Laʻau

Le faʻaaogaina o le potassium monophosphate, iloiloga a tagata faatau

Ina ia mafai ona totoina se fualaau lelei tele, e faʻaaogaina e tagata ituaiga uma o fugalaʻau e tumu ai le palapala i mea aoga. O se tasi o fualaau faasaina o le potassium monophosphate. O ia ituaiga faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga uma i le togalaau ma totonu o le togalaau, ma e oʻo lava mo le totoina o laau i totonu.

O le a le monophosphate masi

O lenei mea faʻaaogaina o mineral, o se mea e faʻapitoa, o se paʻu paʻepaʻe. O lenei vailaau faʻatau e faʻaaogaina e fai ma laʻei pito i luga mo soʻo se laau. E faigofie ona sosolo i le vai ma soona fai e le eleele i le vave e mafai ai, lea e faʻamaonia ai se vave vave.

Pe a faʻaaogaina lenei ituaiga o fugalaʻau, o le a amata ona fuga lelei fualaau amata ma o le fuainumera o fualaau aina ua faateleina. Ua faʻaititia le aʻafiaga o faʻamaʻi faʻamaʻi.

Fualaau faisua ma fualaau faisua e faʻaaogaina le potassium monophosphate, e tusa lava pe oʻo i le popo, e maua ai le tele o suka, lea e faʻaleleia atili ai le tofo ma faʻateleina ai le ola ola o le fua.

Talu ai nei, e masani lava ona faʻaaoga e le tagata vevela le faʻaaogaina o meaʻai i totonu oa latou togalaau ma togalaau, faʻapea foʻi ma e fiafia i fugalaau i totonu. O lenei lauiloa o fualaau faasaina e malamalama. I le uma, o lenei faluga e iai se numera tele o tulaga lelei.

Uiga lelei o le potassium monophosphate

  1. E faigofie lava ona tuʻuina i totonu o le eleele ma faʻaleleia e le laau. O mea uma e ulu atu i totonu o le laau ma maua ai se aafiaga lelei i ai.
  2. O le sauniuniga e leai ni mea leaga. Na o le 33% potassium ma le 52% phosphate. E leai se chlorine, satela, poʻo se mea mamafa faʻamalosi mamafa.
  3. Pe a fua mai fualaau, latou te maua le aofaʻi tatau o vitamini ma suka. O le mea lea, o fualaʻau, fualaʻau, vine o loʻo i ai se tofo lelei ma mafai ona teuina mo se taimi umi.
  4. O nisi laau e masani ona mafatia i se faʻamaʻi ua tatou iloa o le paʻu palapala. I le faʻaleleia o le eleele ma le monophosphate, o le a puipuia ai rosa, vine ma isi laau mai lenei faafitauli.
  5. Faatasi ai ma ni fulu ninii, o le fualaau faasaina e puipuia ai laau toto mai le malulu.
  6. Afai o le eleele i totonu o greenhouses e televave, ona togafitia lea o togafitiga ma le potassium monophosphate i lona susu.
  7. E masani lava e le iloa e tagata e fiafia i totonu o totonu ole fale pe faʻafefea ona faʻafefiloi a latou fugalaau. O lenei mea faʻaaogaina o mineral e talafeagai lelei mo le totoina o laau totō. O le fualaau oona e fesoasoani i le umi ma le tele o fugalaau.
  8. Pe a faʻaaoga le monophosphate mumū, o fualaau e maua ai le tele o laʻau.

Le faʻaaogaina o le monophosphate

Talu ai o lenei fuālaʻau o se mea e faʻapitoa, e tatau ona saunia se fofo mai lea mea, lea o le a faʻaaoga mulimuli ane mo le faʻamaina o laau. Ina ia lelei le fofo, e te manaʻomia faitau ma le faʻaeteete faatonugalea o loʻo i luga o soʻo se afifi.

  • Pe a faʻaaogaina le palapala lea o loʻo i ai ni laau totō po o ni fale, e tatau ona faʻaumatia le 10 kalama o le vailaau faʻasaina i se pakete vai e 10 lita.
  • Afai e te manaʻomia le faʻaogaina o laʻei pito i luga mo togalaau i togalaau tatala, o le aofaʻi o le mea e tatau ona sili atu - 15-20 karama - ma faʻamafola le vailaʻau i le pakete vai e tasi e 10 lita.
  • Ina ia faʻamafanafanaina fualaau aina ma fualaau aina, e manaʻomia tele le tele o le manaʻo. E tusa ma le 30 kalama o le potassium monophosphate e tatau ona faʻafefe i le 10 lita o le vai.
  • I totonu o le togalaau poʻo le togalaau, faʻaaogaina le faʻaaogaina i le tautotogo pe a totoina laau i le palapala. E fautuaina ina ia faʻaleleia laau totō faatasi ai ma se vaifofo aoga i le taimi o la latou vaʻaiga, o lea o le a faʻaopopoina le umi o lenei vaitau.
  • E faaopoopo atu i le fausiaina o laau, masima monophosphate e mafai foi ona faʻaaogaina mo le susunuina.
  • E fautuaina e atiaʻe le eleele ma laau totő i le afiafi, o lea e mafai ai e le fugalaʻau ona sili atu ona lelei, ma aua le vave alu ese i le la.
  • O le tele o fai togalaau latou te faʻaogaina lenei vailaʻau faʻatasi ma isi fomaʻi mo le sili atu le aoga. O le mea sili e le o le faʻaogaina o le monophosphate faʻatasi ma sauniuniga e faʻavae i le magnesium ma le calcium.

Faaaoga fualaau faasaina e le gata i le fale. I le fanua ma greenhouses, o lenei faluga e masani ona faʻaaogaina.

Afai ei ai lau togalaau tele, tele o laau i le togalaau, ma fale i luga o faamalama o loʻo i ai le anoanoai o laau i totonu, ona avea ai lea ole potassium monophosphate le fesoasoani e le mafai ona toe sui. Na o ia lava o le a feagai ma le faʻaleleia o laau uma ma e le tatau ona e filifilia lau fugalaʻau mo ituaiga taitasi.

E mafai ona faʻatau sau monophosphate masika i totonu o soʻo se faleoloa mo se togalaau poʻo mo totonu ole vaomatua. E masani lava, o le vailaʻau e afifiina i le 0.5 kilokalama laka palasitika po o le 25 kg.

Lapataiga Saogalemu I le Faaaogaina o le Potassium Monophosphate

Teu i totonu o se vaʻa lelei. Aua e te aloese mai le aapa atu o tamaiti ma meaola.

Faaaoga fagu totigilima naʻo. Ia mautinoa pe a galue ai i le vaifofo, e le pa'ū le vai i luga o vaega faʻaalia o le paʻu aemaise lava luga o le mucous membranes.

I le tulaga o faʻafesoʻotaʻi ma mata poʻo le paʻu, faʻamama maeʻaeʻa i vai mama. Afai e galue i se fofo, e alu faʻafuaseʻi i le manava, e tatau fai se faanatinati vave, mo lenei mea e tatau ai ona faʻaleagaina le vomia.

Consumer Reviews

Talu ai nei sa maua ai se mea faʻaaogaina pei o le monophosphate. I le atunuu, matou te ola ai ma loʻu toʻalua i togalaau aina. Ae o le tele o le seleselega e lei sau lava. Sa fautuaina e le faleoloa lenei fualaau faasaina.

I le tautotogo, pe a totoina laau toto, matou te faamamaina palapala. E leʻi tele lava a matou fualaau faisua. O taumalulu uma latou te fafagaina i luga o fafao mai la tatou togalaau. O lenei ou te fautuaina lenei faʻamafanafanaga i tagata uma o le taumafanafana.

Nikolay. Voronezh

Mo le faʻaleleia o laau i totonu o le togalaau, e mafai ona ou fautuaina le potassium monophosphate. Sa matou faʻaaogaina mo le fafaga mo le tusa o le fa tausaga. Tau ma tulaga lelei o fiafiaga. Leai isi fualaau oona e toe faʻaaoga.

Svetlana Novosibirsk

O loʻo i ai i le tuaoi ni togalaau tetele. Ma laau apu, ma pears ma cherries. O taimi taʻitasi e fua mai ai, ou te faʻasaga saʻo ai i latou i le loto papaʻe. Talu ai nei, na maua ai e se tuaoi se mealilo. E foliga mai latou te faʻamamaina uma laau ma vao ma le monophosphate. O le tausaga a sau o le a mautinoa lava loʻu faʻatauina o lenei vailaʻau.

Faamoemoe Barnaul

Ou te fiafia i fugalaau i totonu. O loʻo i ai laʻu faʻalapotopotoga tele o violets. E tofu manatu tagata uma pe mafai faapefea ona ou tausia le tele o fua o au mea e fiafia i ai. Ma na o loʻu faʻaaogaina o le potassium monophosphate. O le mea lilo atoa lena.

Zoya. Moscow

Ina ia faʻamafanafanaina lau togalaau, maua le monophosphate sodium, o le a e fiafia i lenei fualaau faasaina ona o lona faigofie ona faʻaogaina ma sili ona taua - maualuga galuega.