Fugalaau

Ata ma igoa o ituaiga o violet totonu (vaega 1)

O Uambar violets, lea na aliali mai i le aoina o fugalaau fugalaau o le USSR i le sili atu nai lo le limasefulu tausaga talu ai, ua suia tele i lenei vaitaimi. Afai o fiafia o matou tinamatua ma tinamatua i le foliga mai o lanu violē, lanu piniki ma papae, i aso nei i luga o le faamalama i tafatafa o le fugalaau o pelargoniums, o vaʻalosolo tulaga ese, o mea e sili ona matagofie o violet o ituaiga uma, o lapopoa ma lanu.

O nisi taimi, o le suesueina o igoa faaonaponei ma ata o ituaiga o violets i totonu, e faigata ona manatu o nei fatuga tuusao o tagata tauagafau o vaomatua mauga i Aferika i Saute.

Vaitafe i le po

Laʻau lapoa lapopoa O le po Aferika e faigofie ona iloa i le tele o laau sili ona susulu ma sili ona le masani ai. O le mea na faia e le faifaatoʻaga Konstantin e fatuina se ituaiga tulaga ese e fiafia i fugalaau fugalaau lapoa e pei o le lagi i le po i le itu i saute, e pei o fetu uliuli i luga o violets. O le laau e fai ai se laʻau masani lelei e aofia ai se lanu lanumeamata lanumeamata faigofie ma se lanu viole lanu i tua.

O le fugalaau e tumau ma umi lava. Aʻo tuputupu aʻe, e le afaina ai le tagata faʻatoʻaga, e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa.

Violet Ness Orange pekoe

Fans o ituaiga eseese ma le masani ai o le a taulai atu lava i le violet Ness Orange pekoe, ma tuuina atu ma le agaalofa ia tagata e umia le vao pe lua-faaluaina o fugalaau matagofie. O ia lauulu e foliga mai e sili ona manaia e faasaga i le pito i lalo o pepa lanu meamata lanu meamata, o loo i luga o le pito faatasi ai ma lanu uma o paʻepaʻe ma piniki. O le pito i lalo o lau lanu lanu enaena mumu.

Vaʻa lanu piniki violisi

O le tusitala o Konstantin Morev o loʻo i ai le tele o ituaiga manaia e alofaina e le toʻatele o faifaatoaga fugalaau i Rusia ma atunuu o lata ane. Vaʻavaʻai Pinkcolor e saʻo lava o se tasi o mea sili ona sailia. O lanu lanu paʻepaʻe lapopoa e lua poʻo le lua o lanu paʻepaʻe e feosofi i tafatafa o le mata ma le malamalama, o vaʻa piniki lanu piniki i le ogatotonu. O le pito o le petals ua teuteuina i se tuaoi paepae. Pepa laulaau. Lanu moana, pei o le ata, lanu meamata ma se lanu paʻepaʻe poʻo se kulimi.

Violet Chateau Brion

Violet Chateau Brion o le filifilia o Lebetskoy. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia ai ni eletise malolosi e mafai ona faʻafetaia ai le tele o pomton ma se uaina uaina. O fugalaau viole a Chateau Brion, i le ata, ua teuteuina i se lautele lanu paʻepaʻe e taamilo i autafa o le pito i luga o le gaʻo. Rosette o lanu laugatasia, laulaʻau laʻau-ovateva, faigofie, sina lagomalie foliga.

Violet White Queen

O le violet White Queen o loʻo faʻaalia i le ata o le ausia o E. Korshunova. O le laau laugatasia e sili atu le maofa o le mafaufauga o le tagata e teu ai manu tetele, e oo atu i le 7.5 cm le lautele, siaki paʻepaʻe-kiona. Terry fugālaʻau ma faga vela vevela ma se fausaga lanu. I le taimi o le fugaina o violets, o le White Queen mai lalo o fugalaau e le mafai ona vaaia ni lanu uliuli o se foliga faigofie.

Na sasaina e Vaioleti le kulimi

Laʻau paʻepaʻe papaʻe lanu violisi Kuki sisi, e pei o le ata, teuteu matagofie i le lanu piniki ma le fugalaau. O nisi taimi o se ituaiga e uʻuina e Lebetskaya e maua ai taʻaloga se lanu sili atu ona malosi, faʻatasi ai ma le mama ma le sikola. O laʻau e laʻititi le lapopoa, ma e laʻititi ona mata. I le pito i tua o laulaau o le violet, sasaina le kulimi, aemaise lava i luga o veins, e faaalia ai le lanu violē.

Violet Chic Poppy

Photo violets O le poppy Chic e mafua ai ona vave oso le loto o le tele o fai togalaau. O lenei ituaiga o fugalaau lanu piniki-lanu samasama, o se paolo malulu. Terry corollas, faatasi ai ma se vaʻavaʻa matagofie i luga o petals. Ae e le o mea uma nei o amioatua a Chic Poppy violets, sei vagana ai lena, o le ituaiga e matagofie le fesuiaʻiina o laʻau, lea na o le faaopoopoina o se teuteuga teuteu teuteu.

Violet sunkissed rose

Faafetai i le faatupulaia o D. Herringshaw, o fai togalaau fugalaau mai le lalolagi atoa ma Rusia ua latou maua ni ituaiga matagofie o violet Sunkissed rose, o ni fugalaau mataʻina o lanu eseese e le masani ai mo aganuu. O le vailaau o le Terry viole e fusia faatasi ai le lanu samasama, kulimi ma le fawn shawn. I le ogatotonu, o le saturation o leo ua faateleina, ma o le galo o le gaʻo o le gaʻo e manino le malamalama. O le sola e aofia ai le laʻau mumu ma se mata faʻamau.

Moemiti Violet cinderella

Semi-faalua fugalaau o le violet Zolushkin's miti, le fanau mai o Deikun, tu ese i foliga ma i lanu lanu. O se laina lanu violē e tu i fafo e ese mai luga o le lanu violē lanu violē. O pito i luga, tamai petals e sili ona pogisa, ma se lauulu lanumeamata. O fafo o lenei ituaiga e pouliuli, lanu lelei, laʻau felanulanuaʻi.

Violet angelica i le ita

Konstantin Katkin o le tagata na ia tusiaina se isi ituaiga. O le violē Angelica lea na faʻaalia i le ata i le ita, faʻatasi ai ma le tele o fugalaau e taʻilua le lua-lua faʻailoga o se paolo pupula o fuchsia. O le pito o le petals ua fauina ma le matagofie. O lau e pouliuli, faigofie. O ituaiga o fugalaau e iloga i lo latou umi ma lona aafiaga, ona o le tele o le avanoa e tatala ai fugalaau.

Violet Emerald alofa

O se tasi o mea sili ona le masani ai i luga o faʻamalama a le au faifaatoʻaga faʻatoʻaga o le alofa faʻamaʻi Emerald i le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi fufululaʻau lea e tuʻuina atu ai se ata o le lanu meamata, faʻafetai i le lautele o le taamilosaga faataamilo i pito o petals. O fugalaau e faigofie pe taʻilua-faalua, tele-lapopoa, ae matua tele lava. O laʻau e faia ai le laina masani o le lanumeamata lanu meamata ma se lanu violisa i tua ma se matagofie matagofie o le taliga.

Vaiole lanumoana violeleti

Faatasi ai ma ituaiga o senpolia i le salafa o le lalolagi, o P. Sorano filifilia laau toto e lauiloa. O le tagata lava ia e tasi na maua mai se ituaiga laau lanu lua lanumoana-violet ma lanu paʻu pogisa. O lenei dragon dragon Blue e mafai ona iloa e le gata i le telē tele o le lauulu, ae o le lauusiusi lanu meamata i luga o paluga ua gaosia.

Violet Black Pearl

O le viole mataʻutia O le Black Pearl, i le ata, na gaosia e E. Korshunova ma maua le tele o iloiloga taufaaleaga i faaaliga a Saint-Paulies ma i latou e masani ona fiafia i nei laau toto. O le eseesega e iloga i le tele o fugalaau tetele e pei o fetu, ma o latou lanu teuteu matagofie, faatasi ai ma le lapisi o lanu viole ma le paauli. O le roetette o loʻo faia i tulaga laugatasia, o le lanu e lanu meamata lanu, oval, i luga o le malosi umi.

A o faʻalauteleina le viole Black Pearl, e masani ona feagai fugalaau fugalaau i fesuiaiga fou, o nisi taimi e tau atu i fugalaau e tulaga ese i le matagofie, pei o le ata.

Vaʻa vevela vevela

O le violet Firebird na maua e le faifaatoaga o le Repinka, e pei o le ata, ua mafai ona tosina mai le gauai o se tagata e sili ona atamai i totonu o laau. O le ituaiga e faia ai se rosette o laulaau lanu meamata, lea, i le taimi o fugālaau, o le uluaʻi uluaʻi uluaʻi lauulu lanumoana o le lanumoana lanumoana ma lanu mumu samasama e faʻaalia. O petals e le mafaʻatasi, faʻasolosolo.

Violet Darling

Faʻasalaga e K. Morev, o le teine ​​a le teineitiiti o le a talosaga i le amataga ma le au fai togalaau. O le mea autu o le laau o se lapopoa tele ma le lua-faalua fetu. Corollas o le samasama po o le piniki, e tafe i tafatafa o le mata, lea e faamamafaina ai le tuaoi lakapi o le fusi. O se moli po o se sinasina papaʻe atoatoa e vaaia i le ogatotonu o le fugalaau. O le eseesega o le lauolaola vave. Faʻafetai i pupuʻu malolosi, e tusa lava pe mamafa i le tele o fugalaau, e le pa'ū le pulou.