Meaai

Uu o le paluga o le taumalulu

Ou te tuufaatasia patino ia upu "lecho" i se fagu o le pepa suamalie i se saulati tamato, ma sa ou matua ofo lava i atunuu eseese latou te taʻua o le tuufaatasiga tele o fualaau faisua. O le mea moni, e faigofie lava mea uma, o le mea moni lava o se meaʻai fualaʻau, o se ipu o tagata matitiva leaga, o loʻo i totonu o soʻo se umukuka. O fualaau aina suamalie i totonu o le faleoloa meaʻai e foliga e le talafeagai, o lea latou te maua ai igoa mai atunuu eseese (lecho, ratatouille, ma isi) e faʻalautele ai le ato, ae o le fatu e tasi.

Lecho o se fualaau masani fualaau faisua o mea taumafa a Hungary, lea i nisi o auala e foliga tutusa ma le ratatouille Farani. Masalo o le mafuaaga lea i atunuu uma, o tamaitai uma lava ei ai sana lava mea e le masani ai mo fualaau faisua, lea e togafitia ai ana malo.

Uu o le paluga o le taumalulu

O le manatu o le faaopoopoina o beets i le leʻo e le fou, na fautuaina mai ia te au e ala i se fua mo le sola. O le taunuʻuga o se meaʻai e fai i le meaʻai fualaʻau, lea e fesoasoani i se taimi faigata, pe a leai se taimi e kuka ai fualaʻau mo aano po o iʻa. O le lecho e liliu mai e lelei, manogi, ma se tamai laumei lanu mumu.

Afai e te mulimulitai i tulafono o le tumama pe a sauni meaʻai, mulumulu lelei, vavalalata ipu ma le mea maeʻa, ona mafai lea ona e teuina le paluga seia oʻo i se mea malulu.

  • Taimi: 1 itula 30 minute
  • Aotelega: 1 lita

Meaʻai mo le kuka Lecho ma le Beetroot

  • 250 g beets;
  • 200 g kati;
  • 70g leek;
  • 30 g le pasili;
  • 150 g tamato;
  • 2-3 pata o mea mumu vevela;
  • 270 g pepa suamalie;
  • suka, masima, olive olive;
Meaʻai mo le kuka Lecho ma le Beetroot

Le auala e kuka ai le kulimi ma beets mo le taumalulu

Matou te faia le faavae. Kāreti kuluti, falai i le vevela vevela, 5 minute aʻo leʻi kukaina, tuu le uʻamea gaosi ma le pasi vavalalata. I lenei fua, ou te fiafia i le solo saʻo, aua, e le pei o aniani, e suamalie, ma o le tofo o le lecho ua saunia e sili atu ona vaivai.

Fuga keke, launiu ma laau

O le logo manaia ma le vevela vevela i totonu o le vai vevela mo le 5 minute, ona tipi lea o le pepa suamalie i ni liʻo lanu. O tamai fasi pepa vevela e mafai ona tuʻu atoa. Faaopopo pepa i karati ma laei.

Faaopopo fasi pepa vevela ma suamalie

Ina ia vave vave ona kuka, ia tipi i ni fasi moa, faʻaopopo i isi fualaau faisua. Matou te tuʻuina ipu i luga o le afi, faʻafefiloi i luga o le vevela vevela mo le 10 minute seia oʻo ina uma ona kuka.

Tatou te tipi tamato ma tuu le suʻu

Matou te taoina pusi laiti i totonu o le ogaumu poʻo le kuka i la latou toniga seia oʻo i le kuka. O le a taofi ai le tele o latou uiga taua ma le suamalie, ma kuka i la latou toniga, i loʻu manatu, ua liua suavai. Faʻamau le beets i luga o se fatu laumei, faʻaopopo i fualaau faʻaiʻu ua maeʻa.

Vae le fagu tunu ma tao tao

Vaʻai le kulimi i le suka ma le masima, faʻafefiloi lelei ia mea, toe faʻalau le afi, vevela fualaʻau mo le 5-6 minute.

Faaopopo le masima ma le suka

Matou te faʻatumu fagu faʻatepa i fualaʻau vevela, tapuni le faʻavaa. Matou te faʻamamaina fagu ma le gafatia e 500 g mo le 15 minute, ma fagu e mafai ona 1 lita - 25 minute. Matou te teu le kulimi ua maeʻa ma beets i se nofoaga malulu.

Faatumu fagu i se meaʻai faʻapipiʻi ma beets, faʻamaʻi ma tapuni

Faʻaeteete pe a fai e te 'ai meaai faʻailoa pe a uma le teuina o se taimi umi, aua le' ai ni avanoa ma faʻaofuofu fulufulu!