Fale taumafanafana

Faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma fualaau aina ma fua faʻatagata

Afai o oe o se tagata fiafia o se fanua fanua poo se togalaau matagofie i tafatafa o le fale, atonu o le ae fiafia e aoao e uiga i le faiga o se mamanu muamua o se togalaau ma se umukuka i ou lava lima. E tele auala e teuteuina ai le teritori, ae o le mea e sili ona manaia o le mafai lea ona faia lenei mea e faʻaaoga ai auala lelei, ma o le a sili atu ona matagofie ma faʻamalosi.

Tatou amata amata faʻaliliu le mamanu faʻataʻatiaina o le ata!

Afai ei ai laau i luga o lau 'upega tafaʻilagi,' aua le faanatinati e tipiina, muamua, o fualaau aina e sili atu ona aoga nai lo le teuina o fua, ma le lona lua, e mafai ona sao lelei laau i totonu o le mamanu.

I totonu o la latou paʻu o le lane, e mafai ona e faʻavasegaina se nofoaga e fai ai tafaoga: faʻapipiʻi se gasebo poʻo le tautau i se paʻu, lata ane po o le a le mea e tatau ona maua ai manu - o se faailoga lenei o le faamanuiaina ma le tamaoaiga.

Afai o le ae na te totoina laau, tuu atu le fiafia i fua. I lalo o conifers, o fugalaau e ola le lelei, o lea o le tuufaatasia o laau ma roses o le a le aoga. O le filifiliga pito sili ona lelei o le vaevaeina lea o le 'upega tafaʻi i vaega o galuega: mo fugalaau, laau, faʻalalōlōga, keke ma faʻafeiloaʻiga faauo ma uo.

O sone taitasi e tatau ona teuteuina e tusa ai, ma afai e le mafai ona valaʻauina se mamanu, e tatau ona e faia mea uma oe lava. E tele ni manatu. Mafaufau i le mea lautele, o mea e talafeagai mo soʻo se togalaau. Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau se vasega matua i luga o le gaosia o fuainumera maʻa.

Faʻaleleia fanua o se togalaau togalaau faʻatasi ma ata muamua

Fuainumera o manu ia o le a avea ma se faʻaopoopoga sili i laʻau e teuteu lelei, o teuteuga ma maʻa faʻalelei. Po o le a lava le laufanua o le togalaau e te filifilia, o foliga teuteu o le a faʻaopoopoina ai.

O lea, matou te faia se pulu. Matou te manaʻomia:

  • Suauu faʻafefiloi
  • Lanu lanu meamata mo le sima
  • Fuga foliga (e mafai ona faʻatauina i se faleoloa meafaitino pe fai se foliga mo se keke ma isi tao)
  • Kelu
  • Sponge
  • Faʻataʻitaʻiga Faʻamau
  • Pepa tuai
  • Ala laupapa
  • Screwdriver
  • Pepa
  • Mo mea teuteu: fasi fasi pepa poʻo le tioata momotu
  • Mo le saogalemu: totigilima lima, respirator ma tioata saogalemu.

Amata

  1. Tuu le kuata o le faʻafefiloi mago i totonu o se taga, faʻafefiloi isi i totonu o se pakete vai ma le vali seʻia oʻo lava ina tutusa le kulimi mafiafia.
  2. Tuu le faʻafefiloi i se mea faʻapipiʻi palasitino ma faʻafefe lelei. A maeʻa ona faʻatumu le pepa i le afa, lulu, faʻapipiʻi i luga ina ia mafai ai ona maua mai le malulu o le ea.
  3. I le faatumuina atoatoa o le pepa, aveese le mea na totoe o le paluga i se nofoa laupapa. Faʻamauina mo ni nai itula, ma pe a amata ona liua le fofo e avea ma maa, laina laina i le lumanai ma faaputuga. Tuu le malogo mo le 2 aso.
  4. Ona tuu lea o se ipu i lalo o le pito i lalo ma faʻafeiloaʻi ma le faaeteete, aveese le pepa.
  5. Faʻaaoga se sikul ° uʻamea lauulu e aveese ai le maʻa o loʻo i luga o itu.
  6. O lenei la e oʻo i le mea laʻititi: teuteu le pulu. Mata e mafai ona faia i ni lanu lanu, teuteu le tua i tioata tioata - o nei mea uma e faapipii i le kelu.
  7. Mai le faʻafefiloi na muamua sasaa i totonu o le galuega, faia se fofo ma faʻatumu avanoa i le va o le ipu malamalama. Faaaoga se omomi e aveese ai le tele o vaifofo mai le mosaic tioata.

Ua saunia le maa - faʻaaogaina mo le vaiaso, ma e mafai ona e faʻafeiloaia ma le faʻamaonia le gaosiga i le ata o le togalaau togalaau. E mafai ona e faia ni togafiti faapena ma teuteuina le togalaau i tafatafa o le nofoaga faatasi ma i latou pe totō gutu i le amataga o le ala e tau atu i le fale - o filifiliga o le sami.

Le matagofie o lau 'upega tafaʻilagi!

I le faaiuga, ou te fia fai atu o le matagofie o le faʻataina o le fanua o le teritori tonu e faalagolago i ou mafaufauga. E i ai ituaiga eseese o togalaau, ae e taua tele le faʻamaonia o se tasi ma e le o fefiloi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fiafia i se mea lauiloa i le vaeluaina o laʻau ma maʻa maa, pipii i ai i auiliiliga uma. Ae afai e te filifili e teuteuina le teritori i ou lava lima, taumafai e faia mea laiti uma i le alofa!