu ma ufiufi i se tapuni poʻo se polyethylene. Tuu le pusa i le pusaaisa mo aso e tolu.
  2. Liligi le eleele i totonu o le atigipusa, tuu se 10 mm layer o le kiona i luga, sasaa i totonu o fatu, ufiufi ma pusa.
  3. Tuu fatu i le vai suamalie mo ni nai aso, suia le vai lua i le aso. A uma ona fuga fatu, tuu i luga o se fasi ie fulu ma ufiufi i se ata tifaga, fatuina o tuutuuga o se kati. O le ie ma fatu e tatau ona tuʻuina i se mea susulu ma faʻatali mo le ola muamua o pine.

Fatuga ua saunia o togalaʻau vao Ua totō le siʻosiʻomaga i le tautotogo, ae aunoa ma le eli i totonu o le palapala. Ina ia ausia ni laau, e tatau ona fefiloi ma le oneone, ona tatau ai lea ona tufatufaina atu i luga o le upega tafaʻilagi mea e tatau ai, ona tausia se mamao.

Totoina ma le tekonolosi tausiga

Ina ia ausia se seleselega lelei, e tatau ona e mulimuli i tulafono mo le tausiga ma le totoina o vine. Faʻamatalaga o le fualaau o le vine O le Sensation e le faatagaina ai le i ai o vao leaga i le nofoaga o le tuputupu ae. A leai, o le atinaʻeina o vao ma le gaosiga o le faagasologa o le a faʻalavelaveina. Ina ia puipuia lenei mea, e tatau ona togafiti ma le faʻaeteete le eleele, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻasaʻo le eleele faalua i le masina.

O fai togalaau faʻapitoa e faʻaaogaina le pepa uliuli pe a totoina. O lenei mea o le a puipuia ai laau mai vao leaga, faʻamago, ma fua mai palapala. E mafai foi ona e ufiufi vao i autafa o peat, fulafula poʻo vao.

Faʻasaʻo Tulafono

Ole taimi ole fafaga e faalagolago ile aofaiga ole timu ma le laufanua. I le timuga vevela, e le manaʻomia e le palu le faʻaleleia atili o le susu. Afai e vevela le vaitau, ona tatau lea ona fafaga le fale i le vaiaso, ma i le taimi o le fausiaina o le fua faalua i le sefulu aso. E manaʻomia le pasia o le vai e ala i se maneta ma mataʻituina lona vevela (silia ma le 20 tikeri). O lenei mea o le a mafai ai e oe ona maua se fua tele.

Aua e te faatalale i le faiga o le suaina o le vai, ma le leai o se susu, o le a maua e le vine se tofo suamalie.

Laʻei pito sili

O le soifua maloloina o le togalaau ma le tele o fua o laau toto e tele lava lona faalagolago i luga o laei. I le faʻamatalaga o le Senseness Sensitive Sensiti, e lua laʻei pito i luga i le vaitau ua fautuaina:

  1. O le taimi muamua lava e manaomia ai e le laau ni meaai faaopoopo ma le amataga o le tautotogo. Mo lenei mea, o se fofo o le faapalaga e talafeagai. I lalo o se togavao, e manaʻomia le sasaa 1-2 lita o le faʻala, i lalo o se mea matua - e oo atu i le 5 lita.
  2. O le laei pito lua pito i luga e faia i le amataga o le fugalaau ma le mea lea: faaopoopo le 10 kalama i se pakete vai e 10 lita. mūmū moa ma alu i le la mo le vaiaso, ona faaopoopo 200 gr. laupapa fafie ma suavai laau i le auala lava lea e tasi ma le fafaga muamua.

Suiga

A mavae ni nai tausaga, e tatau ona toe totoina le laau. E aoga le faia i le masina muamua o le tautoulu. Ina ia faia lenei mea, eli lua, tuu se togavao o vine vao ma faatumu i palapala, ma tuu ai loto i fafo. Faatasi ai ma le amataga o le tau malulu muamua, e tatau ona ufiufi laau vao ina ia latou le maua mai le malulu ma maua aʻa i se nofoaga fou.

Teuteu

Trimming strawberries o loʻo faʻatinoina pe a uma ona seleseleina le seleselega. I lenei tulaga, o le vao o le a lava le taimi mo le faʻaalia o laulaau fou aʻo leʻi oʻo i le gutu. Ina ia puipuia le laau mai faamai ma meaola faalafua, e tatau ai ona tipi laʻau ma le musele i le faavae tonu lava. Afai ei ai ni faʻafitauli o le faʻamaʻi, e tatau ona susunuina vaega faʻaputu.

Laʻau laiti o strawberries E le manaʻomia le teuteuina o le senituri, aua o lau laʻau faaopoopo e maua ai le laau ma le teteʻe i le malulu.

Tofiga

Mo le faʻalauteleina o vao vine, e masani ona faʻaaogaina mustaches, i nisi tulaga, vaevaeina o le vao poʻo fatu. O se faiga faigofie lenei: pe a oʻo mai uluaʻi laina, e tatau ona latou aʻafia i le eleele, faʻatali mo aʻa e aliaʻe ma vavae ese mai le tagata matua.

Pe a faʻaleleia e ala i le fevaevaeaʻiga, e tatau ona eliina le togavao ma vaeluaina le aʻa. Naʻo na laau e tatau ona vaevaeina ona o le umi o le aʻa ua oʻo atu i le sili atu i le 5 cm ma o loʻo i ai le itiiti ifo ma le 4 lau. O le vaega valavala e tatau ona tuʻuina i totonu o se isi pu ma faʻamaʻaina lelei.

Totoina o fualaau oona O le senituri o se faagasologa galue, ae o le taunuuga e faamaonia ai tau uma. I le faia o taumafaiga tatau ma le tausisia o tulafono o le tausiga, e mafai ona e maua se fua o vine tetele, manogi ma suamalie i lau laulau.