Faatoaga

Mai le moa i le kolisi. Ma o kukama e te filifilia?

Kukama e le o se aganuu faigofie e pei ona foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. O le tele o ituaiga ma hybrids e matua tele na e na o le sailia o se nofoaga i totonu o le fale koli e taumafai ai le maualuga. Seʻio tatou vaai po oa ituaiga o kukama e mafai ona iloga? O se faʻavasegaga le aloaia, tatou te taulai atu i le faʻaalia o fua ma o latou fua o le kuka.

Kukama mai le kamupani "SeDeK"

Kukama - Uliili

E ui lava i le tele o nei mea, ae o nei kukama o loo i ai le toatele o tagata fiafia. O le mea o loʻo i ai io latou foliga (o le umi o fualaʻau lapoa e oʻo i le 45 cm!), Tuʻuina (e masani ona e totoina, o se vaega e tatau ona e tuʻuina atu), fetuunaiga (latou te tuʻuina atu se fua i totonu o se fale kati toetoe lava o se taumafanafana) ma le tofo. O se tasi lea o ituaiga o kukama, o le manogi e mafai ona faʻafeiloaʻi i le laulau tagata uma o le falemautotogi poʻo le fale o le atunuʻu. Faatasi ai ma ia fualaau aina, o le a manumalo ia te oe le manumalo i le atunuu.

Eseesega o lenei vaega:, Emerald Stream F1, Snake Temoso, Tagata moni F1faasologa Saina faʻamausali F1 (faamaʻi, vevela, ma le malulu)

Alliator cucumbers e oo i le 45 cm le umi

Mini gherkins

O iinei, o le faamoemoega o le fualaau aina e matua ese lava. O avanoa nei. Ae o sauniuniga e le faigofie. O kukama o lenei kulupu e mafai ona gaosia ai fualaau aina 2-4 -kumi le umi, e le maualalo ifo i le tulaga o le Zelentsy i le paʻu ma le pulupulu. Ma oo latou foliga e matua ese lava: e le o ni ovaries elonoa, ae laiti "paʻu". O nei kukama e mafai ona aoina i vaega eseese ma faia mai ni avanoa eseese i ni ipu eseese: fualaau 2-4 cm, 4-6 cm ma le 6-8 cm. Talitonu mai ia te au, afai e te tuu se tamai fagu ma ni fualaau lanu mumu i luga o le laulau, latou te vave faasalalauina, e pei lava o fatu: 'ai ma aua le taofi!

Eseesega o lenei vaega: Alo o le F1 regiment, Filippok F1, Moth F1, Boy Scout F1. O i latou uma o loʻo piʻopiina pi ma e mafai ona tupu uma i le lauʻeleʻele ma i totonu o le fale lauʻeleʻele.

F1 Filippu kukama - mo ituaiga eseese o mea faigaluega

Tagavai Gherkins

O kukama e sili ona fiafia i ai 11-13 cm le umi E taua tele le filifilia o ituaiga e aunoa ma le oona, ma le pulupulu, lea o le a le toilalo i sauniuniga poʻo le faʻaaoga fou.

Eseesega o lenei vaega: hybride parthenocarpic mai le faasologa o musika: Mozart F1, Salieri F1, Richter F1, Prokofiev F1, Beethoven F1, Chopin F1. Matou te fautua atu ia i latou, aua o mea ia e sili ona lata mai o loʻo faʻapotopotoina uma pito sili ona lelei o manoa mananaia: o se paʻu lanu meamata lanu meamata e fesoasoani ia i latou e le o se mea leaga mo se taimi umi; leai se ita; pulu suamalie ma se manogi suamalie i le tofo; maualuga le tetee i le le lava o le malamalama, teteʻe faʻamaʻi. Mozart F1 ma Salieri F1 muamua, amata ona fua mai 43-45 aso pe a uma le germination ma maua ai se mea e matua faateʻia ai - 17-26 kg / m2!

Salieri Cucumbers F1 - faʻatoʻa kulmerkins masani

Faitau e uiga i isi ituaiga kukama i le upega tafaʻilagi www.SeDeK.ru

Faʻatonu o le SeDeK Sergey Dubinin

Fesili atu mo fatu SeDeK i faleoloa i totonu o lau 'aʻai!

SeDeK fatu - ma le faʻatagaina i Rusia!
Faleoloa i le Initaneti www.SeedsMail.ru
i-meli: [email protected]
Tel.: 8-800-707-93-90, ext. 101 (Talosaga e leai se avanoa i le Russian Federation)

Faasalalauga. LLC "SeDeK-Domodedovo". OGRN 1025001283548. 142006 Itumalo Moscou, Itumalo Domodedovo, microdistrict. Vostryakovo, st. Park, 1