Laʻau

Faʻavae

O ia ituaiga matagofie, faʻapitoa, maaleale, fugalaau e le masani ai ma le masani ai, e pei ona taʻua muamua o primods o le sida. Pepa lapisi o laau faapena e matua le masani ai. E lauiloa i latou i fugalaau mataʻina matagofie, faapea foi ma a latou mea le lelei. I totonu o sea laau, toetoe lava o mea uma e tulaga ese, e matua manaia ma matagofie. O fugalaau faapena e lelei tele mo na tagata fai togalaau o loʻo saili e maua se mea matagofie, laumei ma matua le masani ai laau e mafai ona avea ma "penina" o le aoina mai o fale. Ae ui i lea, e le tatau ona e fefe o le primula o se laau e seasea tupu, aua e faigofie ma faigofie ona tausia. O failalaau e leʻi oʻo i le taimi e faʻafeiloaʻi ai se fugalaau, ae ua saʻo le mafaufau o se tasi o laau e sili ona taatele.

Faʻafanua o le Primula

Faatasi ai ma le matagofie o tulaga matagofie e pei o primulas, ua amata ona faamasani tagata totō vine, ma o lea la latou te le i maua ai le lauiloa sili ona talafeagai. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le agaga e le o se taimi umi ua mafai ona feiloai, sei vagana ai faʻapitoa tuʻuina. O le asō ua manatu i ai o se laau lauiloa ma tino tele, ae o le tele o faila fugalaau ua uma ona iloa o se "pepe" matagofie o loo i ai se uiga sili ona lelei ma e mafai ona avea ma se teuteuga o soo se aoina. O se igoa e pei o le "primulin" e na o se numera o fugalaau fugalaau e iloa. Ae ui i lea, oi latou na vaai i na fugalaau i faaaliga po o le aoina mai o aiga o le a manatuaina e le aunoa lo latou matagofie e le masani ma matagofie. E tele ni faʻataʻitaʻiga pe a feiloai muamua le tagata fugalaau feʻai i se matagofie, ua toe foi mai i lona fale ma ni kopi.

Faʻavae - O nei mea e seasea lava ona maua mai i le itu i sasae o mea i sisifo. O lo latou atunuu o Asia. E oo lava i aso nei, o ituaiga fou ua maua e maua i luga o mauga o Malaysia, Initia, Saina, faapea Sri Lanka. Ae i le taimi lava e tasi, o le fuainumera sili ona tele o ituaiga o laau faapena e sau mai Taialani ma Saina. O uluaʻi igoa e fesoʻotaʻi saʻo ma le aiga Gesneriev. O ia laau i le fale na amata ona ola ae le silia ma le 20 tausaga talu ai. I ni nai tausaga talu ai, na faia ai suiga i lo latou faʻavasegaina, lea na manatu o se suiga i totonu o se mea. O le mea lea, o lenei ituaiga na muai manatu o le monoviform, ae o le faafetai i suesuega na faalauteleina i le sili atu ma le 100 ituaiga o laau na muai taʻua o le toso (Chirita). O lenei igoa e masani lava ona faʻaaoga e fugalaau fugalaau e oʻo mai i le aso, o le mea la lea o lenei lalelei e tele lava ina taʻua o primitives-hiritas, ma o nisi taimi na o ni atua. E ui i lea, e ui lava i le le mautonu i igoa, o nei fugalaau mananaia e faigofie lava ona iloa, e tusa lava pe maua ai le eseesega oa latou ituaiga.

O lea ituaiga o laau ei ai se rosette mataʻina o laulaau. E tele lava ina faʻatusatusa i se laʻau laulaau o se faʻailoga, ae ui i lea, e ese mai le telē ma le ituaiga o atinaʻe, latou te le toe iai se mea e tutusa. E tatau ona maitauina o nei fugalaau e toetoe lava a leai se mea e tutusa ai ma violet, aemaise o nei laau eseese e eseese i laupepa lau. Ae ui i lea, o loʻo i ai ituaiga ituaiga o meaʻai mai le mamao e pei o violetiti i nisi auala. I lenei fugalaau, o laulaau ua faatulagaina lelei, e tulaga ese. E toetoe lava o taimi uma lava latou te tu lelei i le itu lua. O le mea lea, o laupepa taitasi e tatau ona i ai se "faafeagai". I fafo atu, o lenei mea faʻapena e faʻapupula ai le matagofie o le laau ma e mataʻina, ao le toʻatele o tagata latou te fuga le fugalaau mo se tamai vavega. O le tele o ituaiga o laupepa e leai ni aʻa. Ma ei ai ituaiga meaola e tupu ai le fatuina o se puʻu puupuu. E le gata i lea, o nei laau eseese e ese mai i lo latou tuputupu ae i le lautele i le taimi atoa, o lea ei ai ituaiga meaola ma ituaiga o lapisi lapisi e lapoa (pe tusa ma le 40 simita). O loʻo i ai ituaiga meaola e fatuina tulaga ese, ona o le mea moni latou te ola i laau toto. E taua foi le manatuaina o se tagata matua e leloa lona foliga vaaia. O lea la, o lona uiga uiga ese e le mou atu. Mo ituaiga meaola eseese, o le tele o laʻau e mafai ona eseese mai le lautele tele i le miniature (dwarf). O le maualuga o ia laau, e pei o se tulafono, e le sili atu i le 20 simita, ae o le tele o laau e sili atu le maualalo.

Naʻo nisi o ituaiga o laʻau e mamao ese mai fafo e pei foi o violet. O loʻo feagai i latou ma faʻafeagai ma iai ni petiles puupuu pe faʻaaoga. O latou foliga e mafai ona manaia, pulapula laulauina, ma faʻalelei (faʻatasi ai ma lauulu lauulu). O le foliga o pusi laulaau tuusao e faalagolago i le ituaiga ma le ituaiga ma e mafai ona aloese, faʻalogo, taamilosaga, laina, spade poʻo le gagana. O le numera sili atu o ituaiga o meaola e iai fasipepa ma veins o le lanu po o le siliva i luga o laupepa. I totonu o ata e le mafai ona talisapaia le matagofie o lau. O le mea moni, o mamanu mamanu e foliga mai e susulu, ma afai e te tilotilo i se laau faapena, e te maua le lagona e sasaa le siliva o le ario i luga o laulaau, lea o loʻo tafe pea. O lenei aafiaga e foliga tutusa lava ma lena mea taua.

O fugalaau matagofie o lenei laau e mafai ona tauva i lo latou matagofie i ni orchids, ae o a latou masini ma foliga e faigofie lava. O fugalaau faapena e tutusa ma le gloxinia, faapea foi ma tagata o tagata. E lima-fugalaau fugalaau e i ai foliga o foliga, ae o le pipili latou te maua e vaapiapi. Ma o loʻo i ai la latou lanu malamalama poʻo se lanu paʻepaʻe. I luga o le fugalaau lava ia ma le uʻamea faʻataʻitaʻiga o fasilala o le lilac ma le lanu uliuli. I luga o ni laina uumi, o lona maualuga e sili atu i luga o le maualuga o le rosette laulaau, o mea e tutupu i luga o le fogaeleele ua faatulagaina i foliga o se pulumu. E matua mataga ma aofia ai le 3-7 fugalaau. I fua, o fugalaau, faapea foi laulaau, ua faatulagaina lelei ma e le o se mea taua, lea e fesoasoani e faamamafaina ai le matagofie ma le alofa tunoa o lenei laau i le taimi o le fugalaau.

O fugalaau e mafai ona valiina e le gata i ni lilac-paʻepaʻe. Faafetai i le au faifaatoʻaga, na fananau mai le tele o ituaiga, o fugalaau e mafai ona valiina i le piniki, samasama, lanumoana, paʻepaʻe, lanu moana, ma le lilac. O le lanu lanu o le fugalaau e iloga i lona agavaivai, o le vevela ma le pala. Ae o veins e sili atu ona susulu ma sili atu ona lanu lanu.

Faatasi ai ma ona lelei uma ua faamatalaina i luga, o lenei laau toto e fuga mai mo se taimi umi lava. O le mea lea, faatasi ai ma le umi o le fuga, e mafai ona tauva ma phalaenopsis. O le mea lea, e toetoe lava o taimi uma lava e tupu ai vavalalata ma e faʻavevesi naʻo le taimi o le taimi malolo, lea e matua pupuu lava. I le avea ai o se tulafono, o le fuga o ituaiga meaola amata e amata i le taumafanafana, ma ina ia faaauau pea i le taumalulu, e manaʻomia le malamalama. O le fugalaau i vailaʻau eseese e faʻataʻamilo tasi tausaga ma le tasi malologa mo se taimi puupuu malolo i le taumalulu.

Faʻaauau le tausiga i le fale

E mafai ona ola i totonu fale o ulugalii e tusa lava pe i ai le au faifaatoʻaga ma tagata amataina. E vave ona latou fetaui ma tulaga fou ma e le tali atu i mea sese i le tuua. O foliga sili ona mataʻina e mafai ona ausia pe afai e te tausia lelei le laau. O le fugalaau faapena e itiiti ifo le faʻamalosi ma e manaʻomia le tausiga pe a faatusatusa i le Saintpaulia. E teteʻe i le malulu, le lava o le moli, ma i le lamala.

Malamalama

O lea ituaiga laau toto e ola lelei i nofoaga susulu ma i totonu o le paolo. Ae e tatau ona e manatuaina e tatau ona puipuia mai ave tuusao o le la.

O lenei fugalaau e mafai ona tupu e aunoa ma se malamalama masani, faʻaaogaina uma lava i se mea e leai se mea. Mo lenei mea, o moli susulu poʻo fugalaʻau e talafeagai. O le umi o le ao o le ao e eseese mai le 8 i le 12 itula, ao fuga le laau, e pei ona masani ai pe a tu i luga o le windowsill. I lenei tulaga, e mafai ona tuu le fale i totonu pe aoina mai se faaputuga i luga o fata.

Faatasi ai ma le amataga o le taumalulu, a oo ina puupuu le ao, o le fugalaau e puupuu lona taimi malolo. Pe a tuʻuina atu le faʻamalamalamaga (filifiliga), e faʻaauau pea le fugalaau i le taumalulu.

Lulu

O fugalaau faapena e manaʻomia ai le masani ai o vevela i le tausaga atoa. E tatau ona manatua e le mafai ona e faʻaalia i le vevela e itiiti ifo i le 0 tikeri (e oʻo lava i se vaitau puupuu), ma e le tatau ona e tausia i le vevela i lalo o le 10 tikeri mo se taimi umi. O le mea lea, i le vaitau o le tautotogo-taumafanafana, e fautuaina le vevela o le 21 i le 26 tikeri, ma i le taumalulu - mai le 15 i le 20 tikeri.

Ua lava lelei le toleniga o le tusi. Ae ui i lea, ua fautuaina e puipui le laau mai le ata malulu. Afai e te faʻaliliu le potu i le tele o taimi, o le a iai se foliga sili atu ona mataʻina.

E faʻafefea vai

A faʻamalūina sea ituaiga laau, e tatau ona manatuaina o le a sili ona lelei le lagona i totonu o se fualaau susu susu. Aloese mai le na o vai palapala i totonu o le palapala, ae faapena foi le soona inu tele, aua e mafai ona afaina ai le suavai i sina taimi puupuu. E matua aʻafia lava ile lamala. Ma, o se fugalaau e mafai ona tatalia e oʻo lava i le faʻamamaina atoatoa o le eleele i totonu o se ulo. Ae ui i lea, mo le tele ma le faifai pea o le fugalaau, o le suavai e tatau ona mamanuina ma faʻalelei. O le mea lea, e tatau ona faʻamaʻaina le laau pe a maeʻa ona mu le pito i lalo. A o faagasolo le taimi e moe ai, e tatau ona faaitiitia le vai.

A faʻamaligiina, aua le faatagaina le vai e alu i luga o laulaau poʻo le pito i lalo o le pusa. O le mea lea, mo fuataga, e fautuaina le vai i luga o se fata poʻo se atigipusa e iai se fugalaau e mafai ona faʻafefiloi i le vai. O le suavai e lelei atoatoa mo sea ituaiga laau.

E fautuaina e faʻafeinu i le vai i le vevela o le potu, peitaʻi e sili pe afai e faʻamaoni. O le malulu vai e mafai ona fasi ai se fugalaau.

Totogi

E le o se mea e sili ona faigata i le malulu o le ea. O lea, ua lava na o se faailoga e sili atu na o le 35%. Ae afai o le ea i totonu o le potu o loʻo mūmū, ona i ai lea i le amataga, atonu o le a faʻamago le pito o lau pepa. E faasaina le fufuluina o se laau mai se pulumu, e tusa lava pe lamolemole laulaau. O isi metotia o le faateleina o le susu e talia. Ae ia manatua o le fugalaau e le manaomia le maualuga o le maualuga o le susu.

Fertilizer

E tatau ona fafaga i le taimi o le tuputupu ae matuia 2 taimi i le masina. O le faʻaaogaina tele o fugalaʻau talafeagai (o le fua fautuaina i luga o le pusa e sili ona faʻaititia e 2 taimi). E mafai ona faʻaaogaina le faʻamaʻi o le faʻalauteleina o taimi. I le taimi o le taotoga, e le fafagaina le fugalaau.

Teuteu

O laupepa, maʻau ma fugalaau e amata ona mou ese, e tatau ona teuteu pe vavae ese i le vave e mafai ai.

Faʻafefiloi ile lalolagi ma mea faʻapipiʻi

Mo le totoina, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻatauga ole eleele e faʻapipiʻiina mo violets. Ae ui i lea, soʻo se palapala e mafai ona faʻaaogaina mo fugalaau faapena, pe a oʻo i le malamalama, tatala ma le pala. I le taimi lava e tasi, e tatau ona aofia ai se aofaiga tele o peat, faʻapea foi ma le paʻu tao (mo se faʻataʻitaʻiga, moa poʻo le vermiculite). Mo le sauniuniga o mea faʻapalapala palapala, e fautuaina e faʻapipiʻi eleele eleʻele ma le eleele, peʻa ma oneone, lea e tatau ona faia i se fua faatatau o le 1: 1: 2: 1.

Ole lapisi o le koneteina mo le totoina o le laau e tatau ona 3 taimi e laʻititi nai lo le laʻau. E le gata i lea, o lenei tulafono e faʻaaoga i faʻataʻitaʻi laiti ma lapisi. I lenei tulaga, o le lautele ma le maualuga o le ulo e tatau ona tutusa (e mafai ona e faʻaaogaina se ipu e lautele, ae maualalo).

O faʻataʻitaʻiga talavou e manaʻomia le faʻafeiloaʻi faʻatasi i le tausaga, ma e manaʻomia e tagata matutua. O le gaioiga e faʻatinoina e ala i le auala e faʻafeiloaʻi ai, aʻo tuʻuina le otaota eleʻele i totonu. O le aʻa ua matua faʻalauteleina i le tulaga muamua. Ae afai e pau lau laʻau pito i lalo ma leai se aʻa, ona mafai lea ona e sasaa palapala ile pala. I le pito i lalo, aua nei galo le faia o se alavai lelei, ma faaopoopo i ai le tao tao i le palapala.

Pests ma faʻamaʻi

Rot o le fili pito sili lea ona matautia o le ulutala. E vave ona salalau solo i vaega uma o le laau ma e tupu ona o le suavai pe a oʻo mai laʻau i le vai. E fautuaina le aveese o vaega ua faaleagaina o le laau ma togafitia le tipi i le malala. Tuu le laau i se mea matutu ma ia mautinoa o le toe gaosi pe a fai e sui le mea fou pe amata ona fai. O le fungicide e tele lava ina le mafai ona vaivai i lenei tulaga. O le pala o le pito i lalo o le laina muamua, e pei o se tulafono, ua mate.

Faʻafeagai ma iniseti leaga.

Faʻamatalaga ono tutupu

  1. O le paʻu o mea paleni e foliga maipe afai e te fafagaina le fugalaau ile vai malulu.
  2. O laʻasaga pito i lalo o faʻataʻitaʻiga talavou e lanu samasama - o se mea e gaosia e manaʻomia; i tagata matutua, o se faiga masani.
  3. Pepa pepa pepa - ona o le maualuga o le vevela o le ea poʻo le malamalama tele.
  4. Laʻau malosi o loʻo tuputupu ae, ma le fuga o le fuga - tele tele le gafatia poʻo le laau e le lelei le fesuiaiga.

Faʻatauga auala

E mafai ona faʻalauteleina e fatugaʻau po o laʻau laʻau. Le aʻafia o se laulau laʻau ma se petiole, vai, se faʻafefiloi o peat ma oneone poʻo oneone, e talafeagai lelei le palapala. E fautuaina e ufiufi i se pulou po o se ata tifaga. A maeʻa le 6 vaiaso, o le a tele tamaiti e mafai ona vaeluaina ma totoina i se isi ipu. Mo le aʻafia, o vaega o laulaau lau, o loʻo vaevaeina i luga o vevela, e talafeagai foi.

E i ai ituaiga meaola, ao latou tuputupu ae, o se tama teine ​​ua tupu i le pito i tua o le pusa. E vaeluaina ma totoina i se pusa eseese.

O le luluina o fatu o loʻo faʻatinoina i le taumalulu mulimuli po o le amataga o le tautotogo. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga se faʻafefiloi oneone ma le eleele (1: 1) poʻo le lalolagi. O le lūlūina e papaʻu, ao le fatu e le manaʻomia ona fufuluina ile palapala. O le koneteina o loʻo ufiufi i le tioata poʻo le ata tifaga ma faʻamamaina i totonu o se vaʻaiga malamalama, mafanafana (sili atu ma le 25 tikeri). I le mafanafana, o le a amata mai fua muamua pe a uma le afa masina. O le maualalo o le vevela o le ea, o le umi o le a faʻaaogaina ai lenei gaioiga. E tatau ona faʻamafaʻaina laau talavou, ao le ao e tatau ona le itiiti ifo i le 12 itula. E tatau ona tafe le vai, e aunoa ma le faalavelaveina o le fugalaau. A oʻo mai le lautusi moni muamua, e tatau ona e pikiina. E tatau ona amanaia pe a galue ma se laau e matua leaga lava.

Ituaiga o Primrose

O meaola laiti e itiiti lava le lauiloa nai lo varietal, ae o loʻo i ai foi foliga matagofie, o le mafuaʻaga lea e tutupu aʻe ai ma le fiafia tele o latou faifaatoaga.

Faʻaaogaina o tapaa (Primulina tabacum)

O le tasi lenei ituaiga o primulin lea na aofia i lenei ituaiga mai le amataga. O nei laau totino e masani ona taʻua i aso nei e moni, ma mea uma, ona o isi meaola ua pasi mai le faʻaogaina tutusa. O lenei ituaiga e sau mai Saina ma e lamatia ma puipuia. O le laau ua lapisi pepa lapisi lea e sosogi ai se manogi o se paluga o moa ma le tapaa. E lautele, toetoe lava a vali ma vali i se lanu lanu meamata. Faʻamau se rosette laulaʻau. O se vaaiga mataʻutia mataʻitusi e mataʻina e tusa ai ma le ogatotonu. O se fesoʻotaʻiga o veins e manino lava ona iloa i luga o le laupepa lau. I luga o ni laina uumi, fugalaau (e oo atu i le 7 pcs). E i ai la latou vavalaiti vavalalata, ma o le pito i tua o le corolla e sili atu i le 1 centimita. Latou te aofia ai ni peti e 5, ua i luga o luga o luga o loʻo i ai ni manuʻa e foliga tutusa ma ave.

Primulina Tamiana

I le taimi muamua, na taʻua ai lenei ituaiga o Hirita Tamiana (Chirita tamiana). O lenei pepa faʻapitoa e faʻamasinoina o le semi-miniature. O ona lau e sili ona tutusa ma violet. O le mea lea, o loʻo i ai se foliga lapopoa, o ni aano, ma luga o luga o loʻo i ai le pubescence. O se auala tutusa lelei e fausia ai se vao vao. O fugalaau fugafulu minute le umi e feaveaʻi mai le 5 i le 7 fugalaau, o loʻo valiina paepae, ma i luga o latou luga o lanu paauli-lanu uliuli.

Faʻasologa faʻalua (Primulina gemella)

O lenei ituaiga o laʻau. O paʻu lapopoa e aofia ai laʻau laiti e foliga mai e tutusa lelei.O se taunuuga o lenei mea, latou te fatuina ai ni taamilosaga e toetoe lava a vaeluaina. I luga o laupepa vevela o laumei lanumeamata lanumeamata, ma o latou lanu autu e matua susulu lava. E le gata i lea, o nei laau toto ei ai le gafatia e fausiaina e le aunoa ia soʻo afafine ma avea ma se tele-laulau. O uiga faapena o lenei fugalaau e tulaga ese. I luga o le puipui e na o le tasi le 2 po o le 2 fugalaau paʻepaʻe.

Faʻalauiloaina Saina

O le igoa o lona igoa o le dryament primula (Primulina dryas, e ui i lea, e masani lava ona taʻua o le Primulina sinensis pe o le "siliva siliva." I lenei ituaiga, o le roetette e aofia ai laupepa, o loo i ai se ata matagofie. e mafai ona latou ausia le maualuga o le 20 centimita.O le lapisi o loʻo i ai se foliga o le oval ma se faʻamau faʻamalosi, ma latou oʻo atu i le umi o le 10 senitimita. O latou lanu e tumu i le silver po o le siliva, ma i luga o le fogaeleele o loʻo i ai se lapoʻa eleelea, faʻapea foʻi ma se faʻalapotopotoga siliva O le umi o fugalaau lavender e le sili atu i le 4 simita, ma o latou o ni vaega o mea e tutupu, o loʻo i luga o uila uila lanu mumu.

Faʻamatalaga laina laina (Primulina linearifolia)

O lenei meaola e matua fuga mai. O fugalaau e kulimi-paʻepaʻe po o le lanumoana. O lanu lanu moana lanu moana o loʻo i ai se foliga e leai ni mea, ma luga o luga o loʻo i ai se faleoloa siliva.

Faʻamatalaga umi

O se ituaiga tulaga ese lenei, o lau lanu lanumeamata lanumeamata mafiafia ua i ai se foliga le mautonu. I le pito i luga o le pharynx, o fugalaau malamalama-lilac ei ai se lanu samasama, ma lalo - veins o se lanu uliuli.

Laʻau laiti laiti (Primulina minutimaculata)

O lenei meaola na maua i na o le 2008. O paʻu lanu moana lanu me se gagana e iai se mea e le masani ai ile lanu. I latou luga o vevela vevela o lanu lanu, e tulaga ese. Latou te fatuina se ituaiga "lala laau" i le ogatotonu o le laulau lau.

Primulina spadiciformis (Primulina spadiciformis)

O laulaau lau lapopoa o lenei laau faʻatautaia ua i ai le lanu tele. O fugalaau e lautele ma lautele lautele, ma o loo valiina i le lilac lanu.

Primulina Sabromboids (Primulina subrhomboidea)

O lenei meaola e seasea lava. O lanu lanu matagofie o loo i ai se foliga le mautonu. O le pulu i le fugalaau ei ai se lanu paʻepaʻe, ma o le corolla o loʻo i ai le lilac-blue.

Eseesega o mea muamua

O le sili ona lauiloa i le faʻatusatusaga i ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga ma ituaiga e foliga mai e faʻafetai i tagata faʻatoʻaga. O nei laau eseese e ese mai le tasi i le isi i le lanu, foliga o laupepa lapisi, lapoa. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e aoina se aofaʻiga atoa o faʻamaumauga mai laau sili ona matagofie o le a ese mai le tasi ma le isi, ae tumau i le matagofie uma lava. A oʻo mai le faʻatau muamua, e tatau ona maitauina o le ituaiga o loʻo faʻaalia o se igoa o meaola, ae le o le igoa masani o le laau, ma e lata ane o le ituaiga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o le amataga o le ituaiga o Aiko ua taʻua o Aiko (e aunoa ma ni upusii), aʻo faʻaaoga e le Latina le igoa puupuu o Primulina Aiko, nai lo le taliaina - Primulina tamiana cv. Aiko. Ona o lenei mea, e le faigofie tele ona iloa le eseesega o laau eseese ma laau toto, ona o le igoa eseese o loʻo tusia i totonu o faʻamaumauga e pei o ituaiga.

Lalo o ituaiga sili ona lelei.

Atsuko

Atsuko - lau satini lapotopoto faʻatasi ma se pito faʻamalosi, valiina i lanu o le emerald. E foliga tutusa lelei ma fatuina se faʻataʻitaʻiga o laʻau. E iai foi la latou lanu lanu moana e lauiloa-lanu-lanumoana. O latou ua ua vali papaʻe, ma o lanu samasama o loʻo i luga o le fogaeleele.

Aiko

Aiko - O lapisi laulaʻau pepa e faʻalanuina-oval, ma latou faia ai se pusa telegatupe. O uumi uumi e maua ai fugalaau o se lanu samasama lanu samasama ma se paʻu paʻu, aʻo i ai i le ua ua i ai ni lanu mumu.

Junko

Junko - tutusa ma le ituaiga muamua. E ese mai i le tele o le faʻasolosolo, ma o ona lapisi laupepa e laʻititi tele.

"Kazu" (Kazu)

"Kazu" (Kazu) - o laulaʻau vevela o se fale faʻatautaia ua i ai se faʻatatauga o le tino. E i ai le fugalaau tetele ma le lanu lavender ma le laupepa pito i lalo.

Kitaguni

Kitaguni - fugalaau e valiina i se lanu samasama-kulimi. O lau laʻau laʻitiiti e i ai lanu lanu-lanumeamata.

Hisako

Hisako - o se mea mataʻina ua totoina laʻau. O le lautele lautele o nifo o loʻo i tafatafa o le pito o papatusi laupepa, ma o laupepa siliva o loʻo i luga o latou luga. O fugalaau e vali i le lanu lavender ma maua le lemon lemon.

Mineko (Mineko)

Mineko (Mineko) - o laʻau foliga e foliga mai e sili ona lamolemole ma lanu paʻepaʻe. O fugalaau e pei o le logo o loʻo i ai le lalac lanu moana ma se ua paʻepaʻe, o petals e tele ma e faʻaloloa. I luga o le fugalaau fugalaau lanu samasama-lanu samasama ma laupepa.

"Vertigo" (Vertigo)

"Vertigo" (Vertigo) - O lenei eseesega eseese ei ai fugalaau o se lanu uliuli lanu moana ma se ua sili ona malo. O pusa lapisi laʻau e iai le mata, ma i le ogatotonu o loʻo i ai se laau Kerisimasi e ese mai i veins, valiina i le lanu lanumeamata.

Fate (Destiny)

Fate (Destiny) - O lenei ituaiga ua fesuisuiaʻi laʻau. O lapisi laupepa lapopoa o loʻo i ai se foliga e le paleni-ova ma se pito faʻamau. I le ogatotonu i le ogatotonu o ni vaega o lanu siliva. E i ai foi se mamanu ofoofogia i se paolo lanu lanu, faapea foi ma se tulaga masani e toetoe a leai se lanu uliuli. I luga o le fogaeleele o loo i ai pea le lauiloa o lanu paʻu, ae e mafai ona vaaia i na o lata ane.

Tino Miti

Tino Miti - lanu lanu susulu susulu ua valiina i le lanu olive. O fugalaau lanu enaena e lanu samasama.

Betty

Betty - o laupepa lanu susulu ua i ai se tuaoi pogisa ma o se velo lauiloa o loʻo faʻalautele i le ogatotonu. I luga o le fogaeleele atoa o loʻo i ai se mamanu siliva siliva. O fugalaau e lanu enaena.

"Manatua" (Manatua)

"Manatua" (Manatua) - o se tamai laau ei ai lau laʻau vavalalata, i le ogatotonu o loʻo tuʻuina atu ai se lanu malamalama lanumoana-lanumeamata. O fugalaau e mama le lalac.

Marble Leaf

Marble Leaf - o laupepa o le fatu e pei o le fatu e i ai le mata, ma se lanu siliva lanu o loʻo pasia i le veto tutotonu. Lilac-lanu piniki o loo i ai se moli samasama samasama.

Jade Moon

Jade Moon O se vanu tele. O ona laʻau laiti e foliga mai o se vaega o se auala tutusa lelei. Fugalaau tetele ei ai le lanu lavender. Ole maualuga o le laina o se tagata matua e le sili atu ma le 15 simita.

"Moonlight" (Moonlight)

"Moonlight" (Moonlight) - O lenei vāʻau o loʻo manatu o le sili lea o le vai. I luga o ona laʻau o loʻo faʻasolosolo, o loʻo i ai se lanu paʻepaʻe, o loʻo i ai se mamanu mamanu malamalama. O uumi uumi o loo i ai fugalaau e le masani ai. I le pito, e vali le paʻu i le lanu uliuli, ma liliu atu i totonu o se nofoaga e toetoe lava paepae. Ua sinasina le ua, ma o lanu lanumoana o loo i luga o le fogaeleele.

"Piccolo" (Piccolo)

"Piccolo" (Piccolo) - O lenei ituaiga faʻataʻitaʻiga e sili atu ona lauiloa. I le totonugalemu o ona laupepa lauulu lanu moana lanu moana o se lanu lanu olive-lanumeamata. O fugalaau ei ai le lalac lanu, ma o lanu moli o loʻo i totonu o latou gutu.

"Diane Marie" (Diane Marie)

"Diane Marie" (Diane Marie) - O lenei ituaiga mea faʻapitoa ua faʻavasegaina. E iai ni nifo lapopoa o le emerald oval i luga o le pito i luga, ma i luga o le fogaeleele o loʻo iai a latou mamanu siliva. E lava fugalaau tetele e valiina i le lilac, ma o loʻo i luga o latou luga ni lanu samasama faʻapea foʻi ma le lanu uliuli.

Huba

Huba - ae o lapisi lapopoa lapopoa lapopoa o loʻo i ai le pito i luga. E valiina i le lanu uliuli lanu meamata ma teuteuina i se tele telefoni o lanu lanu siliva, ae o le totonugalemu o le mamanu e toetoe lava a le vaaia, ma latalata ile itu o le a sili atu le malamalama.

Lola

Lola - o laupepa e pei o le lapisi o loʻo i ai le ufiufi o le uʻamea e teuteuina i tafatafa o le nifo ma ni nifo tetele. Latou te potopoto i totonu o se soʻo ma se mea lelei atoatoa. O fugalaau fugalaau e valiina i le lanu lalac uliuli, ma i luga o latou luga o fasi paʻu lanu viole ma moli.

Nimbus

Nimbus - o loʻo i luga o laʻau ovalu o lenei laau faʻatautaia o ni fasi paʻu paʻu. O fugalaau mananaia e foliga tutusa i foliga vaaia i gramophones ma valiina i le lilac-paʻepaʻe.

Rachel

Rachel - O lenei mea toto e laʻititi. O laʻau laʻitiiti e toetoe lava a le faʻasaʻo, ma i le ogatotonu o loʻo i ai se laina paʻepaʻe. Lilac fugalaau ua teuteuina i fasi laau ma se mea e iai se lanu moli po o se samasama.

"Patina" (Patina)

"Patina" (Patina) - pepa laupepa o loʻo i ai se faʻaoga gagana-foliga. O se ituaiga lanu o le lanu e manino lava ona iloa i luga o latou luga, ma o le aafiaga o le patina apamemea e mafai foi ona iloa (ona o le pubescence o se lanu piniki). I luga o le lanu o le lavender o fugalaau o lanu moli.

"Erica" ​​(Erika)

"Erica" ​​(Erika) - o le vanu o le lanu vai. Laupepa e faʻalauteleina i luga o le ulu. I luga o moligalalalala petals o fugalaau o loʻo i ai se mamanu vevesi.

"Niu Ioka" (Niu Ioka)

"Niu Ioka" (Niu Ioka) - lautele lapisi lau lanu paʻu ua paʻu ma ua i ai ni lanu moli. Leaky inflorescences e aofia ai fugalaau o lanu sinasina-lanu paʻepaʻe. I luga o le pito i fafo o le paʻu o se mea manogi o lanu lanu.

Periwinkle

Periwinkle - lanu paʻepaʻe lanu lanu paʻepaʻe o loʻo i ai se foliga faʻatusa. O fugalaau e tele lava le lavender.