Meaai

Faʻamuʻi Faʻamuʻi Faʻamaʻi ma le Paʻu

O suauu kulimi e manaia ma faigofie. O lenei fualaʻau e lelei tele ma aano o manufasi, moa ma le faʻamalosi. Talu mai le taimi umi, e oʻo lava i tagata matitiva o loʻo i ai le paukena ma moa i luga o le umukuka, ma e le o se mea na maua e le tamaʻitaʻi faigofie meaai sili ona suamalie ma lauiloa.

Faʻamuʻi Faʻamuʻi Faʻamaʻi ma le Paʻu

O le manava o le moa ua maeʻa ma le pauki o se taumafataga manaia o loʻo i ai i le maualuga o meaola o manu, mea papaʻi, masima, polyunsaturated fatty acids. O le ipu ua faʻamalulu lelei, talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti. O tamaiti e masalosalo i mea e le o iloa, o lea ou te fautuaina ai le tipiina lelei o totoa pe afai o le ipu ua fuafua mo le aiga atoa.

O le taimi lava na ou feiloai ai ma loʻu tuaoi e fitu tausaga le matua i le mata o meaʻai a le matou pa, na ia faatau mai "meaola moa." Faatasi ai ma se pisinisi, o le tamaititi na fai mai e matua fiafia lava. E fiafia o ia pe a saunia e tina ni "meaola," ma na ia tuʻuina atu foi ia te ia ni faʻatauga faapena!

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 30 minute
  • Auaunaga Per Container: 4

Meaʻai mo Manuʻa Braken Braken ma le Paʻu:

  • 800 g o manava moa;
  • 200 g kati;
  • 600 g pika;
  • o se faaputuga otaota;
  • se fusi pasili;
  • 60 g aniani;
  • 4 talo o le kālele;
  • 2-3 lau laulau;
  • 50 g pata;
  • 30 ml o suauu suauu;
  • masima, pepa.

O se metotia o le sauniaina o manava moa faʻasusu i le pauka

O le manava o le piko e tipiina i ni vaega laiti, tatou te aveesea mea uma e le tatau ai, e ui o nei aso o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete oloa e leʻi faʻaaogaina e le manaʻomia ai le faamamaina atili ole faʻatau.

O le mea lea, o le faʻaleleia ma le faʻafefiloi o alavai ma loʻu vai malulu, matou te taoto ai i totonu o se paluga, ma pe a faʻafefe vai, matou te faʻagogo i luga o solo pepa.

Matou te fufulu le manava moa, fufulu ma mago

Liligi le suauu moli i totonu o le paluga kuka, faaopoopo i ai le pata, tuu i luga o le faletalimalo, lafo i luga o fasi ololelelele elele, o se faaputuga gaʻo lelei.

Tuu le manava moa, galala vao ma meaʻai i le paluga

Ona matou faaopoopoina lea i ai i le apa kuka le anisi o aniani ma kāloti kuka i luga o se pusa. Matou te tuʻu 2-3 laʻau laʻau, sasaa le palapala pepa uliuli.

Faʻaopopo aisa tipi, kāloti kuka ma mea manogi

Matou te tapunia le apa kuka ma se tapuni, faʻavela i luga o le vevela vevela mo le tusa o le itula, seia oʻo ina vaivai le aano.

Laʻau moa vao

Matou te tipiina le paukini i le afa, matou te viliina se taga fatu taga ma fatu mai puipui i totonu ma se sipuni sipuni. Otioti le pi mai le uka, tipi le tino i totonu o ni nai pusa.

Faʻaopopo le elekisi elepi i le pani, faʻamalu le masima e tofo ai, kuka isi 25-30 minute i lalo o le tapuni.

Otioti le paluga o le uka ma faaopoopo i le paluga. Faamama ma simmer mo le 25-30 minute

5 minute aʻo lei saunia, aveese le tapuni, lafo i ai se futu o le pasesa gaʻo lelei, faʻafefiloi.

5 minute aʻo leʻi kukaina, faʻaopoopo ni laʻau matala

Aʻo le manava o moa faʻasamaʻi ma le pauki e vevela, sasaa kulimi kulimi e tofo ai. Le fiafia tele!

I le auala, kulimi kirimigi i le stew e mafai ona faʻaopopo i le 10 minute aʻo leʻi kukaina, ma ia faʻafefiloi le saumalie, e faʻafefiloi ma se sipuni sipuni o le falaoamata o le saito.

Faʻamuʻi Faʻamuʻi Faʻamaʻi ma le Paʻu

E le pei o le manava mūmū mūmū ua manatu e sili ona aoga, o loʻo i ai se tino maso, o se mea maʻoti, ae sili ona lelei. Matou te gauai atu i le aso na faʻamatalaina i luga o le afifiina o le faʻamalolo, o la latou ola ola e le sili atu i le 2 aso!

E tatau foi ona e nofouta e faatauina mai le manava o moa ma e leai ni mata, tipi ese mai gaʻo mai le pito i tua, aveese oneone ma maa, tipi ese ata, ma fufulu maeʻaeʻa i vai inu.