Meaai

Blackcurrant smoothie ma le meli

Talia, soifua maloloina, eseese - o mea uma e uiga i smoothies! O le inu, na toe fausia i tua i le 30s o le seneturi mulimuli, ua lauiloa nei i le lalolagi atoa. Ma e saʻo lelei lava, sau sau saugofie ma vave fua mo se meaʻai maloloina, o le a aoga foi? O iina e te alu ai! Sa faʻamalosia e le manogi ia vevela vevela ma cola, hamburgers ma fries, faʻalatalata i le alofa ma tagata uma e fia 'ai lelei, ae faʻapea foi ma le tofo.

Blackcurrant smoothie ma le meli

O ai e fai mai smoothies e le lava meaʻai? Ioe, o nisi taimi e taʻua ai o le "fua mo le mama o mea mamafa." Ae ui i lea, o suauʻu e mafai ona avea ma se malosi malosi mo tagata taʻaalo. Ma talu ai ona o le lamolemole e le faia mai le sua, ae mai vine ma fualaau aina atoa, o loo i ai le tele o fiber, vitamini ma antioxidants, lea e aoga tele i tagata uma.

Blackcurrant smoothie ma le meli

E ala i le fesuisuiai o le tuufaatasiga, e te fafaga ai meaai aoga (lea, e le o se mea e tupu mai, e mafai ona mafaufauina o se ipu atoa!) I le aiga atoa: o se tane-tagata taʻavale, o se tamaitiiti aʻoga ma se pepe pepe; tama ma le meaʻai vao, mulimuli i se taumafataga mo paʻu mamafa ... ma mo oe lava, ia faia se mea matagofie ma manaia!

Ma o lenei ou te fautua atu ia e taumafai i le uluai tuufaatasiga o le ryazhenka ma le fuamini uliuli. E foliga ese, ae ou te fiafia i le tofo. Ae ui i lea, e mafai ona e suiina le susu susu ma le kefir poo yogurt; ma nai lo currants ave vineberries poʻo fugalaau. E moni, o le a avea lenei ma se fua ese. Ae o le kuka lelei o le fatufatuga moni!

  • Taimi e kuka ai: 5 minute
  • Auaunaga: 2

O meaʻai mo le faia o le smoothie smoothie ma le meli

  • 300 ml o susu susu, yogurt poo lefir;
  • 100 g fuamini uliuli;
  • 1 sipunipuni o le oatmeal;
  • Meli e tofo;
  • Fou mint mo teuteuga.
Blackcurrant Smoothie Ingredients

Faia o le lamolemole manulele ma le meli

Fufuluina fua ma faʻamago. Afai e te faʻaaoga ia currants curzen, ia faʻamaua sina mea itiiti ina ia mafai ai e knusi o le paluga ona taulimaina ni fasi mea faigata, ma o le faʻasalaga e le o se mea sili ona manaia. E ui lava o lamolemole e sili atu ona suamalie e inu sina pisa.
Liligi le suasusu suamalie i totonu o le suamalie, sasaa vine ma fuʻu, faaopoopo i ai sina meli. E mafai foi ona gaosi, ae o le meli e sili atu ona maloloina. I le faaopoopo atu, e faalagolago i le ituaiga o meli, o le a suia le tofo: e mafai ona e ave le meli acacia; mea manogi, pogisa pogisa poʻo le manogi ma fua o le meli mai laau.

Faʻamuʻu mea lamolemole i totonu o se paluga

Faʻatasi mea uma i le faiga o le pulupation (faʻasalaga le faamau - faʻasaʻo, ma soʻo i ni taimi). Faamolemole ia matau: o fasi lapopoa o vine po o laumei e le tatau ona maua i totonu o le mea ua uma ona inu: mo lena mea, o lanu ma lamolemole e "tutusa, matagofie," manatua? O se faʻasalaga lelei e sasaina lelei, e iai le laugatasi lelei ma le maʻa.

Liligi le suamalie eleʻele ma le meli i ni uumi uumi, teuteu i lau moa fou ma tautua. E mafai ona teu malu i totonu o le pusaaisa mo le aso, ae peitai, e sili atu le kuka ma vave ai ona 'ai i latou! O lea e sili atu ona lelei, ma o le a tumau pea le tele o vitamini.

Blackcurrant smoothie ma le meli

Aua nei galo e teu i luga o vavao mafiafia! O le a latou faʻaaogaina pe afai, ona o lo latou alofa i lenei mea suamalie lea e faigofie i soo se itu, o le ae faia ni fesuiaiga fou e faamalie ai oe ma lou aiga.

O nai upu e uiga i lalelei

E i ai se tala faʻasolopito e tusa ai ma le "toso i totonu o se ipu tioata" na faia e vaalele: e sosoʻo atu i le Vasa Pasefika i talafatai o Kalefonia, i le malologa i le va o vaʻa e lua na faʻamalosia ai lo latou malosi i se vaiinu e aofia ai fualaau aina ma aisa!

E tusa ai ma se isi faʻamatalaga, o le Americania Ian Kokhnau, na galala i le faʻasaʻoloto ona o le taumafa o meaai. O le taimi lava na ia filifili ai: "E leai!", Ma fefiloi i le tasi ipu tioata mea uma e lelei ma faasaina: vine, fualaau aina, fatu ... Tanu lelei i se mea e gaosia ai ma gauai atu i se mea. O le mea aupito sili ona manaia o le inu lea o le vai i le toa malosi mo le manuia ... o le mea sili, e leai se mea na tupu ia te ia! Na maofa ma fiafia, Sitivi, ma filifili e faasoa atu sea fua lelei ma aoga i isi, tatala se paʻu lamolemole - o le muamua i le lalolagi. Na fiafia i ai tagata uma, ma e leʻi pine ae oʻo mai se faʻalapotopotoga uma o faʻasalalauga e taʻua o Smoothie King - Tupu o Smoothies. I le auala, o le upu lamolemole i le faaliliuga mai le Igilisi e atagia mai ai le fatu o le ipu, o lona uiga "toniga, vaivai, lamolemole." Ma o lenei igoa na "pipii" i le fua ma le lima moli o se hippie o le na taʻua lenei upu soo se meainu suamalie.

Ae o le mea moni, o faʻataʻitaʻiga o lamolemole sa faia i le taimi ua leva ao le i faamatalaina mea na tutupu, e le gata i lea, e eseese tagata ma tutoatasi mai le tasi i le isi. Mai le taimi, na inu ai Initia i le guava juice ma le pulupulu, e maua ai le malosi i le tino ma le agaga, aʻo leʻi amataina se tuliga. I totonu o le Sasaʻe Anamua, o loʻo faʻafefiloi fualaau aina ma le meli, latou te faia le suamalie suamalie, ma saunia e le Slav le oatmeal ma le fualaau suamalie.

Faʻasalalau o le faʻasalalau i le vaitau o le 1970, ae o le 1984 o le Olimipeka o le Olimipeka o Los Angeles na maua ai le lauiloa lautele i le fua. O le taimi lena na faitau miliona ai tagata na aʻoaʻoina e uiga i le "taaloga" cocktail.

Sa i ai foi se galuega manaia - o se faufautua lauiloa! Afai e aʻoaʻoina oe e le faiaoga pe faapefea ona faʻatino lelei ia faʻatinoga, ona fesoasoani lea o le faufautua ia te oe e filifilia le mea sili ona lelei o le pusafana mo oe ma i se tulaga faapitoa. O le alu i le toleniga, e te manaʻomia e fiafia? Po o le isi itu, pe e te manaʻo e malolo ma malolo? O le taua o le taumafataga o le cocktail e faalagolago i lona fatuga: o se lamolemole ma le blackcurrant, apricots, o le broccoli e itiiti le kalori nai lo o se faʻi, pika, meloni.

I le fetuutuunai o le paleni o le malosi o le vaiinu, e mafai ona faaopoopo ai vaʻai o cereal, fatu, nati, koko i fualaau aina ma fua. O meaʻai ma mea taumafa e faʻalagolago foi i le vai o le cocktail: mo se taumafataga fiafia, tago atu i kirimoli suamalie, kulimi poo le susu susu; mo le tino, le yogurt maualalo po o le kefir. E lelei meaʻai mo le taeao poʻo le 'aiga o le afiafi, ma sili atu le maualuga o kalori mo le malologa.