Fale taumafanafana

Fugalaau fugalaau gaosi - faigofie

O le malologa malolo o se taimi e sili ona fiafia i ai mo le faʻaaluina o tatou tagata faʻaaloalo. O le a le mea e te le faia ai lenei aso malolo e le gata i le fiafia, ae matagofie foi? O lenei mea o le a manaʻomia ai se taumafaiga e tasi le taimi, ona fai ai lea o taga faigofie e faʻamoemoe i le tausisia o le matagofie o le matagofie.

O le mea sili ona manaia mo le mata i luga o le upega tafaʻilagi, o le mea moni, fugalaau. Ae na o le totoina oi latou i laina e matua manaia lava. E sili ona lelei le fausiaina o lau lava ata faʻatuina o se fugalaau e le masani ai. Mo lea, e le o manaʻomia le malamalama i iunivesite, naʻo le manaʻoga e manaʻomia.

O fea e amata ai ona fatuina se fugalaau? Faʻasologa ma fautuaga

Ina ia mafai ai e le mamanu ona fuga ese le matagofie, e tatau ona e faia muamua i le maualuga ma ia amanaʻia nisi o vaega:

  • Faia se ata po o se ata tusi i luga o pepa ina ia malamalama ai pe o fea o le ai ai le togalaau fugalaau, pe o le a le foliga ma le tele o le ai ai, pe o le a faalavelave i isi laau.
  • O le nofoaga filifilia e tatau ona faʻamafola. Aveese maa, vao leaga mai ia, eli ma faailoga.
  • Pe a fatuina le mamanu o se moega fugalaau i le atunuu, mafaufau i ona tuaoi. O fugalaau totō e mafai ona tupu tele.
  • Afai o le togalaau fugalaau o le a le latalata i le fale, ia faia se ala agai i ai.
  • O le totoina o fugalaau e tatau ona togafitia sili ona talafeagai. Afai e te leʻi faia muamua muamua, filifili laau e faigofie ona tausia.

E faapefea ona fatuina se ata lanu lanu matagofie i le mamanu o moega fugalaau?

Pe a fatuina ni moega fugalaau i totonu o le atunuʻu, atonu e te le filifilia na o le tasi ituaiga fugalaau. E mafai ona ausia taunuʻuga mataʻutia pe afai e te iloa nisi tulafono faigofie mo le tuufaatasia. Ona mafai lea ona e faʻafefiloi faʻatasi ni laau matagofie ma maua ai se togalaau matagofie.

  • Le maualuga o numera o fugalaau ile fugalaau e 4-5.
  • Afai e te fatuina se vaega i luga o le togalaau fugalaau o le a avea ma taulaiga autu, e tatau ona e faailogaina i se lanu tulaga ese i lenei fasi fanua.
  • Aua nei galo o ia malulu malulu e fefiloi ma le malulu, ma mafanafana ma mafanafana.
  • Aua e te fefe e faʻafefiloi se paolo pupula ma le lamolemole. O lea la, o le mamanu o se moega fugalaau, na e faia e oe lava, o le a sili atu ona eseese.

E le gata i lea, tausia le itu aoga o le lomiga. Mafaufau i le vaitau o le fugalaau laau. Mo fugalaau uma i luga o le tasi fugalaau, e tatau ona fetaui. Ia mautinoa o laulaau mai le tasi ituaiga o laau e le mafai ona ufiufi ai se tasi pe a tupu mai. A o lei totoina, suesue uiga o fugalaau taʻitasi. O i latou uma e manaʻomia le tausiga faapitoa ma le eleele.

Mai le vaaiga o le mamanu o le fugalaau, e le gata e tasi le tolu, ae ia mautinoa o le suiga e lamolemole. O se filifiliga lelei o le mamanuina o se togalaau fugalaau ina ia mafai ai ona totoina laau totō e fugalaau. O lenei auala o le a fesoasoani i le tele o le tausaga e faatumauina le matagofie o le fugalaau. I le ala, ina ia aua le faʻaleagaina mai i le gaosia faifaipea, ia tuʻuina atu se mea e sili ona fiafia i ai laau totō.

Manatu tetele DIY mo fugalaau fugalaau

Vaʻa ola. O se tasi lea o auala sili ona matagofie ma faigofie e faʻaleleia ai lau 'upega tafaʻilagi. Muamua e te manaʻomia se auala, ma i ona itu e mafai ona e fatuina le matagofie o le matagofie. O le faʻaaogaina o moega fugalaau i le tulaga o se tuaoi e mafai ona faia i se tasi laau poʻo se fugalaau fugalaau. Mo se togalaau fugalaau, e le fautuaina e totoina le sili atu ma le 2-3 laau toto i le taimi e tasi.

Rabatki. O se ituaiga o fugalaau, e iai le umi pe tusa ma le 1 mita (pe sili atu) ma le foliga o se tafaoga vaapiapi. Tagata faigaluega, i le avea ai o se tulafono, e fausia i tala ane o puipui, pa, puipui, laʻau. E mafai ona totoina i le isi itu pe foliga tutusa ma le isi. I se mamanu faapena, e mafai ona e faʻapipiʻiina lelei ia laʻau maualalo ma uumi o lanu eseese.

Faʻafefiloi. Afai e te maua le avanoa ma le manao e auai i se mamanu sili atu ona faigata o se fugalaau i totonu o le atunuu, ona filifili lea o lenei filifiliga. O au taumafaiga o le a totogiina atoa ma le matagofie o le a faia i luga o le fuafuaga a le tagata lava ia. I totonu o se faʻafefiloi, fugalaau ma fugalaau faʻafefiloi, felagolagomai o le tasi i le isi. E masani ona totoina ina ia pa'ū le taimi o le fugalaau i taimi eseese. Mai le ogatotonu o le tautotogo i muamua fulufulu, o le mamanu o se fugalaau i ou lava lima i le tulaga o se fefiloi o le a fiafia i mata. Afai o loʻo iai faʻatoʻaga faʻatoʻaga i le tuufaatasiga, o le a tumau le matagofie i tausaga taʻitasi.

Alpine hill. Atonu o se tasi lea o mea sili ona pele i luga o le nofoaga o tagata taitoatasi e ona le fale. O le mea moni, e manaʻomia le tele o le taimi ma le taumafaiga e faia ai, ae e aoga tele? Tau lava o le tilotilo i le ata o le mamanu o faʻaoga o fuga e faʻaali ai ata alpine? E masani lava o se mea muamua lava, e le o se faʻamalo ma se mea matagofie matagofie mo filifiliga mo se fale mafanafana. E mafai ona faʻapipiʻi se vaʻai vailaʻau i luga o se togalaau fugalaau, ae tusa lava pe leai, o le a foliga lelei le moega o fugalaau, aemaise lava pe a filifilia maʻa matagofie mo teuteuga.

I le faaopoopo atu i filifiliga ua fuafuaina, e mafai ona e faia le mamanu o moega fugalaau i le atunuu e tusa ai ma ou lava manatu. Lagona le saoloto e filifili le uluai fomu, aua e te fefe e faʻapipiʻi laau, ma aua neʻi galo e faʻaopoopo mea faʻapitoa i le togalaau.

E le manaʻomia ona e mafaufau o mea faʻapitoa mo moega fugalaau e na o ni paʻu tuai tuai (e ui lava e fesoasoani i paʻu vali ata, e mafai ona e ausia se faʻailoga manaia matagofie mo se laumei fugalaau e le masani ai). Liliu le mafaufau! Matou te faʻaaoga meaafale tuai. O nofoa, moega o moega, laulau ma e oo lava i le taele o le a faia. O le mea moni, ao le i tuʻuina i latou i le togalaau, o le a manaʻomia ona toe faʻafoʻisia - e tatau ona pisia i se lanu talafeagai, e faia ai le aʻafiaga o aso anamua e auala faapitoa.

E le gata i lea, o laau e tipi, lea o le a foliga tutusa i le loto o le natura, e fetaui lelei ma mea e faaaoga. Faʻailoga o moega fugalaau, o ona ata e mafai ona maua i luga o le Initaneti, e masani ona aofia ai pamu (e le o ese mai le eleele), piliki, maʻa masani, mea tuai ma mea e le tatau ai umukuka. E mafai ona e ausia se mamanu matagofie o moega fugalaau i ou lava lima faatasi ai ma le fesoasoani o pa puipui ua faataoto i totonu o laina i laina e siomia ai le togalaau.

Aua nei galo i totonu o faleoloa faapitoa e mafai ona e maua i taimi uma ni elemene eseese ma fuainumera o le a sili ona manaia i lau togalaau fugalaau!