Fale taumafanafana

Faʻatoʻaga faʻatoʻaga i laufanua mai Saina

O le faʻapipiʻiina o se meaʻai i totonu o le togalaau e mafai ai ona e fatuina se nofoaga manaia e malolo ai i le natura. Faafetai i lenei masini, e mafai ona e faʻaalu sina taimi malolo pe a uma le 'aiga o le afiafi, faitau lau tusi e sili ona e fiafia i ai pe na o le taoto i lalo aʻo e faʻalogo i manufelelei.

I faleoloa faʻaonaponei faʻaonapo nei, o le tau o se hammock lelei o loʻo i ai alavai e oʻo ile 6-8,000 rubles. E taugofie, aua o le tau o mea e gaosi ai le oloa e taugofie.

I se tau maualalo, e mafai ona faʻatau oloa mai tagata faatau Saina ile Aliexpress. Mafaufau i le ofo sili ona lauiloa i le 'upega tafaʻilagi (i totonu o isi ogalaau mo le togalaau).

O le tau o lenei paʻu tautau e 2,538 rubles. O se poloaiga e sili atu le maualuga nai lo i latou faʻatau faʻatasi ma i matou. O le oloa e atoatoa mo fale o le taumafanafana poʻo mo malaga i fafo. Aotelega: 200x80 centimita. Fuʻu: Tino mumu.

Reiki e mafai ai e oe ona faʻamautu lelei le oloa ma puipuia le leai o foliga. O le mea lea, o loʻo nofo saʻo i luga, ma o le ae le pau aʻo i ai i totonu o le nofoa. A uma ona faʻaaogaina, e mafai ona gaugau faʻapipiʻi. Le ata o le gaugau gaugau i le ata:

E mafai e le sati ona lagolagoina e oʻo atu i le selau kilokalama. E mafai ona e faʻapipiʻi le oloa i luga o ni koluma se lua o loʻo tu i le isi itu. E mafai foi ona e faʻaaoga koluma faapitoa mo le faʻapipiʻi o tapulo. E mafai ona faʻatau ese mai le faʻatau.

O oloa aoga:

  • tau taugofie;
  • mamanu mamanu;
  • faʻatusatusaga;
  • Laʻei ma le fausiaina.

O se aotelega auiliili o le pulou e mafai ona maua i le vitio: