Fale taumafanafana

Matou maua mo le umukuka se naifi-slicer mo le pata ma Aliexpress

O le suauu o se oloa lautele lea e faʻaaoga i le sauniuniga o ipu ma a latou mamanu. Ae a uma ona faʻaaogaina, e masani lava ona tumau lima o lima, e tatau ona e vave alu i totonu o le taele pe suʻe se solo talafeagai. Ae peitai, e le tele se fesoasoani.

Ae o loʻo i ai se masini faapitoa e tipi ai le suauʻu i ni fasi ie manifinifi pe a uma ona taomi se ki. I le faʻaopoopoga, o lenei masini e mafai ona faʻapipiʻi isi oloa, e aofia ai le sisi. O lea, e mafai ona e faia se laulau matagofie laulau e faʻaaoga ai se naifi lima mo le pata.

Soʻo se faletua o le a mafai ona faʻaaogaina sea ituaiga masini. Muamua e tatau ona e tuʻuina se fasi suauʻu i le masini, ona tapuni lea. A maeʻa lena, ia lolomi le sola samasama i le tele o taimi pe a manaʻomia ni fasi suauu. O fasi pepa taitasi e tutusa i le tele ma le mamafa. O le mafuaaga lena e tatau ai i tagata uma e faʻapipiʻi ona i ai sea ituaiga masini.

Le lelei o le suauu suauu:

  1. Faʻafaigofie. O se lomitusi faigofie o se faamau o le a tipiina se suauu mama.
  2. Televave. E mafai e le masini ona taulimaina se suauʻu tele i se mataupu o sekone.
  3. Le aoga. O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le tamaoaiga le oloa.
  4. Faʻafitauli i le malulu malulu. E mafai ona teuina le masini i totonu o le pusaaisa ma le suauu.
  5. Tonu. Slicer fasi pepa e oo lava i le fasi pata.
  6. Tauvaga. O le masini e mafai ona tipi i ni fasi ie manifinifi e le gata i le suauʻu, ae o isi foi oloa.
  7. Mama. E mafai ona fufuluina le meafaigaluega i le lima ma i totonu o le masini fafie.

O se naifi suauʻu suauu o se mea lautele e tatau ona maua uma e faletua. Ae peitai, o le a le tele o le tau? I faleoloa i le initaneti ma le rusia, o lenei oloa ua faʻatau atu mo le 760 rubles. Tau maualuga le tau mo lenei masini.

Ae ui i lea, i le upega tafaʻilagi a Aliexpress, o le slicer suauu na o le 379 rupu. O lenei tau e toetoe lava o le afa o le aofaʻi na faʻaalia e le faʻanofo fale. O le mea moni, e aoga le faʻatauina o lenei masini i lenei 'upega tafaʻilagi.

Suauʻu suauʻu faʻamatalaga:

  • mataupu mataupu - palasitika;
  • lau laupepa - silasila le mama;
  • maualuga - 20 cm;
  • lautele - 8 cm;
  • lanu - paepae ma samasama.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e sili ona lelei le faʻatauina o se naifi slicer for butter only from a Chinese manufacturer. I le uma, o lona tau e itiiti ifo nai lo le aofaiga na faʻamaonia e le tagata gaosi oloa.