Meaai

Palu fagu atoa

O le moa tao atoa e sili ona pele ma suamalie moa, e ui i lona faigofie i le kukaina. Toeitiiti lava o tagata uma e fiafia i le moa falai, o lea e tatau ai ona e iloa pe faapefea ona kuka saʻo. O nai vaega taua mo le kukaina o moa. Muamua, o se moa e mamafa 1 - 2 kilokalama e sili ona talafeagai mo le taoina. Lona lua, o le a e manaʻomia se masini vavae, talu ai e tatau ona nonoa le moa ina ia faʻafefeteina uma ona vaega. Lona tolu, mea manogi lelei ma pata maualuga, o nei mea o le a maua ai se mea manogi manaia ma se lanu enaena.

Palu fagu atoa

Ma o le suamalie e faʻamalolo mai soʻo se aano o manu i lalo o le aafiaga o le vevela e le mou ese atu, tuʻu se fagu tao ma fualaau faisua i lalo o le moa moa - o le a tuʻuina atu ia te oe e le gata o se mea manaia, ae o se itu foi o le kuka taola.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 25 minute
  • Auaunaga: 6

Meaʻai mo le moa tao atoa:

  • moa ua mamafa 1.5 - 2 kg;
  • 1-2 fualaau o le rosemary;
  • lemoni
  • pipi chili pepa;
  • 1-2 ulu o le kalaka;
  • mago marjoram;
  • 50 g pata;
  • kāloti, pateta mo le teuteuina;
  • masima, twine culinary.
Meaʻai mo le Atoatoa Aʻe Tui

O se auala e saunia ai moa tao uma.

Matou te saunia le moa moa. Matou te aveese ia iniseti, tipi ese le tele o gaʻo, fufulu lelei le moa ma vai inu, ona faʻagogo lea i se solo pepa e aveese ai le susu.

Saunia o Kolo mo le Faʻasolo

Matou te suʻaina le moa moa ile pito i fafo ma masima masani, mai totonu ma le faʻafefiloi o masima ma marjoram. Tuu 1-2 laʻau o le rosemary i totonu o le tino.

Vae le moa moa i le masima ma mea manogi

Otioti lemoni faatasi ma le pi i ni fasi fasi falaoamata, ia tilotilo fatu laau ma membranes, tipi i totonu o mama, faʻasese ulu o keleni i fasi pepa. Faʻamasani le lomon, pepa ma le kalakeke i totonu o totonu o le tino. Aʻo sauni le moa, e mafai ona e faʻapipiʻiina pulou laumei, o le a matua vaivai ma mafai ona salalau le kalama i luga o se fasi falaoa.

Faatumu le tino maliu i le vevela, lemoni ma le kalaka

Tuʻu le paʻu i tafatafa o le faai ma apaau i lalo o le tino. Matou te ave le masaga o le vaomatua, ia ufiufi le tino maliu i le fatafata i le twine, faʻamalosi ma le valu i tafatafa o vae, fusi ma nonoa se nonoa poʻo se aufana. E mafai ona nonoa le siʻu poula i vae, ae ou te manaʻo e tuʻua le pu ina ia mafai ona vevela le vevela o le ogaumu i totonu o le moa.

Vili le moa ma le twine

Lubricate le moa ma le pata, i le taimi o le taoina o le a faʻavaivaia le pata, ma o le miliuga o le a liua auro.

Fagaʻu le moa ma le pata

Taʻu le fufuluina o falalaʻau mo le ipu o le itu. Filifili ia mea i lou tofo, ou te fiafia i seti masani - kātiti, pateta ma aniani. Matou te tuʻuina fualaau faisua i totonu o se pepa falaoamata e faia i le uʻamea mafiafia, faaopoopo le suauu manogi, masima ma mea manogi e tofo ai. Matou te tuʻuina se moa moa i luga. I le taimi o le taoina, o le sua o loʻo faʻalilo mai le manulele o le a faʻafefe i luga o fualaau faisua ma o le a avea ma mea sili ona manaia.

Puki le moa i luga o se fagu i luga o se pepa tao ma fualaau faisua

Matou te vevela le ogaumu i le 200-210 tikeri Celsius. Matou te tuu le moa ma fualaau faisua i se tulaga maualuga, kuka mo le tusa ma le 1 le itula. Afai ei ai lau masini umukuka, ona saunia lea o le moa pe a oʻo i le maualuga o le vevela i le 75 tikeri i totonu o le vaega o le tino.

Palu fagu atoa

Ia, afai e leai se vevela, ona tatau lea ona e faʻalagolago i lagona ma foliga vaaia o le meaʻai maeʻa.

Palu fagu atoa

I se pepa tao ma fualaʻau, e mafai ona e faʻaopopo sina vai vevela ina ia le mu ai fualaʻau.