Meaai

Pelu tipi i beets

O le kāpeti ua kukaina ma beets o se tasi auala lelei e faʻasaoina ai fualaʻau mo le taumalulu. Na ou mauaina lenei fua i se avanoa, o le felafolafoaʻi solo i totonu o se api faila e suʻe ai le uluai sauerkraut. E lua ala e kuka ai fualaʻau. Muamua o le tuʻuina atu lea o fualaau faisua i totonu o vai inu suamalie, lafo ese i totonu o se sieve, faʻafeiloaʻi i fagu, sasaa vevela vevela, tapuni faʻatasi ma le ufilafi, mafanafana mo le 2 aso, ona tuu lea i le malulu. Ou te le fefe, na ou fefe neʻi le mafai ona tumau laʻu galuega seia oʻo i le tautotogo, o lea na ou filifili ai e tapunia ia apa e ala i le numera numera lua, o lona uiga, i le kuka ma le tui. Na manino lava, o le tofo ma le lanu e tumau pea e le suia, e le paʻu faletupe. Ou te iloa o lenei fua mo le kukaina o kāpeti e aunoa ma le suka ma aunoa ma le suauʻu - o sauniuniga e masani, e mafai ona faʻaaogaina e saunia se ipu lanu po o se vaitau ma tautua.

Pelu tipi i beets
  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Aotelega: 3 apa o 0.45 L taitasi

Meaʻai mo le kukaina o kāpeti tilati ma beets:

  • 1 kg o kapisi papaʻe;
  • 250 g beets;
  • 120 g seleri;
  • 5 pi o le kalaka;
  • 50 g o le cilantro.

Mo le teuina:

  • 0.5 l vai;
  • 0.5 l o le uaina o le uaina;
  • 25 g masima;
  • faga laʻau, coriander, fatu fatu.

Le auala e sauniuni ai le kāpeti tilati ma beets

Ulu o kapisi (mulimuli ane mea e sili atu ona fetaui ma le seleselega) matou te manino mai o mea ua faaleagaina, tipi i le afa, aveese le pou.

Ona tipi lea o le kapisi i fasi ie manifinifi. Mo lenei mea, soʻo se masini e talafeagai - o se meaʻai meaʻai, se suauu mo fualaʻau i le Korean po o se laupapa masani ma se naifi malosi ma se lautele lautele.

Fufulu le kapisi

O le isi, tipi ia tipi ma laulaʻau o seleni. Nai lo le soona seleina, e mafai ona e aʻafia. O le aʻa e tatau ona vavae ese ma tipi i ni fasi ie manifinifi pe ufiufi i luga o se mea lalaga.

Tipi seleni seleni

Pipiʻu lelei i se pulumu, pi. Oti ese ia beets, faaopoopo i le apa.

Sulu le beets

Faʻaopopo nei laʻau faʻafelatila o le kālati ma le gaʻo lafoaʻi cilantro. Afai e te le fiafia i le tofo o le cilantro, sui i le pasesa.

Faaopopo le garlic ma le cilantro

Matou te faʻafefiloi fualaau faisua ma e mafai ona e kukaina le pusa faapaleni.

Faafefiloi fualaʻau

Matou te saunia le faapaologa e faʻatumu mo kapeti. Liligi le suavai ma le vineta i totonu o le apa, sasaa le masima, tuu ni nai faga lau, se sipuni o fatu fatu, ma se sipuniti o fatu coriander.

Faʻapipiʻi le vasa paʻu i se vevela, faʻafefiloi e faʻasaʻa atoa le masima.

Fugapa moana kuka tumu

Matou te sasaa atu le vasa faapaleni e sasaa saʻo atu i totonu o le fagu i luga o fualaau faisua, tuu uma mea uma i luga o le ogaumu, aumai i se vevela.

Suauu mo le 10 minute, aveese le apa mai le vevela.

Liligi le fualaau mata ma le marinade ma faʻafefe mo le 10 minute

Faletupe ma mea faʻapipiʻi mo le mea faigaluega e fufulu lelei lelei i se vaifofo suamalie, faʻamamaina i vai mama. Matou te tuʻuina fagu i totonu o le ogaumu, vevela i le vevela o le 120 tikeri, faʻagogo mo le 5 minute.

Matou te tuʻuina atu fualaʻau vevela i le fola i totonu o fagu tuʻugogo, tapuni le faʻavaa.

Matou te tuʻuina atu fualaʻau vevela i le fola i totonu o fagu tuʻugogo, tapuni le faʻavaa

I totonu o se fagu mo le faʻamalositino matou te tuʻuina se fasi ie, tuʻu ni totini i luga o le ie, sasaa vai vevela (vevela 40-50 tikeri). Matou te faʻamamaina fagu i se gafatia e 450 g mo le 12-15 minute.

Matou te tapunia faʻamaʻi faʻamaina meaʻai faʻatasi ma faʻalavelave, liliu i lalo.
A maeʻa le mafanafana, matou te aveeseina le kāpeti tipi ma ni pusa mo le teuina i se fale malulu, malulu.

Matou te faʻamamaina kāpeti tilotila ma beets ma faʻaliliu

O le kāpeti ua filifilia e le gata o se meaʻai matagofie mo aano o manufasi. Faatasi ai ma se kapisi, e mafai foi ona e kukaina le suamalie o le borsch.

O le kāpili ua kukaina ma beets ua saunia. Le fiafia tele!