Faatoaga

O le lelei o taumafa o fualaʻau faʻatoʻaga o se mea taua!

O loʻo i ai se fuainumera tele o fomaʻi faʻatasi ma se vaega patino o le faʻaaogaina, e pei o le "Mo kapeti", "Mo pateta", "Mo fugalaau", ma isi mea, ma latou faia moni se vaega taua i le tuputupu ae o laau, o loʻo i ai le seti saʻo o vaega, lava mo le vaitau tuputupu ae atoa ma maua mai se fualaau lelei?

I le avea ai o se tulafono, i le taimi o le tautotogo o le tautotogo e faʻaaogaina mo le eli, pe a totoina. O mea nei e taʻua o le fomaʻi o le talosaga autu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, matou te faataatia le faavae i le eleele, lea o le a maua ai le laau ma meaai paleni mo le taumafanafana atoa - o le ki lea mo le seleselega i le lumanai.

Ae o tulaga tau i lo tatou atunuu tele i atunuʻu eseese eseese e ese. Ma, e pei ona latou fai mai, o lea tausaga ma lea tausaga e le manaʻomia! O le tausaga ua teʻa o le lāmala, atonu o le malulu o Me, ma isi. E ono tupu o le fomaʻi na faʻaofiina i le tautotogo o le a le maua ai se mea e manaʻomia ma o le a le tuʻuina atu le malosi na matou faʻamoemoeina mai ia i latou. O aʻafiaga o loʻo aʻafia i le atuatuvale mai faalavelave ogaoga o le tau, mai le gaioiga faʻataʻitaʻiina o oloa tau puipuiga o le vailaʻau, faʻasolosolo le faʻavaveina o aʻafiaga, o aʻa aʻa e le maua mai le eleele mea uma e manaomia e le laau mo le atinaʻeina atoatoa - tuputupu aʻe, fuga, fua, fua.

Fualaau faisua

O le a se mea e mafai ma e tatau ona tatou faia i se tulaga faapena? Aumai se laau mo le ola!

E faia lenei mea e ala i le faʻaiʻuga o le folia. E sili ona lelei le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi vai e mafai ona suauʻu, faʻaleleia atili meaola.

O le a le mea e tupu i le laau? Matou te tuʻu saʻo atu ia maʻa i le pepa. E mafai ona maua lo latou osofaʻi ile laulaʻau. O aʻafiaga autu o vailaau faʻasaina i totonu o le laau e faʻatautaia i totonu ole lau. O mea tatou te manaʻomia! O se laau e aunoa ma se vaivave o le gaioiga galue-aʻa ma le taitaia o polokalama e maua ai vaega o minerale o loo misi ona o ana galuega taua ma toe amata gaioiga o kemikolo. Fesoʻotaʻi vavalalata i le faagasologa, o le amio ma le aʻa e amata ona galue malosi atoatoa. O le laau faʻatasi ai ma le fesoasoani o le lalagaina o laulaau "fafagu" sili atu le vave nai lo le "ala masani" mai le atuatuvale ma amata ai ona tuputupu ae malosi.

I totonu o faatoaga i luga o le faitau afe ma afe o hectares o se meafaigaluega mo le faamamafa o le mafatiaga, meaʻai ma le alualu i luma o faagasologa ua faʻaaogaina mo se taimi umi ma malosi. E galue o ia!

Matou te faaiʻu o le faʻaaogaina lea matou te faʻaaogaina pe a totoina i le tautotogo e le lava i taimi uma!

O le lalaga o le laititi atonu e le manaʻomia pe afai e lelei le tau ma le eleele. E ui o iinei, e le o mea uma e manino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea moni o le lalagaina o pati pateta i le lua i le tolu vaiaso aʻo leʻi seleseleina faʻasusu (paluga o le monopotassium, Aquarin mo le fualaau aina poʻo le fualaau aina) e maua ai le faateleina o fua, faʻaleleia le lelei ma le tumau o aʻafiaga. O sea aafiaga e mafai ona maitauina e le gata i pateta, ae faapena foʻi i luga o fualaau 'aina ma fualaʻau.

O tausaga o le poto masani i le faʻaaogaina o ituaiga eseese o faʻamaʻi faʻatoʻaga i mea tau faʻatoaga na mafua ai ona matou faʻafetaui le faʻaogaina o meaʻai paleni mai le tomai faʻapitoa i fualaau faʻamaʻi ma togalaau. O le mea lea, ona o le tele o atinaʻe faʻatoʻaga e totoina fualaau faisua ma fua, e mafai ona ola le faatoʻaga i totonu o latou vaega laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laau apu o le a fua mai i taumafanafana uma, ma e le pei o latou tuaoi - latou te "malolo" i le tausaga. O le a amata foi ona piki kukama muamua ma le umi. Ma o pateta ma isi fualaau faisua o le a lelei ona teuina i totonu oa tatou fale.

"Polokalama eletise" - o se seti o fomaʻi faʻapitoa faʻatasi ai ma se laasaga taʻitasi i lea laʻasaga

O mea taumafa e faigofie ma manino - o se seti o fomu o loʻo i ai nei ma fautuaga mo lo latou faʻaaoga mo le totoina o fualaau aina i ituaiga uma o eleele. O faʻamafanafana uma e manaʻomia mo le "Mana Pūnaeʻa" ua uma ona i totonu o faleoloa. I le faʻaaogaina o nei faʻatonuga, oe lava ia e mafai ona faʻatumu mo le agavaʻa o loʻo manaʻomia.

Pusa faʻamalositino "Faʻaaogaina eletise" mo pateta

O le "faiga paleni" e le faʻavaeina i luga o se faiga faʻalavelave, lea e nonoina mai tagata tomai faʻapitoa o loʻo faʻatupulaʻia fua o mea taufaatoaga i voluma tetele i luga o vaega tele.

Ni laasaga autu se tolu:

  1. fatuina o fatu,
  2. le fesoʻotaʻiga autu i le palapala pe a totoina,
  3. Fafagaina le fafaga i le taimi o le tuputupu aʻe o le laau.
Fuafuaga o le faʻaogaina o le faʻalavelave faʻapitoa "Pūnaha eletise

O elemene taʻitasi o le "Mana Pule" e taua ma e fesoasoani i le seleselega i le lumanaʻi!

Sei o tatou mafaufau ia i latou taitoatasi i nisi auiliiliga.

1. Fausiaina o fatu.

O se paleni paleni o elemene sili ona matagofie e faigofie ona avanoa mo laau toto - Fe, Mn, Zn, Cu, Ca, faapea foi ma B, Mo. Ona o nei elemene, o le faateleina o le gaosiga o oloa, latou te saofagā i le paleni ma le faapaleniina o meaʻai mai le eleele, faateleina le faʻafefeteina i faʻamaʻi, lamala, malulu, faʻavavevave ma faʻaleleia le alualu i luma, faateleina le aofaʻi o ovaries, ma faaititia le maualuga o meaʻai i fualaʻau ma fua.

I le faʻatinoga, e faigatā mo faifaatoaga ona faʻaopoopo faʻatasi elemene. O le faʻatomuaga oi latou i le tuufaatasiga o le "AQUAMIX" e matua faafaigofieina ai lenei faagasologa, ma talu ai o loo aofia i totonu o le physiologically faamaonia tulaga, e leai se lamatiaga o le tele o le faaaogaina.

Microfertilizer "AQUAMIX" e faʻaaogaina e togafitia ai fatu ma isi mea e totoina ai soʻo se mea totō, faapea foi ma le puipuia ma le faʻaumatiaina o chlorosis e mafua mai i le faaletonu ole micronutrient.

O le metotia o le talosaga e matua faigofie lava. E tatau ona totogo fatu, tubers poʻo isi mea totō e totoina ae leʻi totoina i le 0.1% vaifofo (1 g i le 1 lita o le vai, se pusa 5 g i le 5 lita o le vai) Aquamix microfertilizers mo le 8-12 itula (o le isi vaifofo e mafai ona faʻaaogaina e gaosia ai fatu o isi mea totō )

Afai ua uma ona saunia fatu laau e le gaosi oloa, togafitia i le puipuiga o mea totino (oloa tau puipuiga o laau) ma / poʻo le faʻaleleia o meaola, ona tatau loa lea ona faʻaaogaina le Aquamix.

Microfertilizer "AQUAMIX" faʻasili 200 ml Microfertilizer "AQUAMIX" faʻamau 5 g

2. O le faʻaaogaina autu i le palapala pe a totoina.

ORGANOMINERAL FERTILIZER (OMU) - o se mea faʻapitoa e faʻaaogaina i luga o le eleele maualalo, lea e aofia ai mea faʻafiafia, masini ma microelements. E le o iai le chlorine!

I le faagasologa o le mauaina o le WMD, o elemene o meaʻai paleni o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se pusa maʻalaʻau. E sili atu le malosi o le nitrogen ma le potassium e le faʻamamaina e le vai faʻafefe mai le falesa e pei ona faia i le faʻamalaina o minerale, ma o le phosphorus e le fausia ai ni mea faʻapitoa i le vai. O le meaʻai faʻapitoa o le micro-storehouse mo laau totō.

Ona o lenei mea, o le fua faatatau o meaʻai mai le WMD e 1.5 taimi le maualuga pe a faatusatusa i fualaʻau o minerale, pe a maualuga le 25-30% o meaʻai, ae o le pasene o le avega i le WMD e 80-90%.

O le fua lelei lelei o fua o maa e puipuia mai le tele o le faaputuputuina o kulimi i oloa; faateleina le teteʻeina o le kiona ma le tetee atu o laau i faʻamaʻi; faʻalauteleina le mea o le humus i totonu o le palapala, friability ma lona vai faʻamalosi; e le gata ina maua ai le tuputupu aʻe, ae faʻaleleia foi le taua o meaʻai. O le paʻu o le organomineral e puipuia ai laau mai le faateleina tele o le masima masima o le fofo o le eleele i le sone o le atinaʻeina o le aʻa. O ia mea totino e avea ai lenei fugalaʻau ma fualaʻau lelei amata mo soʻo se seleselega.

Ua amata ona galue le WMD i le amataga o le tautotogo, pe a manaomia e laau toto le faatupuina o le tuputupu ae, faaauau pea i le taumafanafana - i le vaitau o togalaau aina ma le autumn, faamalolosia laau mo le taumalulu faafetai i le faaumiumi o gaoioiga o le faapala.

O aʻa o le laau e maua mai ai meaai mai i mea e teu ai le WMD

WMD o fugalaau mo le aoga autu i totonu o le eleele aʻo eliina pe faʻalapotopotoga i totonu o se lua / lua. WMD e faʻamoemoe mo le lelei o mea taumafa o le fanua, togalaau, togalaau ma faʻatoʻaga teuteu, faʻapea foʻi ma le totoina o fatu. O le faʻaaogaina o le faʻamalaʻau e maua ai le maualuga o le gaʻo ma le lelei o le tofo, o le leai o le nitrate nitrogen i fua.

Faʻataʻotoga Faʻasamaʻi Faʻasusu (Organic Organic fertilizers) (WMD) mo le aoga autu i le palapala

3. Fafagaina lelei i le taimi o le tuputupu aʻe o le laau.

Mo le faasaʻoina o luga o laei i le vaitau o le tuputupu ae o laau, o le AQUARIN fugalaau e lelei - o se suauu tulaga suavai suamalie ma se mea sili ona lelei o macro- ma microelements mo meaʻai laau toto e ala i le faʻaleleia o laau ma le laʻau. O elemene o loʻo iai i lona tuufaatasiga o loʻo i totonu o se pepa e faigofie ona avanoa i laau toto i le tino o mea faʻapitoa faʻamalosi - chelates. O lenei ituaiga o microelements lea e vave ona gaosia e laau e aunoa ma le faʻamautu i le eleele, lea e faʻaitiitia ai le fua o le latou talosaga ma maua ai se faʻaaliga vave. O laʻei pito sili e faia faʻatasi ma se vai faʻaaoga pe vave i le taeao, poʻo le afiafi, poʻo le timu (e le timu) weather. "AQUARINE" ua fautuaina ina ia faʻaaogaina faʻapitoa ma faʻatasi ai ma oloa tau puipuiga.

"AQUARINE" - o se suauu e mafai ona suauu vai mo le faʻamautuina o le fafagaina i taimi o togavao

O mea uma matou te fautua atu ai ia te oe, faifaatoaga pele, ua tofotofoina ma faamaonia i le faasaienisi ma le faataitai i luga o le faitau afe o hectares o fanua, ua maua le maualuga o le amanaia faavaomalo ma le talisapaiaina o tagata sili ona faigata!

Suauʻu ma fugalaau mai "Buys fertilizers"

Matou te moomoo ia te oe se seleselega tele, lelei ma maloloina!