Meaai

Faʻamatalaga o le kukaina o falaoamata sana i totonu o se kuka taofi mo dieters

Tagata e mulimuli ia latou fuainumera, taumafai e 'ai meaai laiti-calori. Maofa suamalie suamalie suamalie i se fai kuka taofi mo le tele o laina eletise i le tau faasaga i isi pauna. I le uma, o loʻo i ai ni calories e itiiti ifo nai lo le oatmeal, pi poo lentils. Ae, o le croup e tamaoaiga i elemene taua mo le tino.

Mai anamua na taʻua le masini o le masiofo o le fanua, ae i le seneturi lona 21 e mafai ona taʻua saʻo o le masiofo o meaai paleni. A maeʻa ona 'ai le fala falala kuka i luga o se multicolo, e faigofie ona pulea lou mamafa. E oo lava i se tamai vaega o le oloa e aumaia ai se lagona o le atoaga e tumau mo le tele o itula. E le gata i lea, o loʻo i ai sona aoga aoga i luga o le fualaau oona, lea e taua mo le mate. O le a le uiga ese o le faia o sea falaologa? Mafaufau i lenei mea i ni nai fua masani faigofie.

Meaʻai meaai ma le kuka taofi

Mo le tele o tausaga na tatau ai ona saunia ni meaʻai laiti-kalori i tulaga "ogaoga". Ina ia maua mai ni meaʻai e kuka ai le gaʻo, masini fualaau faisua po o le pusa, e tatau ona e sau i masini eseese. I le taimi nei, e toatele e iai se vavega faʻaonapo nei.

O le falaoa falai i le redmond faila le kuka e na o se meaai. O le mea autu o le faʻaaogaina o auala talafeagai:

  • "Porridge";
  • "Pilaf";
  • "Mutaʻaga";
  • "Taofia";
  • "Fuga."

A maeʻa lena, e tatau ona e seti le taimi sili ona lelei mo le kukaina o cereal diet mai le 30 i le 50 minute. O le taunuʻuga o se oloa maualalo maualalo-kalori e aofia ai le tele o elemene aoga.

O lea e le mafai ona liua le falaoʻo i totonu o se paʻu mafiafia, e tatau ona e faʻatusatusa saʻo le vaega o meaʻai ma le vai ao le i tuʻuina atu i le multicolo.

Faʻamataʻu faigofie meaʻai falala mo se meaʻai fiafia

O nisi o faletalimalo e le fiafia e kuka kulimi sana mo meaai. O le mea moni, mo lenei mea e tatau ai ona maua se fagu o loʻo i ai se mafiafia, e le tuʻuina mo se minute ma faʻaauau pea ona faʻanoanoa. Ma afai e kuka le falaoamata, e tatau ona afifiina e tumau. O se sauniga masani e manaʻomia ai le tele o le taimi ma le malosi. O le isi mea o le kukaina o le falaoamata sana i totonu o se kuka taofi ma maua ai le tele o taimi fiafia. O le mea autu o le faʻaaoga muamua o fua o fua mo lenei meaai maualalo-kalori. Sei o tatou mafaufau i ni filifiliga.

Faʻasalaga masani ile vai

O le kukaina o le falala falaoa i luga o le vai i se fai kuka taofi e le faigata. Ina ia faia lenei mea, ave mea nei:

  • saito i sana;
  • pata;
  • masima;
  • vai.

Ina ia faʻafiafia le falaoʻo, e fautuaina e sasaa le 1 vaega o le cereal ma le 3 vai vai.

O le faiga o kuka e aofia ai gaoioiga nei:

  1. O fuālaʻau 'oloʻo mulumulu lelei i le vai i ni nai taimi.
  2. Liligi i totonu o se meaʻai mumu ma faʻatumu i le tele o le aofaʻi o le vai.
  3. I luga o le fai kuka taofi filifilia ma tafe le polokalame "Porridge". O le taimi e masani lava ona setiina aunoa.
  4. Pe a kuka le meaai, e tofo.

Ina ia maua ai le falalati pipi, o le a totoe i le faila taofi mo le isi 15 minute. E mafai foʻi ona e tamomoe i le polokalame "Preheat".

O le ipu e faʻaaogaina o se laulau agavaivai mama mo fualaau faisua fou, aʻano tunu po o puʻu. Fans of sweets manao e faaopoopo atu i fualaau mamago, vine po o le suka. I soʻo se tulaga, e tumau pea se meaʻai ma maloloina.

Soifua maloloina i le susu

O nisi tamaiti e le fiafia e 'ai uma ituaiga o cereals. E tatau i matua ona faʻasesēina i latou e 'ai meaai maloloina. Ae na kuka i se tamaʻi masini fai kuka ma le susu, ua leva ona avea ma ipu e sili ona fiafia i ai gourmets talavou. O le faʻafeiloaʻi ua lava lea e ave ai se faʻataʻitaʻiga faigofie o oloa:

  • vine (sana);
  • susu (povi po o le 'oti);
  • pata (pata);
  • vai (faamamaina);
  • masima;
  • suka.

O le susu i totonu o se kuki faila e faia i lenei auala:

  1. Liligi fufulu ipu i totonu o se pesini, faʻatumu i le vai ma fufulu ni nai taimi.
  2. Laʻau o le pata, sina suka ma se fasi keke o le pata ua tuʻuina i le gafatia o le multicooker.
  3. O le faʻafefiloi ua sasaa i le susu ua faʻafefeteina i le vai ma mea lelei fefiloi.
  4. I le iunite umukuka, filifili le polokalama "Milk porridge", seti le taimi - 35 minute ma amata le faiga o kuka.
  5. A faʻalogo mai le faailo, e ave le paʻu i le laulau.

O le falaoloa na saunia i lenei auala o le a mautinoa lava le faatosina i tamaiti. O fatu e mama ma vaivai. Ma o le tutusa o le ipu e pei o se ice cream melted. Mata e mumusu e tamaiti mea taumafaʻai?

Mo le sauniuni o le susu susu, e sili ona lelei le filifilia o ni mea lelei. O le taunuʻuga o se mea tutusa tutusa e tofo lelei.

O le uluai tuufaatasiga o sana ma fua

O tina atamamai e taumafai e fatu ni mea sili ona lelei mo tamaiti ina ia latou fiafia i meaai maloloina. Mafaufau i se fua lelei mo le falaoamata sana i totonu o se kuka kuka i le susu ma fualaau suamalie. Mo le ipu e te manaʻomia e ave:

  • ogaoga o sana sana;
  • susu (povi);
  • vai
  • pata;
  • masima;
  • se apu;
  • faʻi
  • vine mamago;
  • walnuts po o pinati.

O le sauniaina o le susu susu ma fua e faigofie pe afai e te mulimuli i nei faatonuga:

  1. E sasaa le kopa i totonu o se ogaumu poʻo se pesini. Fufulu maeʻaeʻa i le vai ia le itiiti ifo ma le 3 taimi.
  2. Faʻalautele i se masini kuka taofi. Sasaa sua susu i vai.
  3. Faʻaopopo le suka. Faʻafeiloaʻi suamalie e faʻatusatusa le tofo.
  4. E lelei le fefiloi ma faʻafefiloi le ala talafeagai. E masani lava o le "Milk porridge." E pe a ma le 40 minute.
  5. A o kuka le mea taumafa, saunia le fua. Ua faasee le faʻi. E fufulu mama i lalo o le vai tafe. Ua suamalie vine i totonu o se vai mafanafana.
  6. O fua e tipiina i fasi pepa poʻo kopa e teuteu ai le falaoamata sana ma i latou.

Latou te faʻaaogaina le susu o le laʻau e sili ona lelei, faʻapipiʻi i luga o fualaʻau, vine ma nati.

E mafai ona e tosina atu tamaiti ulavale i le ipu ma se uluai meaalofa o meaai. E le gata i lea, o se ipu matagofie ma se mea teuteu, o se sipuni vavalo ma se solo solo lelei fesoasoani e fagua ai le fiafia i meaai maloloina.

Sogi suamalie ma le masiofo o le fanua

O se tasi pese a Ukrainia e talanoa e uiga i se paukini e savali i moega ma fesili atu i ona aiga. E foliga mai ua sauni uma fualaʻau e faifaʻaipoipo ma ia. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o lenei masiofo o le togalaau ua faʻapipiʻiina e le gata i fualaau faisua, ae faʻapea foʻi ma cereals.

O le tele o faipule ua leva ona kukaina le falaoa ma le pauki i se kuka taofi ma e le taofia le faateia i lona tofo. E oo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona faia. O se lisi lenei o mea taua:

  • vine lelei (sana);
  • susu susu;
  • palu paʻu;
  • suka
  • pata (sili ona fai fale);
  • le masima.

Laasaga laasaga:

  1. O fuga uʻu e falai i se fai kuka taofi. Ina ia faia lenei mea, e sasaa atu i totonu o se pusa faapitoa, ia aofia ai le polokalama "Frying" ma fetuunai i se lanu enaena lanu enaena.
  2. I le faaaogaina o le "Baking" filifiliga, e vevela le susu, ona liligi lea i le cereal ma totoe mo le afa itula.
  3. I le taimi nei, o loʻo latou galulue i le pauka. Muamua, e vavae ese mai se peʻa malosi. Ona aveese lea o fatu ma pulupulu. 'Otiʻoti i totonu o ni nai tamai kupita.
  4. E faaopoopo le suka i le pauki. Faʻanofoina ma auina atu i se fai kuka taofi. E aofia ai le polokalame "Baking" mo le 6 minute, tuu atu i le fualaau aina le avanoa e tuu ai le sua.
  5. Ona faaopoopoina lea o le falaoamata sana i le pauki. Faʻamalosi ma seti le faiga "Porridge". A maeʻa le 30 minute, ua saunia le ipu.

O Porridge e faia mai i sana kulimi ma le uki kuka i se kuka taofi e foliga mai e manaia, maaleale ma faʻalelei. I le faʻataʻitaʻiina o lenei mea taumafa tasi, o le a mautinoa lava e te manaʻo i meaʻai. E oo lava ia i latou oe mulimuli i le ata o le a mafai ona fiafia atoatoa i le taumafataga.