Fugalaau

Ata faʻatasi ma igoa o ituaiga eseese o uzambar violets (vaega 1)

O le talafaasolopito o se tasi o fale sili ona lauiloa i totonu o laau na amataina i le 1892, ina ua malaga Walter von Saint-Paul i se masani masani e savali i nofoaga matagofie o le itumalo na tuuina atu ia te ia e le malo Siamani i Aferika i Sasae.

I le avea ai o ia ma atalii o se fomaʻi aloaʻia, o le taʻitaʻiʻau sa i ai sona fiafiaga moni i le laʻau e le masani ai o se eria tele. O tamaʻi laititi na amata ona tutupu i le va o maa ma lau ovalu ma lanu violē lanu violē na tosina mai le mafaufau o le baron.

O le mea lea, o le aoina mai o fatu laiti o se aganuu le iloa, na ia auina atu i latou i le fale. O le tausaga na sosoo ai, na maua ai fua muamua, na faʻamatalaina ai le laau ma maua ai le igoa e faʻaaloalogia ai le tagata suʻesuʻe.

O aso nei, o ata o Uzbek violets poʻo senpolis e faigofie ona iloa e tagata uma e fiafia i le vaomatua. E faigata ona mafaufau faapea o le laau, muamua na tuuina mai i le faaaliga i le sili atu i le selau tausaga talu ai, ua uma ona iloa o le sili ona lauiloa i Amerika i le 1927, e ui o le taimi lena e mafai ai ona taulaina togavao o violets i luga o tamailima.

Faafetai i le gasologa o le gaosiga o galuega i aso nei, e sili atu i le tolu sefulu afe ituaiga violets ua maua, o latou igoa ma ata e faaosofia ai mafaufauga o tagata fiafia i lenei aganuu.

Violet Blue Fog

O fugalaau lanumoana susulu, o le Blue Fog of K. Morev filifilia, e foliga mai i fetu, lanumoana-lanu lanu lanu ma o loʻo i ai se matagofie matafefe e maua ai le mamalu o Saintpaulia ma le fou. Corollas e lapoa tele, e le gata i lea. O pamu e teuteuina i se lautele lanu paʻepaʻe. Lapoʻa tulaga maualuga. O laʻau o le lanumeamata lanumeamata, fuamoa ma foliga o le galu ma se malologa i le ogatotonu o le laulau laulaau. Laʻau o le Blooming Blue fog e tele, ma o le laau o le a avea ma totonugalemu o soo se mea e aoina.

Vaʻaleti kulimi

O fugalaau fugalaau mama ma se lanu paʻepaʻe ma le ogatotonu o le corolla o loʻo aʻafia i la latou lanu ma le lanu. Vasega violets Frosty cherry, i le ata, e mafai ona avea o se tasi o mea sili i le aoina mai e le tusitala o K. Morev. O le laau o le a avea o se teuteuga matagofie i luga o le windowsill ma le fugalaau faila ma le au masani o aganuu. O le roetette, e aofia ai laʻau mataʻitusi faigofie, ei ai tulaga laugatasia. Fugalaau e tele ma umi. O le matua o se fugalaau e mafai ona iloa e ala i le faapogisaina o gaʻo.

Violet Lunar Lily paʻepaʻe

Violet Lunar Lily paʻepaʻe o se tasi o ituaiga pito sili ona taua e ofoina atu i faifaatoaga. Faafetai i le lanu sinasina ma le lanu o foliga o fugalaau mananaia, o le senpolia o le a le iloa. O gafa e malolosi, e le faigofie ona tuʻuina. O le roetette faʻamau e aofia ai laʻau moa o lanu lanu meamata.

Violet Duchess

I le ata o le violet o le Duchess mai S. Repkina. O lenei ituaiga o Saintpaulia ua lauiloa i tagata e ola fugalaau i atunuu o le CIS, talu ai, e pei o le isi "fanau" o lenei faatupulaia, e masani lava ona fiafia i lona matagofie ma le matagofie. O fugalaau o viole Duchess e lapoa, taʻitasi pe lua, faʻatasi ai ma se lanu mamanu. O fugalaau matagofie e maua ai paolo paʻu i le ogatotonu o petals. O le ituaiga e tu i fafo ma lana rosette manaia ma lau lanu lanumeamata lanumeamata matagofie ma vela lauiloa e maua ai le laupepa laupepa o foliga paʻepaʻe.

O le viole o le Duchess Lux na maua mai se fale matua e foliga mai i foliga vaaia e iai foi ni eseesega iloga. E le gata i lea, o ituaiga uma e lua e matagofie tele fugalaau, e fiafia i le numera o petals ma le foliga o le Duchess Suite i le pito o le petals, o se lanu lanu meamata e manino lava. O laulaau o nei ituaiga o meaola e mama ma o loʻo i ai ni pito matagofie.

Manuʻa Vaʻa Vaʻa

O le faʻaogaina o le lanu uliuli ma le matagofie o foliga. O Vaioleti mai le tagata lauiloa iloga E. Korshunova, ua taʻua o le Blue Blood, e tatau ona gauai atu i ai tagata uma o fugalaau ona o le tele o fugalaau e lua-faaluaina i foliga o fetu. E le mafai e se ata o se uila o le faʻataʻitaʻi ona faʻaalia le foliga mai o laʻau moli. Ma i luga o se pusa faʻapipiʻi e aofia ai lau lanu meamata, o le siakiina ma se paʻu lanumoana i le ogatotonu ma se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe e sili atu ona matagofie.

Violet JAN Minuet

O pulou mumu o fugalaau faigofie pe lua-faalua, e pei o le ata, o violets o le Yan Menuet o le filifilia a Puminov e aumai ma le fiafia a latou pule. Corollas o fugalaau o lenei ituaiga mataʻutia o loʻo valiina i se lanu mālū mālūlū, ae o le pito i lalo e faʻasalalau ma le agaalofa ma sili atu ona malulu. O le pito e teuteuina ma le matagofie, lea e maua ai fugalaau se foliga matagofie. O le soʻo e laʻitiiti, e oʻo lava ile lanumeamata.

Vaitafe o le Vaitafe Vaitafe

I le photo violets Faʻamafanafana o le mafanafana o Konstantin Morev. O le ituaiga e fiafia e le gata i fugalaau e lua-lua-ulu faatasi ai ma le lalac-violet background color ma se lanu paʻepaʻe o petals, ae faapea foi ma laʻau lapopoa. Lapoʻa tulaga maualuga, lapotopoto, mafolafola. O le laʻau e foliga mai o le laʻau, ma le vaʻavaʻa.

Violet bullfight

O le viole Bullfighting o loʻo faaalia i le ata o le taunuuga o le galuega filifilia o E. Korshunova. E pei o le tele o isi ituaiga o le tusitala, o Bullfight e iloga i fugalaau tetele, e oo i le 8 cm le lautele. O le foliga o le corollas e tele pe lua-faalua, foliga tutusa. Valivali o le faatosinaga autu! E faigata ona ausia se matagofie o le paolo o le paʻu i le senpole, ae na faamanuiaina Korshunova! O laulaau o lenei Uzambara viole, e pei o le ata, e mama, tusi i luga o le moto.

Violet Angelica

Vaʻalele a Angelica o Pugachev o fugalaau faʻalua faaluaina, valiina i le lanu piniki, lau lanu lanumeamata ma le tele o fugalaau. Ae peitai, o le autu autu o le ituaiga o le faaluaina lea o le tele o petals. E latalata atu i le ogatotonu o le corolla o se faʻaaliga o le lilac splashes, ma o le pito faʻasolosolo o loʻo i ai se lanu paʻepaʻe manino.

Violet amadeus

O le isi ituaiga mai le S. Repkina, Amadeus violet e tuuina atu ai i tagata fai togalaau tele tele, fugalaau teuteu. Corollas e mafai ona fai ma semi-ma le terry terry, ae o teuteuga faʻamalofola faʻaloloa ua teuteuina i se lanu paʻepaʻe, e faʻafeagai ma le lanu mumu ulaula o fugalaau. O laʻau faigofie ma faigofie e fai ma faʻasologa masani. Aʻo faʻamavaeina, o le lanu o petals ua atili ai ona tumu.

Vaʻa le aisa viole

O loʻo faʻaalia i le ata o le Ubebe violet Ledyanaya Roza, S. Repkina filifilia e iloga i le lanu ma le lanu o fugalaau fugalaau, faʻamanatuina o rosa malo. I luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe o petals, o fugalaau-piniki piniki o vaʻaiaʻiga eseese e foliga manaia. O le pito i lalo o laʻau manu e teuteuina i le samasama lanumeamata. O laʻau o le lanumeamata lanumeamata, ma le mata o le lau.

Vaiole lanumoana violeleti

Laʻau viole Blue Blue P. Sorano i le taimi o le fugalaau e avatu ai i le faatoʻaga le tele o fugalaau i se lanu lanumoana. O le foliga o le corolla e foliga mai i le fetu, o laʻau felafoaʻi, ma le lilac poʻo le fusi vine. O le viole Blue Dragon o loʻo faʻaalia i se laupepa mamana, lamolemole o lanu lanumeamata lanumeamata ma se lanu ulaula po o le lanu uliuli i tua.

Vavega malie o le taumalulu

O se lanu eseese o violets O ataata o Winter taumatau, e patino i le lauiloa ma sili ona matua o Rusia B. Makuni. O fua faʻatauvaʻa e tuʻuina atu ma le agaalofa se tagata alofa i lenei aganuu e lua-faalua poʻo le faaluaina o fugalaau e iʻu i le 55 cm le lanu. Malamalama lanu mumu, lea e taofiofia ai le tafe o le launiu. O le pito i totonu, e foliga mai o le mea e susulu i le vaveao, o loʻo i ai se lanu samasama-lanu meamata. A ola laau i totonu o le vevela, e mama le laina i le paepae. O le laupepa lanu o le uila Uzambara, e pei o le ata, e aofia ai laulaau lanu meamata, o nisi taimi ma le lanu olive. Ua faʻasolo le pito o laʻau, o le laulau laʻau o loʻo faʻapipiʻi, solo.